Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Izaberite odgovarajući dušek u 5 brzih koraka

Kako je ponuda na tržištu velika, svi imamo nedoumice pri izboru odgovarajućeg dušeka jer nismo sigurni koji nam u potpunosti odgovara. Koji su to glavni kriterijumi na koje svako od nas treba da obrati pažnju pri izboru odgovarajućeg dušeka ili proceni koliko nam zaista odgovara onaj koji već imamo? Ovih 5 koraka predstavljaju okvir i smernice koji će Vam olakšati izbor novog dušeka. Neka Vam oni budu vodič pri izboru odgovarajućeg dušeka.

Kako je ponuda na tržištu velika, svi imamo nedoumice pri izboru odgovarajućeg dušeka jer nismo sigurni koji nam u potpunosti odgovara. Koji su to glavni kriterijumi na koje svako od nas treba da obrati pažnju pri izboru odgovarajućeg dušeka ili proceni koliko nam zaista odgovara onaj koji već imamo?

Ovih 5 koraka predstavljaju okvir i smernice koji će Vam olakšati izbor novog dušeka. Neka Vam oni budu vodič pri izboru odgovarajućeg dušeka.

1. Izaberite odgovarajuće dimenzije

Možda zvuči banalno, suvišno i nepotrebno, ali prvi korak pri kupovini je izbor dimenzije dušeka. Kada birate svoj dušek iz snova, vodite računa da je odgovarajuće veličine i pravih dimenzija.

Ako niste u potpunosti sigurni koje su odgovarajuće dimenzije, onda radije proverite još jednom pre donošenja odluke.

Dormeo asortiman nudi sve klasične veličine dušeka.

2. Vodite računa o svojoj kičmi

Kada birate dušek, najpre treba da se uverite da obezbeđuje odgovarajuću potporu kičmi. Čak i ako nemate problema sa kičmom, odgovarajući izbor dušeka može imati uticaja i sprečiti njihovo nastajanje.

Svi Dormeo dušeci podupiru kičmu na pravilan način i pomažu kod već prisutnih problema sa leđima i vratom, kao što i sprečavaju nastanak budućih problema.

3. Izaberite pravu udobnost

Dušek na kome spavate treba da je udoban. Ovo znači da treba da se osećate prijatno na njemu, a iznad svega, da možete da se opustite u bilo kom trenutku. Najbolje je kada možete da isprobate dušek na nekoliko dana pre nego što se odlučite za odgovarajući.

Iz Dormeo asortimana proizvoda možete da birate među 9 savršeno udobnih dušeka. Možete testirati Vaš dušek na 30, 60 ili čak 90 dana i odlučiti da li Vam odgovara. Ukoliko Vam ne odgovara, Dormeo će Vam vratiti novac.

4. Obratite pažnju na standard proizvodnje koji garantuju kvalitet, higijenu i zaštitu

Obično dušek koristimo dugi niz godina. Na njemu spavamo, odmaramo se, nekada i jedemo, gledamo TV, čitamo… Zbog svega ovoga, dušek vremenom može postati sredina za razmnožavanje bakterija i grinja, a samim tim, i pojavu alergena koji su uzročnici alergija i astme. Kada biramo dušek potrebno je da obratite pažnju na zaštitu koju dušek ima protiv mikroorganizama.

Mi u Dormeu, brigu o zdravlju stavljamo ispred svega tako da su svi naši dušeci zaštićeni SANITIZED® procesom. Ovo je globalno priznat tretman koji osigurava dugotrajnu zaštitu protiv grinja i razvijanja kolonija bakterija i gljiva. SANITIZED® robna marka se ističe među ostalim materijalima, dušecima i posteljinom kao visoko kvalitetan proizvod.

5. Obratite pažnju na cenu proizvoda

Mnogi ljudi su uvereni da su samo najskuplje stvari i najbolje. Međutim, širenjem tržišta i globalizacijom, držati se ovog principa pri izboru dušeka je krajnje iracionalno.

Cena ne bi trebalo da bude jedini kriterijum za izbor dušeka! Danas visokokvalitetan dušek možete kupiti i za manje novca.

Svojim pristupačnim i superiornim dušecima, Dormeo je dokaz da dobra cena i visok kvalitet nisu neophodno međusobno isključivi.

Izaberite dušek koji je savršen za vas!

Dormeo nudi različite dušeke i prilagođen je svačijem ukusu! Svaki dušek ispunjava vrhunske standarde i najmoderije načine izrade.

  • Čvrst Comfort dušek napravljen od Ecocell® -a je sjajan izbor ukoliko imate bolove u kičmi, zglobovima ili kukovima. On pruža čvrstu potporu vašem telu i dozvoljava vam da usnite dubok i miran san. Dormeo Comfort dušek će se pobrinuti da se više ne budite sa bolovima, već umesto toga kao preporođeni!
  • Memory 2+12 dušek je luksuzni dušek napravljen od kombinacije najmodernijih materijala, koji zajedno imaju umirujući efekat na vaš san i opšte stanje organizma. Kombinacija čvrstog Ecocell-a i mekše memorijske pene pruža savršenu potporu vašem telu, dok vam u isto vreme omogućava da se udobno opustite. Uz pomoć Memory 2+12 dušeka ćete konačno dobro spavati, bez nesanice, okretanja i prevrtanja!
  • Superiorni Silver dušek iz tri zone u svom omotaču ima protkana vlakna srebra da bi obezbedio zdrav san i sprečio razmnožavanje raznih bakterija i alergena. Jezgro je napravljeno od 14 cm Ecocell-a, čvrstog ali udobnog penastog materijala koji se u potpunosti prilagođava vašem telu. Dodatnih 4 cm Ultralatexa, inovativnog materijala koji obezbeđuje maksimalnu udobnost i osigurava da se dušek što bolje prilagodi Vašem telu i da je mekan na dodir.
  • Dormeo Talalay je superiorni dušek napravljen od prirodnog Talalaj lateksa koji iskustveno dokazano obezbeđuje najkvalitetniji i najzdraviji san. Ovaj prestižni, udobni i ekstremno prozračan materijal je izbor za najzahtevnije kupce kojima kvalitetan san predstavlja imperativ.

Kao dodatak klasičnim dušecima našli smo rešenje i za Vaše dotrajale dušeke, kauče, neudobne krevete na rasklapanje, jer smo mislili i na udobnost Vaših gostiju, kao i Vašu udobnost kada spavate van kuće.

  • Dormeo Roll up je tanki dušek visokog kvaliteta koji se može koristiti bukvalno bilo gde. Idealno je napravljen da udahne život starim kaučima jer se jednostavno postavlja preko njih. Veoma koristan kao rezervni dušek za Vaše goste, za decu da se igraju na njima, a kada se urola u svoju praktičnu futrolu za nošenje, možete ga lako transportovati i poneti na kampovanje ili na vikendicu…Napravljen je od čvrstog Ecocell-a koji će pružiti sigurnu potporu Vašoj kičmi ma gde spavali.
  • Renew podloga za dušek je najjeftiniji način da podmladite svoj dušek ukoliko nije više dovoljno mek i udoban. Renew je tanka podloga od memorijske pene visine 3.5 cm koja će značajno unaprediti stanje Vašeg starog dušeka. Meka memorijska pena ublažava bol u ramenima i petama, jer umanjuje pritisak na tvrdu površinu. Stavite je povrh pretvrdog dušeka, neudobne sofe, kreveta na rasklapanje…Sa njom možete nivelisati i razmak među dva odvojena dušeka kako biste napravili jednu površinu za spavanje. Kada kupite Renew podlogu mi ćemo Vam besplatno pokloniti jastuk od memorijske pene i futrolu.