BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily PRO dušek

Photo
Video
-50%
  • CoolFlex® pena
  • 7 zona potpore
  • Inovativna navlaka obogaćena uljem semena avokada
  • Poboljšana prozračnost

7 različitih zona udobnosti pružiće idealnu potporu vašoj kičmi prilagođavajući se konturama vašeg tela.

Zbog svojih antialergijskih i antibakterijskih svojstva pogodan za osobe koje imaju problem sa alergijskim reakcijama.

DORMEO PROSLAVLJA 22. ROĐENDAN! DODATNIH -5%!
Mlily PRO dušek

Cena: Od 46.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 23.499,50 din. Već od

Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
  • CoolFlex® pena
  • 7 zona potpore
  • Inovativna navlaka obogaćena uljem semena avokada
  • Poboljšana prozračnost

7 različitih zona udobnosti pružiće idealnu potporu vašoj kičmi prilagođavajući se konturama vašeg tela.

Zbog svojih antialergijskih i antibakterijskih svojstva pogodan za osobe koje imaju problem sa alergijskim reakcijama.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® PRO dušek jedinstvenog dizajna, sa 7 različitih anatomskih zona, obezbediće vam uravnoteženu podršku u delu glave, ramena, leđa, kukova, butina, kolena i stopala.
Ergonomski se prilagođava obliku tela i pruža ciljanu udobnost što rezultira smanjenjem tačaka pritiska bez obzira na položaj spavanja.

MLILY® PRO dušek CoolFlex® pena 7 zona potpore Inovativna navlaka obogaćena uljem semena avokada - Poboljšana prozračnost Pogodan za osobe koje imaju problem sa alergijskim reakcijama

Balansirana udobnost

Dok spavate na MLILY® PRO dušeku vasa kičma će ostati u pravilnom položaju tokom cele noći.

 

Dizajniran da pruži savršen odmor

Jezgro MLILY® PRO dušeka izrađeno je od 3 sloja pene. Prvi sloj od CoolFlex® pene za savršenu prilagodljivost i prozračnost tokom spavanja, drugi sloj od BlueFlow™ pene za optimalnu podršku i udobnost i bazni sloj od Responsive Support pene™, koji je dizajniran da poboljša performanse ostalih pene u konfiguraciji jezgra, istovremeno omogućavajući vrhunsku potporu i dugotrajnu izdržljivost dušeka.

CoolFlex® pena je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva. Njena „otvorena ćelijska struktura“ omogućava visoku elastičnost i optimalan nivo podrške, pa se naddušeci izrađeni od ove pene mogu svrstati u naddušeke sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. Ova pena distribuira pritisak preko cele podloge, tako da pomaže da se spreči prenos pokreta do osobe pored koje spavate. Zahvaljujući odličnoj prozračnosti omogućava pojačanu cirkulaciju vazduha i vlage i vraća svoj originalni oblik odmah posle kompresije.
7 različitih zona udobnosti pruža ciljanu podršku i vrhunsku udobnost.
Elastičnost CoolFlex® pene produžava životni vek dušeka – što je pena elastičnija, udobnost je dugotrajnija.

BlueFlow pena je posebno dizajnirana da pruži potporu koja se prilagođava kritičnim tačkama na telu zadržavajući dugotrajnu elastičnost.
Ova pena je jedinstveni spoj ergonomske prilagodljivosti, izdržljivosti, fleksibilnosti.

Responsive Supportpena je veoma prozračna, zahvaljujući čemu se obezbeđuje sveža sredina za spavanje. Zbog svoje elastičnosti idealna je potpora vašem telu, koja se prilagođava kritičnim tačkama pritiska pružajući im potreban oslonac.
Još jedna njena karakteristika je izdržljivost, zahvaljujući kojoj zadržava svoj oblik tokom čitavog životnog veka vašeg dušeka. Radi bolje udobnosti i cirkulacije vazduha ovaj sloj je profilisan na CNC mašini.

MLILY® PRO dušek CoolFlex® pena 7 zona potpore Inovativna navlaka obogaćena uljem semena avokada - Poboljšana prozračnost Pogodan za osobe koje imaju problem sa alergijskim reakcijama

Udobnost kao sinonim za dobar san

Kako bismo poboljšali naše proizvode i nihovu udobnost uvek tražimo nova rešenja i koristimo poslednje inovacije u segmentu tekstila. Zahvaljujući tome razvili smo navlaku za MLILY® PRO dušek sa novom prirodnom formulom, primenjujući tehnologiju mikroinkapsulacije, koja pomaže da se tkanina obogati uljem semena avokada. Ove tkanine se nazivaju i „vellness tkanine“, i za cilj imaju oslobađanje aktivnih sastojaka koje koža apsorbuje i transportuje kroz telo radi regeneracije.
Navlaka MLILY® PRO dušeka obogaćena uljem semena Avokada, ima izvanredna hidratantna svojstva, veoma je prijatna i pruža osećaj udobnosti u dodiru sa kožom.

Poboljšana prozračnost

Zbog svoje strukture i materijala od kojih je izrađen MLILY® PRO dušek omogućava daleko veći protok vazduha. Zahvaljujući tome MLILY® PRO dušek garantuje ugodno okruženje za spavanje tokom cele godine.

Poboljšana prozračnost

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® dušeci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene dušeka omogućiće da vaš krevet dugo ostane čist i svež.

Svi MLILY® dušeci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C.

Razmislite o visini vašeg dušeka

Visina dušeka, ne utiče u potpunosti na njegovu udobnost, ali je veoma bitna. Što više slojeva dušek ima, to je udobniji i duže traje. Dušeci sa višim jezgrom su udobniji, jer se bolje prilagođavaju vašem obliku tela i obezbeđuju bolju podršku.

MLILY® PRO dušek visina 22 cm

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš dušek, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

Naša odgovornost

Svi naši proizvodi su stekli sve potrebne sertifikate, uključujući CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnoge druge. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

 

SVI NAŠI DUŠECI SU UROLANI/VAKUUM PAKOVANJE – za maksimalnu zaštitu, lakši transport i minimalan uticaj na životnu sredinu.
– Obim smanjen za 90%
– Praktično skladištenje, transport i isporuka
– Higijensko vakumirano pakovanje
– Paket se može vrlo lako i bez doplate odneti kući
– Kada se dušek raspakuje, potrebno je sačekati od 24h do 48h da se proizvod dekompresuje u potpunosti, kako bi dobio svoj prvobitni oblik i karakteristike

Unpack dusek

Zaljubite se u naše dušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

45 dana probni period za online kupovinu

 

 

Tehničke informacije
Garancija 10 godina
Jezgro 3.5cm CoolFlex® pena, 2.5cm Blue Flow™ pena, 16cm Responsive Support™ pena
Materijal BlueFlow™ pena, CoolFlek® pena, Responsive Support™ pena, Tretman uljem semena avokada u koricama
Periva navlaka Da
Tvrdoća Srednje tvrd
Visina 22 cm
Zone jezgra 7

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice