BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily DIAMOND SPRING dušek

Photo
Video
-20%
  • Džepičasto jezgro
  • Idealna termoregulacija
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
Mlily DIAMOND SPRING dušek

Cena: Od 64.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 51.999,20 din. Već od

Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
  • Džepičasto jezgro
  • Idealna termoregulacija
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® DIAMOND SPRING dušek predstavlja odličan izbor! Savršena kombinacija džepnih opruga sa slojevima neverovatno udobne i prilagodljive memorijske pene i fleksibilne i potporne standardne PU pene, obezbeđuje miran san i osećaj udobnosti. Još jedna prednost ovog dušeka je visokokvalitetna navlaka koja je neverovatno prozračna i prijatna u dodiru sa kožom. Zahvaljujući odličnoj prozračnosti navlake obezbeđena je optimalna ventilacija dušeka i veoma prijatno okruženje za spavanje.

Osim toga, zbog veoma dobre apsorbcije vlage, MLILY® DIAMOND SPRING dušek će vam omogućiti da se dobro naspavate čak i tokom toplih letnjih noći i da se probudite osveženi.

MLILY® DIAMOND SPRING dušek. Džepičasto jezgro Idealna termoregulacija Antialergijska i antibakterijska svojstva Navlaka obogaćena grafenom 7

Dar prirode u službi dobrog sna

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava tkaninama da dinamički reaguju na telesnu toplotu.

Navlaka MLILY® DIAMOND SPRING dušeka, obogaćena Grafenom koga sa pravom nazivaju „čudesnim materijalom“, pružiće idealnu barijeru između vaše kože i podloge i omogućiti da se temperatura vašeg tela na prirodan način prilagođava spoljašnjim faktorima.
Tkanine obogaćene grafenom veoma su izdržljive, pomažu u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališu neprijatne mirise i stvaraju svežu i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.

GRAPHENE

Započnite dan odmorni, sveži i puni energije

MLILY® DIAMOND  SPRING dušek je zbog svog dizajna i pažljivo osmišljene konfiguracije  jezgra pogodan za sve položaje spavanja i nudi individualnu udobnost bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku.

Zahvaljujući bočnim ručkama, sa obe strane dušeka, veoma se jednostavno i lako rotira.

AirCell® memorijska pena spada u najpopularniji i najsavremeniji tip pene zahvaljujući svojim karakteristikama. Ono što je čini jedinstvenom je njen „slow recovery“ efekat (sporo vraćanje nakon pritiska) i velika prilagodljivost konturama tela, njegovoj težini i temperaturi, čime se smanjuje prenos pokreta tokom spavanja. Njena ključna karakteristika je ta da ravnomerno raspoređuje pritisak koji podloga vrši na telo, po svim tačkama oslonca. Na taj nači sprečava pojavu bola i ukočenosti, obezbeđujući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj relaksiranosti, što za rezultat ima miran san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.

Standardna PU pena je neverovatno izdržljiva i prozračna, ali ujedno i elastična što omogućava da izdrži pritisak i težinu bez trajnog deformisanja. Istovremeno pruža neophodnu čvrstinu podloge i idealnu podršku telu tokom spavanja. U kombinaciji sa ostalim penama, ova pena obezbeđuje kompletan ugođaj za idealan odmor i zdrav san tokom čitave noći.

 

Džepne opruge

Središnji sloj dušeka čini 16 cm visoko džepičasto jezgro. Svaka džepna opruga je zatvorena u svom džepu od tkanine. Radeći nezavisno jedna od druge, svaka opruga reaguje samo na pritisak koji se primenjuje na to područje. Ovo rezultira većim nivoom personalizovane podrške i prilagodljivosti, nezavisno od težine i konstitucije osobe koja spava na dušeku.

 

Idealna termoregulacija

Tek kada je temperatura na sniženom nivou i ova idealna temperatura ostane ujednačena tokom noći, telo može da dobije komfor koji mu je potreban za dubok i regenerativni san. Toplotna provodljivost grafena, kao i same pene u jezgru dušeka, čine ga veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala ugodna temperatura za spavanje tokom cele noći.

Idealna termoregulacija copy

 

Razmislite o visini vašeg dušeka

Visina dušeka, ne utiče u potpunosti na njegovu udobnost, ali je veoma bitna. Što više slojeva dušek ima, to je udobniji i duže traje. Dušeci sa višim jezgrom su udobniji, jer se bolje prilagođavaju vašem obliku tela i obezbeđuju bolju podršku.

MLILY® DIAMOND SPRING dušek. Džepičasto jezgro Idealna termoregulacija Antialergijska i antibakterijska svojstva Navlaka obogaćena grafenom visina

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš dušek, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

Kvalitet iznad svega

Sa misijom da poboljša dubok san ljudi, naš tim stručnjaka marljivo radi na inovativnim rešenjima koja će omogućiti da MLILY® proizvodi pruže neverovatno iskustvo spavanja našim potrošačima. Kvalite naših proizvoda i materijala od kojih su izrađeni potvrđuju mnogobrojni međunarodni sertifikati kao što su CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnogi drugi. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

SVI NAŠI DUŠECI SU UROLANI/VAKUUM PAKOVANJE – za maksimalnu zaštitu, lakši transport i minimalan uticaj na životnu sredinu.
– Obim smanjen za 90%
– Praktično skladištenje, transport i isporuka
– Higijensko vakumirano pakovanje
– Paket se može vrlo lako i bez doplate odneti kući
– Kada se dušek raspakuje, potrebno je sačekati od 24h do 48h da se proizvod dekompresuje u potpunosti, kako bi dobio svoj prvobitni oblik i karakteristike

Unpack dusek

Zaljubite se u naše dušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

45 dana probni period za online kupovinu

Tehničke informacije
Garancija 10 godina
Jezgro 3cm Gel memorijska pena, 2.5cm Flex Support Base pena, 16cm Džepne opruge, 2.5cm Flex Support Base pena
Materijal Džepičaste opruge, Flek Support Base pena, Gel memorijska pena
Memorijska pena Da
Periva navlaka Da
Tvrdoća Manje tvrd
Zone jezgra 1

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star