BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily DIAMOND dušek

Photo
Video
-50%

Doživite MLILI® DIAMOND dušek, pažljivo dizajniran za optimalnu udobnost i uravnoteženu podršku. Njegovo troslojno jezgro ublažava pritisak, osiguravajući miran i neometan san. Aircell® memorijska pena i CoolFlek® pena nude idealnu podršku i smanjenje pritiska, a navlaka sa grafenom obezbeđuje svežinu i higijensko okruženje za spavanje.

Kupi bilo koji proizvod od Dormeo, Mlily i ES kolekcije i iskoristi priliku da OSVOJIŠ PUTOVANJE u Manchester!
Mlily DIAMOND dušek

Cena: Od 64.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 32.499,50 din. Već od

Club5*: 30.874,53 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko

Doživite MLILI® DIAMOND dušek, pažljivo dizajniran za optimalnu udobnost i uravnoteženu podršku. Njegovo troslojno jezgro ublažava pritisak, osiguravajući miran i neometan san. Aircell® memorijska pena i CoolFlek® pena nude idealnu podršku i smanjenje pritiska, a navlaka sa grafenom obezbeđuje svežinu i higijensko okruženje za spavanje.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Savršena kombinacija podrške, udobnosti i svežine.

Pažljivo odabrani materijali i poboljšana cirkulacija vazduha čine ovaj dušek savršenom kombinacijom podrške, udobnosti i svežine. Njegovo troslojno jezgro obezbeđuje uravnoteženu podršku i optimalnu udobnost dok smanjuje pritisak.

MLILY® Diamond Mattress

Optimalna udobnost

MLILI Diamond dušek nudi izuzetnu udobnost i podršku uz pomoć troslojnog jezgra. Prilagođava se vašem telu, sprečava bol i ukočenost, pruža maksimalnu udobnost i opuštanje i pruža miran i nesmetan san.
MLILY® Diamond Mattress

Odlična podrška

Kombinacija Aircell® memorijske pene i CoolFlek® pene nudi idealnu podršku i ublažavanje pritiska, držeći kičnu u pravilnom položaju, opuštajući mišiće. Izdržljiv je i prozračan, sa idealnom čvrstoćom, osiguravajući miran noćni san.
MLILY® Diamond Mattress

Svežina uz pomoć grafena

Navlaka dušeka sadrži vlakna obložena grafenom, koja doprinose svežem i suvom okruženju za spavanje. Vlakna rasipaju toplotu u toplom okruženju, ali čuvaju toplotu u hladnom okruženju ravnomerno raspoređujući toplotu tela.
MLILY® Diamond Mattress

Poboljšana prozračnost

Prozračna struktura održava udobnost tokom cele godine, sa ventilacionim otvorima za kontrolu toplote. Poboljšana prozračnost sprečava pregrevanje, stvarajući hladnije okruženje za spavanje. Navlaka koja se može prati (do 40°C) obezbeđuje čistoću i zdravije okruženje za miran san.

DUŠEK IDEALAN ZA

MLILI Diamond dušek nudi izuzetnu udobnost sa CoolFlek® i AirCell® memorijskom penom, dok istovremeno obezbeđuje svežiji san sa vlaknima obogaćenim grafenom.

MLILY® Diamond Mattress

ZA ONE KOJI TRAŽE IZUZETNO UDOBAN DUŠEK

Kombinacija CoolFlek® i AirCell® memorijske pene postiže savršenu ravnotežu između odgovarajuće podrške i rasterećenja pritiska. Prilagođava se vašem telu, ublažava tačke pritiska i reaguje na individualne pokrete za idealno iskustvo udobnosti.
MLILY® Diamond Mattress

ZA ONE KOJI TRAŽE SVEŽINU TOKOM SAN

Od početka do kraja, ovaj dušek je pažljivo izrađen za sve osobe kojima je potreban svežiji san. Navlaka je obogaćena grafenom koji pospešuje toplotnu provodljivost, efikasno raspoređujući toplotu, dok prozračni slojevi obezbeđuju udobnost.
MLILY® Diamond Mattress

ZA ONE KOJI TRAŽE ODGOVARAJUĆU PODRŠKU

Ovaj dušek je napravljen za osobe kojima je potrebna dodatna podrška telu. Njegova kombinacija pene obezbeđuje pravilno držanje kičme opuštajući mišiće. Izdržljiv je, prozračan i čvrst, održavajući idealnu podršku telu.
MLILY® Diamond Mattress
 • 1 Gornji sloj napravljen od vlakana obogaćenih grafenom za svežiji san
  Grafen je izvstan kao termalni provodnik, koji se često naziva "čudesnim materijalom", deluje kao prirodni regulator toplote, eliminišući višak toplote u toplim uslovima i ravnomerno raspoređujući toplotu tela za prijatan san.
 • 2 4 cm AirCell® memorijska pena: Neuporediva podrška i smanjenje pritiska
  AirCell® memorijska pena je na čelu tehnologije spavanja. Njegov karakterističan efekat "sporog oporavka" i izuzetna prilagodljivost konturama tela, težini i temperaturi izdvajaju ga. Smanjuje prenos pokreta, poboljšavajući kvalitet sna.
 • 3 CoolFlek® pena od 4 cm: prilagodite i udahnite udobnost
  CoolFlek® pena je specijalna pena. To je potporna pena, ali sa strukturom vazdušnastim jezgrom koja je izuzetno elastična. Postavljen je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem telu, ublažava pritisak i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost.
 • 4 17,5 cm Flek Support Base Pena
  Flek Support Base Pena je ključna za držanje kičme u pravilnom položaju, opuštanje mišića bez grčenja. Ova visokokvalitetna pena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, neophodnu čvrstinu i idealnu podršku za celo telu za miran san.
 • 5 Bočni poklopci sa 4 ručke za lakši prenos
  Zahvaljujući bočnim ručkama, sa obe strane dušeka, veoma se jednostavno i lako rotira i prenosi.

KAKAV JE OSEĆAJ?

MLILI® Diamond dušek nudi napredan komfor, podršku i svežinu.

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Mlili Diamond dušek je ocenjen sa 7, što ga čini odličnom opcijom za pojedince koji traže dušek srednje čvrstine.
1 5 10
SMANJENJE PRITISKA
Na skali za smanjenje pritiska od 1 (rasterećenje niskog pritiska) do 10 (rasterećenje visokog pritiska), Mlili Diamond dušek je ocenjen sa 8. Nudi inovativnu tehnologiju za smanjenje pritiska na zglobove tokom spavanja.
1 5 10
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Mlili Diamond dušek je ocenjen sa 8. Njegova jedinstvena struktura i prozračnost obezbeđuju savršen protok vazduha.
1 5 10
MLILY® Diamond Mattress

Udobnost sa grafenom – za one koji više vole svežije okruženje za spavanje

Doživite budućnost spavanja sa našim MLILI® Diamond dušekom koji sadrži vlakna obogaćena grafenom, najlakši, najjači i najprovodljiviji prirodni materijal ikada otkriven.

 • Neuporediva termička regulacija: izvanredna toplotna provodljivost grafena ravnomerno raspoređuje toplotu, održavajući optimalnu temperaturu spavanja. Deluje kao filter između vaše kože i okoline, oslobađa toplotu u toplom vremenu i ravnomerno raspoređuje, zadržava, toplotu tela u hladnim uslovima.
 • Doprinosi povećanju higijene: Grafen sprečava razvoj bakterija, grinja i mikroba.
MLILY® Diamond Mattress

Prilagodljiva udobnost sa CoolFlek® penom i AirCell® penom

 • AirCell® memorijska pena (4 cm): Neuporediva podrška - AirCell® memorijska pena prilagođava se jedinstvenim konturama vašeg tela, povećavajući udobnost i smanjujući prenos pokreta za miran san.
 • CoolFlek® pena (2,5 cm): Dišite i opustite se - Naša CoolFlek® pena kombinuje podršku sa elastičnošću, prilagođavajući se vašem telu i smanjuje pritisak. Njegova struktura sa vazdušastim jezgrom poboljšava prozračnost za svežiji san.
MLILY® Diamond Mattress

Navlaka se lako skida i periva u veš mašini

 • MLILI® Diamond dušek ima navlaku sa patent zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturama do 40°C.
 • Jednostavnim i praktičnim održavanjem higijene dušeka, vaš krevet će ostati čist i svež duže vreme.
MLILY® Diamond Mattress

"Posvećeni kvalitetu i odgovornosti"

Kvalitet naših proizvoda i materijala od kojih su izrađeni potvrđuju mnogobrojni međunarodni sertifikati kao što su CertiPUR®, OEKO-TEKS®, koji pokazuju našu posvećenost najvišim industrijskim standardima na globalnim tržištima za proizvodnju materijala od pene.

MLILY® Diamond Mattress

Produžite životni vek svom dušeku koristeći naše kvalitetne fleksibilne letvice za krevete i uverite se u 10 godina garancije!

Idealno rešenje za pravilno držanje kičme je dušek + letvice + jastuk. Površina na koju se dušek postavlja je veoma važna za ukupne performanse dušeka.

Letvice povećavaju prednosti dušeka pružajući dodatnu prilagodljivost, podršku i prozračnost.

Rezultat je produžavanje životnog veka dušeka i omogućavanje da pruži svoje prednosti tokom svih 10 godina!

Ako odaberete jednu od naših kvalitetnih letvica, garantujemo vam da ćete produženu garanciju vašeg dušeka na 10 godina.

Klikni i odaberi kvalitetne letvice za svoj dušek!

POSTAVLJANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi dušek dolazi vakuumiran, zaštićen sa 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što omogućuje zaštitu prilikom transporta.

1
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 1

Pažljivo skinite spoljašnju plastičnu foliju gde pritom pazite da ne biste probušili unutrašnju zaštitu. Ne koristite nož.

2
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 2

Odmotajte vakuumski zamotan dušek na vaš krevet. Pažljivo prerežite plastičnu vreću uz rubove i gledajte kako se madrac trenutno širi, te potom uklonite vreću.

3
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 3

Ostavite dušek da se formira 24-48 sati dok se vaš novi dušek potpuno ne proširi.

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice