BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily Manchester United CONTOUR jastuk

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110082504 SKU: 110082504
Photo
Video
-30%
.
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Memorijska pena
  • Ergonomski jastuk
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Periva navlaka
Mlily Manchester United CONTOUR jastuk

Cena: 6.999,00 din.


Akcijska cena: 4.899,30 din.

Proizvod je kod dobavljača, rok isporuke je duži od 60 dana.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
.
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Memorijska pena
  • Ergonomski jastuk
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Periva navlaka
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® Manchester United CONTOUR jastuk, savršenih performansi, brzo upija i otpušta vlagu, neutrališe mirise i reguliše temperaturu kako bi obezbedio vrhunski noćni san. Pažljivo osmišljen dizajn prati oblik vaše glave i kičme, pružajući savršenu udobnost stalnim prilagođavanjem prilikom promene položaja spavanja. Zahvaljujući svojim karakteristikama MLILY® Manchester United CONTOUR jastuk omogućava neprekidan san i ublažava tačke pritiska, a samim tim i osećaj bola i ukočenosti.

MLILY® Manchester United CONTOUR jastuk - Inovativna navlaka obogaćena grafenom Memorijska pena Ergonomski jastuk Antialergijska i antibakterijska svojstva Periva navlaka

Spavajte kao najveće legende čuvenog Manchester United-a

Napravljen u saradnji sa ekspertima za spavanje Manchester United-a, ovaj jastuk predstavlja jedinstvenu kombinaciju najsavremenijih materijala u samo jednom jastuku.

Sada i Vi možete spavati na istom jastuku na kome spavaju najbolji sportisti i omogućiti sebi dubok i miran san!

MLILY® Manchester United Contour pillow

Dar prirode u službi dobrog sna

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava materijalu da dinamički reaguju na telesnu toplotu.

Navlaka MLILY® Manchester United CONTOUR jastuka, obogaćena Grafenom koga sa pravnom nazivaju “čudesnim materijalom“, pružiće idealnu barijeru između vaše kože i podloge i omogućiti da se temperatura vašeg tela na prirodan način prilagođava spoljašnjim faktorima.

Tkanine obogaćene grafenom veoma su izdržljive,  pomažu u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališu neprijatne mirise i stvaraju svežu i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.

GRAPHENE

Savršeno prati konture tela

Ergonomski jastuci napravljeni od livene memorijske pene, zahvaljujući svom jedinstvenom obliku, omogućavaju idealan položaj tela tokom sna. Ovaj oblik jastuka savršeno podupire vrat i opušta mišiće, a podešavanjem odgovarajuće visine omogućava dva nivoa komfora u zavisnosti od konstitucije i potreba spavača. Idealan za osobe koje preferiraju spavanje na boku ili leđima.

 

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® jastuci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene jastuka omogućiće da vaš krevet dugo ostane čist i svež.

MLILY® SUPREME dušek Memorijska pena sa ubrizganim česticama gela Idealna termoregulacija Poboljšana prozračnost Inovativna navlaka obogaćena grafenom

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš jastuk, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

 

Kvalitet iznad svega

Sa misijom da poboljša dubok san ljudi, naš tim stručnjaka marljivo radi na inovativnim rešenjima koja će omogućiti da MLILY® proizvodi pruže neverovatno iskustvo spavanja našim potrošačima. Kvalitet naših proizvoda i materijala od kojih su izradjeni potvrđuju mnogobrojni međunarodni sertifikati kao što su CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnogi drugi. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

Zaljubite se u naše naddušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

2 godine garancije  45 dana probni period za online kupovinu

Tehničke informacije
Dimenzije 60x40 cm
Jastuk anatomski
Jezgro Memory foam
Kontrolisanje vlažnosti Da
Visina 12 cm

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star