BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily AIR dušek

Photo
Video
-17%
  • “Eco-Friendly“ navlaka
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • 7 zona udobnosti
  • Napredna prozračnost

Zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji vazduha stvara se nepovoljna sredina za razvoj mikroorganizama tako da se ovaj dušek preporučuje osobama koje imaju problem sa alergijskim reakcijama.

7 različitih zona udobnosti pružiće idealnu potporu vašoj kičmi prilagođavajući se konturama vašeg tela.

Mlily AIR dušek

Cena: Od 35.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 29.799,20 din. Već od

Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
  • “Eco-Friendly“ navlaka
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • 7 zona udobnosti
  • Napredna prozračnost

Zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji vazduha stvara se nepovoljna sredina za razvoj mikroorganizama tako da se ovaj dušek preporučuje osobama koje imaju problem sa alergijskim reakcijama.

7 različitih zona udobnosti pružiće idealnu potporu vašoj kičmi prilagođavajući se konturama vašeg tela.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® AIR dušek je savršen izbor za one koji brinu o životnoj sredini i hoće da daju svoj doprinos u njenom očuvanju, a ujedno žele da iskuse maksimalnu udobnost spavanja. Navlaka ovog dušeka izrađena je od inovativnog prediva SEAQUAL® YARN, koje se zahvaljujući naprednoj tekstilnoj tehnologiji dobija od SEAQUAL® MARINE PLASTIC, reciklirane plastike izvađene iz mora.

MLILY-dusek-gif-4-slajda-ok

Svako od nas može pomoći čak i kada spava!

MLILY® AIR dušek je poslednja MLILY® inovacija koja će vam obezbediti vrhunsku udobnost prilagođavajući se svim stilovima spavanja, a istovremeno doprinoseći očuvanju naše divne planete za buduće generacije.

 

MLILY® vam pruža udobnost iz noći u noć

Jezgro MLILY® AIR dušeka predstavlja savršenu kombinaciju 3 različite vrste pene, koje su posebno razvijene da pruže idealnu prilagodljivost i podršku telu, ostajući trajno elastične. Otvorena ćelijska struktura MLILY® pena omogućava bolju cirkulaciju vazduha, dozvoljava materijalu da diše i stvara nepovoljnu sredinu za razvoj mikroorganizama. Dok spavate, zahvaljujući elastičnosti inovativnih MLILY® pena ublažavaju se bolne tačke pritiska koje ponekad mogu uzrokovati prevrtanje i okretanje tokom noći.

MLILY® AIR presedk duseka sa SEAQUAL®YARN navlakom

CoolFlex® pena je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva, njena ćelijska struktura omogućava visoku elastičnost i optimalan nivo podrške, pa se dušeci izrađeni od ove pene mogu svrstati u dušeke sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. Ova pena distribuira pritisak preko cele podloge, tako da pomaže da se spreči prenos pokreta do osobe pored koje spavate. Zahvaljujući odličnoj prozračnosti omogućava pojačanu cirkulaciju vazduha i vlage i vraća svoj originalni oblik odmah posle kompresije.
Elastičnost CoolFlex® pene produžava životni vek dušeka – što je pena elastičnija, udobnost je dugotrajnija. Radi bolje udobnosti i cirkulacije vazduha ovaj sloj je perforiran.

AirCell® memorijska pena spada u najpopularniji i najsavremeniji tip pene zahvaljujući svojim karakteristikama. Ono što je čini jedinstvenom je njen „slow recovery“ efekat (sporo vraćanje nakon pritiska) i velika prilagodljivost konturama tela, njegovoj težini i temperaturi, čime se smanjuje prenos pokreta tokom spavanja. Njena ključna karakteristika je ta da ravnomerno raspoređuje pritisak koji podloga vrši na telo, po svim tačkama oslonca. Na taj nači sprečava pojavu bola i ukočenosti, obezbeđujući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj relaksiranosti, što za rezultat ima miran san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.

Responsive Support™ pena je veoma prozračna, zahvaljujući čemu se obezbeđuje sveža sredina za spavanje.
Zahvaljujući svojoj elastičnosti, prilagodiće se jedinstvenom obliku vašeg tela, pružajući mu potporu, koja se adaptira kritičnim tačkama pritiska pružajući im potreban oslonac.
Još jedna njena karakteristika je izdržljivost, zahvaljujući kojoj zadržava svoj oblik tokom čitavog životnog veka vašeg dušeka. Radi bolje udobnosti i cirkulacije vazduha ovaj sloj je profilisan na CNC mašini.

 

Štitimo našu planetu i dok spavamo

MLILY® AIR dušek sa navlakom izrađenom od SEAQUAL® YARN doprinosi zaštiti životne sredine. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji recikliranja otpada prikupljenog iz okeana dobijaju se visokokvalitetna, dugotrajna SEAQUAL® YARN vlakna, koja se koriste za izradu tkanina. Koristeći tkanine izrađene od reciklirane plastike MLILY® daje svoj doprinos da se spase morski život i uspostavi ravnoteža okeana.

SEAQUAL initiative AIR dušek

Poboljšana prozračnost

Zbog svoje strukture, materijala od kojih je izrađen i ventilacionih kanala MLILY® AIR dušek omogućava daleko veći protok vazduha, stvarajući nepovoljnu sredinu za razvoj mikroorganizama i ujedno pružajući blagi efekat hlađenja. Zahvaljujući tome MLILY® AIR dušek garantuje ugodno okruženje za spavanje tokom cele godine.

Poboljšana prozračnost

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® dušeci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene dušeka omogućiće da vaš krevet dugo ostane čist i svež.

MLILY® AIR dušek Antialergijska i antibakterijska svojstva 7 zona udobnosti Napredna prozračnost SEAQUAL® Eco-Friendly navlaka navlaka doprinosi zaštiti životne sredine ziper A0293 2

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš dušek, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

Naša odgovornost

Svi naši proizvodi su stekli sve potrebne sertifikate, uključujući CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnoge druge. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

SVI NAŠI DUŠECI SU UROLANI/VAKUUM PAKOVANJE – za maksimalnu zaštitu, lakši transport i minimalan uticaj na životnu sredinu.
– Obim smanjen za 90%
– Praktično skladištenje, transport i isporuka
– Higijensko vakumirano pakovanje
– Paket se može vrlo lako i bez doplate odneti kući
– Kada se dušek raspakuje, potrebno je sačekati od 24h do 48h da se proizvod dekompresuje u potpunosti, kako bi dobio svoj prvobitni oblik i karakteristike

MLILY® AIR dušek Antialergijska i antibakterijska svojstva 7 zona udobnosti Napredna prozračnost SEAQUAL® Eco-Friendly navlaka navlaka doprinosi zaštiti životne sredine pakovanje A1424

Zaljubite se u naše dušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

45 dana probni period za online kupovinu

 

Tehničke informacije
Garancija 10 godina
Jezgro 2,5cm Coolflex® pena, 2,5cm AirCell® memorijska pena, 13cm Responsive Support™ pena
Materijal AirCell® memorijska pena, CoolFlek® pena, Responsive Support™ pena, SeaQual® predivo
Memorijska pena Da
Tvrdoća Srednje tvrd
Visina 18 cm
Zone jezgra 7

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star