Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Koje su prednosti Dormeo dušeka?

Dormeo je više od dušeka: za 8 godina, Dormeo je postao sinonim za udoban san, i srećan i opušten način života. Naša misija je da poboljšamo okruženje za kvalitetan san svakog pojedinca. Ponosni smo na činjenicu da svaki treći čovek u Srbiji spava na Dormeo dušeku!

Dormeo je više od dušeka: za 8 godina, Dormeo je postao sinonim za udoban san, i srećan i opušten način života. Naša misija je da poboljšamo okruženje za kvalitetan san svakog pojedinca.

Dormeo brend je zbog svoje posvećenosti postao jedan od najpopularnijih brendova dušeka u Srbiji i okruženju.

Ponosni smo na činjenicu da svaki treći čovek u Srbiji spava na Dormeo dušeku!

Prema poslednjim podacima, ___% domaćinstava u Srbiji spava na Dormeo dušecima. Razlozi za ovaj izbor su sledeći:

  • praćenje trendova,
  • priuštivost,
  • inovativnost,
  • materijali od kojih su izrađeni.

Dormeo proizvoi su napravljeni tako da odgovaraju pojedincu i nude maksimalno uživanje – bez obzira gde se nalazite i šta radite.

Dozvolite nam da Vas upoznamo sa brojnim prednostima Dormeo dušeka

U Dormeu, svesni smo važnosti zdravlja. Kvalte našeg zdravlja u znatnoj meri zavisi od kvaliteta našeg sna. Dormeo dušeci imaju mnoga pozitivna svojstvakoja Vam olakšavaju bol i pružaju osećaj kao da spavate u kolevci. Svaka tačka objašnjava po jednu karakteristiku koja Dormeo dušeke izdvaja od ostalih na tržištu.

1. Svi Dormeo dušeci su anatomski i ortopedski

Dormeo dušeci su izuzetno udobni i odgovaraju potrebama savremenog čoveka. Jezghro dušeka je izrađeno od najkvalitetnijih materijala koji se u potpunosti prilagođavaju Vašem telu, tako da nema izbočina koje vrše pritisak na Vaše telo tokom sna. Dušek podržava pravilno poravnanje tela kako bi se predupredio bol u leđima, vratu i kukovima.

Svi Dormeo dušeci nose etiketu sa svojim ortopedskim i anatomskim ocenama kako bi svako mogao da odabere dušek u skladu sa svojim potrebama.

2. Dušeci zaštićeni od bakterija, grinja i gljivica

Dormeo dušek štiti Vaše zdravlje od bakterija, grinja i gljivica jer su svi tretirani posebnom metodom zaštite tkanine od grinja, bakterija i gljivica. Dormeo dušeci se iz tog razloga naročito preporučuju osobama koje pate od alergija i astme.

 

3. Dodatna zaštita od alergija

U većinu naših dušeka smo dodali još jedan sloj hipoalergijskog silikonskog punjenja, koji pruža dodatnu zaštitu od grinja, bakterija, gljivica i drugih alergena.

4. Resistat® zaštita za mirne noći bez šumova i pucketanja

Ljudi se često prevrću tokom sna nameštajući svoje jastuke i prekrivače. ovi pokreti u kombinaciji sa materijalom stvaraju statički elektricitet, koji negativno utiče na naše zdravlje. Statički elektricitet se manifestuje u formi iskrica, koje su često bolne i neprijatne.

Većina Dormeo dušeka je obogaćena karbonskim vlaknima (Resistat®), koja otpuštaju statički elektricitet. Stoga, više nećete imati neprijatnih iskustava tokom sna.

Šta više, Resistat® takođe pruža zaštitu od prašine i grinja.

5. Dormeo u dodiru sa prirodom

U proizvodnji naših dušeka, nastojimo da koristimo vrhunske, prirodne materijale koji su nežni prema našoj koći i blagotvorno deluju na naše zdravlje. Dormeo linija proizvoda nudi pamuk, bambus, soju, srebro, Aloa Veru, prirodni latex itd.,u kombinaciji sa pažljivo odabranim veštačkim materijalima koji su pogodni za ljude koji pate od alergija, kako bi stvorili savršeno okruženje za njihov san.

6. Dormeo dušeci dišu

Dobra ventilacija je osnova za kvaliteta san i dug vek Vašeg dušeka. Razni materijali koje koristimo u proizvodnji Dormeo dušeka su izuzetno prozračni i imaju dobar protokvazduha. Ecocell®, Talalay, Ultralatex i sl. imaju jedinstvenu ćelijsku strukturu koja omogućava nesmetan protok vazduha i evaporaciju vlage. Iz tog razloga, Vaš dušek ostaje suv, dozvoljavajući Vam da utonete u njega, osećajući se sveže svake večeri.

Upotreba letvičaste osnove za krevet je neophodna kako bi se povećala mogućnost dušeka da diše, kako bi mu se obezbedila dobra ventilacija i uklonio višak vlage koju oslobađamo tokom sna.

7. Koristimo materijale neškodljive za okolinu

Dormeo dušeci su napravljeni od tehnološki naprednih i za okolinu neškodljivih materijala koji su pogodni za reciklažu. Usvajamo nove tehnologije kako bi poboljšali materijale koje koristimo, a kako bi naši proizvodi i njihoiva proizvodnja doprineli zaštiti čovekove okoline.

8. Garancije

Svi Dormeo dušeci imaju višegodišnju garanciju koja se odnosi i na jezgro dušeka, a ne samo na njegov omotač. Moguće je dobiti 6, 12 ili 15-godišnju garanciju na jezgro Vašeg dušeka, zavisno od njegovog tipa, a garancija na omotač dušeka je 1 godina.

Ukoliko uočite neželjene promene tokom perioda garancije, naši saradnici će Vam pomoći da rešite problem ili zamenite dušek novim ukoliko je to potrebno.

9. Mi isporučujemo Dormeo dušek pravo u Vašu spavaću sobu

Postavljanje teškog ili velikog dušeka na osnovu kreveta može biti vrlo stresno. Kada kupujete novi Dormeo dušek, naši saradnici će ga isporučiti pravo u Vašu spavaju sobu i postaviti ga na osnovu kreveta. u samo nekoliko časova, možete raspremiti Vaš novi krevet u usnuti .

10. Mogućnost da besplatno isprobate dušek u roku od 30, 60 ili 90 dana!

Izbor odgovarajućeg dušeka nije lak. Možete otkriti da li je dušek odgovarajući za Vas jedino ukoliko imate priliku da ga isprobate, odnosno spavate na njemu par nedelja. Tek onda možete potvrditi uticaj dušeka na Vaše zdravlje i opšte stanje organizma.

Iz tog razloga, Dormeo Vam nudi fantastičnu mogućnost neometane upotrebe dušeka u periodu od 30, 60 ili 90 dana. Ukoliko ne ispuni Vaša očekivanja, možete nam ga vratiti: bez dodatnih objašnjenja, mi žemo Vam vratiti Vaš novac. (Ne odnosi se na dušeke izrašene po meri.)