BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily DREAMS dušek

Photo
Video
-30%

Doživite pravi luksuz sa dušekom MLILI® DREAMS. Sačinjen od 7 zona udobnosti i presvučen navlakom obogaćenom grafen vlaknima, pružiće vam vrhunsku podršku i udobnost za kvalitetan i miran san. Dušek je srednje tvrdoće što osigurava smanjenje pritiska i čini ga idealnim za parove, obezbeđujući pravilno držanje kičme i stvarajući osećaj svežine tokom spavanja.

Kupi bilo koji proizvod od Dormeo, Mlily i ES kolekcije i iskoristi priliku da OSVOJIŠ PUTOVANJE u Manchester!
Mlily DREAMS dušek

Cena: Od 40.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 28.699,30 din. Već od

Club5*: 27.264,34 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko

Doživite pravi luksuz sa dušekom MLILI® DREAMS. Sačinjen od 7 zona udobnosti i presvučen navlakom obogaćenom grafen vlaknima, pružiće vam vrhunsku podršku i udobnost za kvalitetan i miran san. Dušek je srednje tvrdoće što osigurava smanjenje pritiska i čini ga idealnim za parove, obezbeđujući pravilno držanje kičme i stvarajući osećaj svežine tokom spavanja.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

45 NOĆI BEZ RIZIKA

Izložbeni salon ne zna da volite svoju spavaću sobu. Isprobajte svoj dušek 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

Pružavo nam 10 godina garancije na dušek. To je 3.650 buđenja i osećaja spremnosti da zagrlite dan.

 • 45 NOĆI BEZ RIZIKA

  Izložbeni salon ne zna da volite svoju spavaću sobu. Isprobajte svoj dušek 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

 • 10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

  Pružavo nam 10 godina garancije na dušek. To je 3.650 buđenja i osećaja spremnosti da zagrlite dan.

UBLAŽANJE PRITISKA uz Dream Comfort

Doživite rasterećenje pritiska i osetite vrhunski komfor sa dušekom MLILI Dreams. Jezgro dušeka sa 7 zona prilagodljivosti, prilagodiće se vašem telu, obezbeđujući opuštanje i nesmetan san. Uživajte u savršenoj kombinaciji, prozračnosti, udobnosti i budite se odmorni i nasmejani se sa ovim inovativnim dušekom.

MLILY® Dreams Mattress

VRHUNSKA UDOBNOST I KOMFORT

MLILY® Dreams dušek sa svojim dvostranim jezgrom pružiće neophodnu podršku i udobnost vašem telu tokom cele noći, obezbeđujući zdrav i miran san. Visina od 20 cm pružićet vaše telu idealnu podršku tokom čitave noći.
MLILY® Dreams Mattress

7-ZONA DODATNE UDOBNOSTI

MLILY® Dreams dušek zahvaljujući jezgru sa 7 različitih zona udobnosti predstavlja odlično rešenje za sve one koji pate sa bolovima u leđima. 7 različitih zona udobnosti drže vašu kičmu u pravilnom položaju dok spavate, pružajući na taj način osećaj relaksiranosti i potpomažući opuštanje mišića.
MLILY® Dreams Mattress

Svežina uz pomoć grafena

Navlaka dušeka sadrži vlakna obložena grafenom, koja doprinose svežem i suvom okruženju za spavanje. Vlakna rasipaju toplotu u toplom okruženju, ali čuvaju toplotu u hladnom okruženju ravnomerno raspoređujući toplotu tela.
MLILY® Dreams Mattress

Poboljšana prozračnost

Zahvaljujući kombinacijom materijala od AirCell® memorijske pene i daleko većim protokom vazduha vaš dušek će ostati isti dugi niz godina. Hipoalergijska navlaka koja se lako skida i priva u veš mašini (do 40°C) obezbediće zdravije okruženje za miran i kvalitetan san.

DUŠEK IDEALAN ZA

MLILI Dreams dušek zadovoljava različite potrebe: oni sa bolovima u leđima nalaze olakšanje u njegovoj strukturi od 7 zona, dok oni koji traže svežije okruženje i udoban san, cene njegov inovativni dizajn i izuzetnu podršku.

MLILY® Dreams Mattress

ZA OSOBE KOJE PATE OD BOLOVA U VRATU I LEĐIMA

Sastav MLILY® Dreams dušeka sa 7 zona dodatne udobnosti ublažavajući bolove u leđima. Ravnomerno raspoređuje pritisak obezbeđujući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku što rezultrira miran i kvalitetan san bez bolova u leđima.
MLILY® Dreams Mattress

ZA ONE KOJI TRAŽE SVEŽINU TOKOM SAN

Od početka do kraja, ovaj dušek je pažljivo izrađen za sve osobe kojima je potreban svežiji san. Navlaka je obogaćena grafenom koji pospešuje toplotnu provodljivost, efikasno raspoređujući toplotu, dok prozračni slojevi obezbeđuju udobnost.
MLILY® Dreams Mattress

ZA OSOBE KOJE ŽELE DODATNU UDOBNOST

Zbog svoje strukture i materijala od kojih je izrađen MLILY® DREAMS dušek omogućava daleko veći protok vazduha, ravnomerno raspoređuje pritisak, pružajući blagi efekat hlađenja. AirCell® memorijska pena postiže savršenu ravnotežu između odgovarajuće podrške i rasterećenja pritiska. Prilagođava se vašem telu, ublažava tačke pritiska i reaguje na individualne pokrete za idealno iskustvo udobnosti.

ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST DUŠEKA

MLILY® Dreams Mattress
 • 1 Prošiveni gornji poklopac od 2 cm od vlakana obogaćenih grafenom za hladniji san
  Grafenova provodljiva tkanina, koja se često naziva "čudesnim materijalom", deluje kao prirodni regulator toplote, izbacujući višak toplote u vrućim uslovima i ravnomerno raspoređujući toplotu tela za ugodan san tokom hladnijih noći.
 • 2 4 cm AirCell® memorijska pena: Neuporediva podrška i smanjenje pritiska
  AirCell® memorijska pena je na čelu tehnologije spavanja. Njegov karakterističan efekat „sporog oporavka“ i izuzetna prilagodljivost konturama tela, težini i temperaturi izdvajaju ga. Minimizira prenos pokreta, poboljšavajući kvalitet sna.
 • 3 14cm Flex Support Base Pena sa 7 zona: Podrška za svaku zonu
  Flex Support Base Pena sa 7 zona je ključna za poravnanje kičme, promovišući opuštanje mišića bez kompenzacije. Ova visokokvalitetna pena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, neophodnu čvrstinu i idealnu podršku telu za miran san.
 • 4 Bočni poklopci sa 4 ručke
  Bočni poklopci su opremljeni sa dve ručke na svakoj dužoj strani, što omogućava nošenje i prevrtanje dušeka bez napora.

KAKAV JE OSEĆAJ?

MLILI® Dream dušek nudi neuporedivu udobnost, podršku i osećaj svežinu.

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Mlili Dream dušek je ocenjen sa 7, što ga čini odlićnim izborom za sve one koji traže dušek srednje čvrstine.
1 5 10
SMANJENJE PRITISKA
Na skali za smanjenje pritiska od 1 (smanjenje niskog pritiska) do 10 (smanjenje visokog pritiska), Mlili Dream dušek je ocenjen sa 8. Nudi inovativnu tehnologiju za smanjenje pritiska na zglobove tokom spavanja.
1 5 10
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Mlili Dream dušek je ocenjen sa 7. Njegova jedinstvena struktura i prozračnost obezbeđuju savršen protok vazduha.
1 5 10
MLILY® Dreams Mattress

Udobnost sa grafenom – za sve one koji više vole hladnije okruženje za spavanje

Doživite budućnost spavanja sa našim dušekom MLILI® Dream dušek koji sadrži vlakna obogaćena grafenom, najlakši, najjači i jedan od najfleksibilnijih materijal u tekstilnoj industriji.

 • Neuporediva termička regulacija: izvanredna toplotna provodljivost grafena ravnomerno raspoređuje toplotu, održavajući optimalnu temperaturu spavanja. Deluje kao filter između vaše kože i okoline, oslobađa toplotu u toplom vremenu i ravnomerno raspoređuje, zadržava, toplotu tela u hladnim uslovima.
 • Doprinosi povećanju higijene: Grafen sprečava razvoj bakterija, grinja i mikroba.
MLILY® Dreams Mattress

ZONA UDOBNOSTI™ pena sa strukturom od 7 zona: Potpuna udobnost, podrška i prozračnost

 • MLILI® Dreams dušek ima sofisticirani sistem podrške od 7 zona udobnosti, koji se ravnomerno prilagođava konturama vašeg tela. Ovo ne samo da poboljšava udobnost, već i doprinosi zdravijem snu efikasno ublažavajući sve tačke pritiska.
 • Flek Support Base Pena sa 7 zona je neophodna za održavanje pravilnog položaja kičme, omogućavajući mišićima da se prirodno opuste. Ova visokokvalitetna pena obezbeđuje trajnu podršku, prozračnost, elastičnost i idealnu čvrstoću za udoban i miran san.
MLILY® Dreams Mattress

Prilagodljiva udobnost sa AirCell® penom

 • AirCell® memorijska pena, sa svojom jedinstvenom strukturom otvorenih ćelija i milijardama mikro vazdušnih kapsula, doprinosi smanjenju pritiska i udobnosti, prilagođavajući se različitim tipovima tela i položajima spavanja dok sprečava zadržavanje toplote, za razliku od tradicionalne memorijske pene.
 • AirCell® memorijska pena takođe pruža čistije okruženje za spavanje. Njegova hipoalergena svojstva efikasno eliminišu bakterije, buđ i grinje, obezbeđujući zdraviji san bez alergena.
MLILY® Dreams Mattress

Navlaka koja se lako skida i periva u veš mašini

 • Dušek MLILI® dream dušek ima navlaku sa patent zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturama do 40°C.
 • Jednostavnim i praktičnim održavanjem higijene dušeka vaš, krevet će ostati čist i svež duže vreme.
MLILY® Dreams Mattress

Posvećeni kvalitetu i odgovornosti

Kvalitet naših proizvoda i materijala od kojih su izrađeni potvrđuju mnogobrojni međunarodni sertifikati kao što su CertiPUR®, OEKO-TEKS®, koji pokazuju našu posvećenost najvišim industrijskim standardima na globalnim tržištima za proizvodnju materijala od pene.

MLILY® Dreams Mattress

Produžite životni vek svom dušeku koristeći naše kvalitetne rešetkaste letvice za krevete i zagantujte 10 godina garancije!

Idealno rešenje za pravilno držanje kičme je dušek + letvice + jastuk. Površina na koju se dušek postavlja je veoma važna za ukupne performanse dušeka.

Letvice povećavaju prednosti dušeka pružajući dodatnu prilagodljivost, podršku i prozračnost.

Rezultat je produžavanje životnog veka dušeka i omogućavanje da pruži svoje prednosti tokom svih 10 godina!

Ako odaberete jednu od naših kvalitetnih letvica, garantujemo vam da ćete produženu garanciju vašeg dušeka na 10 godina.

Klikni i odaberi kvalitetne letvice za svoj dušek!

PODEŠAVANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi dušek dolazi vakuumiran, zaštićen sa 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što osigurava zaštitu tokom transporta.

1
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 1

Pažljivo skinite spoljašnju plastičnu foliju gde pritom pazite da ne biste probušili unutrašnju zaštitu. Ne koristite nož.

2
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 2

Pažljivo skinite spoljašnju plastičnu foliju gde pritom pazite da ne biste probušili unutrašnju zaštitu. Ne koristite nož.

3
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 3

Ostavite dušek da se formira 24-48 sati dok se vaš novi dušek potpuno ne proširi.

JOŠ UVEK NISTE SIGURNI? POZOVITE NAS I PROVERITE!

Ako ne možete da se odlučite da li je ovo pravi dušek za vas, pozovite nas i rado ćemo vaš odgovoriti na sva vaša pitanja. Potpuno besplatno ćemo podeliti sve potrebne informacije sa vama, pozovite nas na 021 4892 654

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice