BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily DIAMOND dušek

Photo
Video
-20%
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Memorijska pena
  • Idealna termoregulacija
  • Periva navlaka

Preporučuje se osobama kojima je potrebna optimalna anatomska i ortopedska podrška.

Ovaj dušek je odličan izbor za osobe koje imaju problem sa bolovima u leđima.

Zahvaljujući pažljivom odabiru materijala i poboljšanoj cirkulaciji vazduha ovaj dušek pruža idealn termoregilaciju, pa se preporučuje svima koji žele da iskuse udobnost spavanja u svežem okruženju.

Mlily DIAMOND dušek

Cena: Od 64.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 51.999,20 din. Već od

Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Memorijska pena
  • Idealna termoregulacija
  • Periva navlaka

Preporučuje se osobama kojima je potrebna optimalna anatomska i ortopedska podrška.

Ovaj dušek je odličan izbor za osobe koje imaju problem sa bolovima u leđima.

Zahvaljujući pažljivom odabiru materijala i poboljšanoj cirkulaciji vazduha ovaj dušek pruža idealn termoregilaciju, pa se preporučuje svima koji žele da iskuse udobnost spavanja u svežem okruženju.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® DIAMOND dušek modernog dizajna, veoma je udoban i potporan sto ga čini idealnim rešenjem za osobe kojima je potrebna balansirana podrška i optimalna udobnost. Njegovo troslojno jezgro kreirano je sa posebnom pažnjom i kombinacijom najsavremenijih materijala kako bi se ublažio pritisak koji podloga vrši na telo, ravnomerno ga raspoređujući po svim tačkama oslonca.

 

 

Dar prirode u službi dobrog sna

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava tkaninama da dinamički reaguju na telesnu toplotu.

Navlaka MLILY® DIAMOND dušeka, obogaćena Grafenom koga sa pravnom nazivaju “čudesnim materijalom“, pružiće idealnu barijeru između vaše kože i podloge i omogućiti da se temperatura vašeg tela na prirodan način prilagođava spoljašnjim faktorima.
Tkanine obogaćene grafenom veoma su izdržljive, pomažu u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališu neprijatne mirise i stvaraju svežu i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.

GRAPHENE

Uspešan dan proizlazi iz dobro prospavane noći

MLILY® DIAMOND dušek idealno se prilagođava konturama vašeg tela, sprečavajući pojavu bola i ukočenosti, obezbeđujući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj relaksiranosti, što za rezultat ima miran san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.

AirCell® memorijska pena spada u najpopularniji i najsavremeniji tip pene zahvaljujući svojim karakteristikama. Ono što je čini jedinstvenom je njen „slow recovery“ efekat (sporo vraćanje nakon pritiska) i velika prilagodljivost konturama tela, njegovoj težini i temperaturi, čime se smanjuje prenos pokreta tokom spavanja. Njena ključna karakteristika je ta da ravnomerno raspoređuje pritisak koji podloga vrši na telo, po svim tačkama oslonca. Na taj nači sprečava pojavu bola i ukočenosti, obezbeđujući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj relaksiranosti, što za rezultat ima miran san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.

CoolFlex® pena je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva. Njena „otvorena ćelijska struktura“ omogućava visoku elastičnost i optimalan nivo podrške, pa se dušeci izradjeni od ove pene mogu svrstati u dušeke sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. Ova pena distribuira pritisak preko cele podloge, tako da pomaže da se spreči prenos pokreta do osobe pored koje spavate. Zahvaljujući odličnoj prozračnosti omogućava pojačanu cirkulaciju vazduha i vlage i vraća svoj originalni oblik odmah posle kompresije.
Elastičnost CoolFlex® pene produžava životni vek dušeka – što je pena elastičnija, udobnost je dugotrajnija.

Bazni sloj dušeka od standardne PU pene je neverovatno izdržljiv i prozračan, ali ujedno i elastičan što omogućava da izdrži pritisak i težinu bez trajnog deformisanja. Istovremeno pruža neophodnu čvrstinu podloge i idealnu podršku telu tokom spavanja. U kombinaciji sa ostalim penama, ova pena obezbeđuje kompletan ugođaj za idealan odmor i zdrav san tokom čitave noći.

 

Idealna termoregulacija

Tek kada je temperatura na sniženom nivou i ova idealna temperatura ostane ujednačena tokom noći, telo može da dobije komfor koji mu je potreban za dubok i regenerativni san. Toplotna provodljivost grafena čini ga veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala ugodna temperatura za spavanje tokom cele noći.

 

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® dušeci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene dušeka omogućiće da vaš krevet dugo ostane lep i svež.

MLILY® DIAMOND dušek Inovativna navlaka obogaćena grafenom Memorijska pena sa ubrizganim česticama gela Idealna termoregulacija - Periva navlaka zip

Razmislite o visini vašeg dušeka

Visina dušeka, ne utiče u potpunosti na njegovu udobnost, ali je veoma bitna. Što više slojeva dušek ima, to je udobniji i duže traje. Dušeci sa višim jezgrom su udobniji, jer se bolje prilagođavaju vašem obliku tela i obezbeđuju bolju podršku.

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš dušek, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

 

Naša odgovornost

Svi naši proizvodi su stekli sve potrebne sertifikate, uključujući CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnoge druge. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

SVI NAŠI DUŠECI SU UROLANI/VAKUUM PAKOVANJE – za maksimalnu zaštitu, lakši transport i minimalan uticaj na životnu sredinu.
– Obim smanjen za 90%
– Praktično skladištenje, transport i isporuka
– Higijensko vakumirano pakovanje
– Paket se može vrlo lako i bez doplate odneti kući
– Kada se dušek raspakuje, potrebno je sačekati od 24h do 48h da se proizvod dekompresuje u potpunosti, kako bi dobio svoj prvobitni oblik i karakteristike

Unpack dusek

Zaljubite se u naše dušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

45 dana probni period za online kupovinu

 

 

Tehničke informacije
Garancija 10 godina
Jezgro 4cm Gel memorijska pena, 2.5cm CoolFlex® pena, 17.5cm Flex Support Base pena
Materijal CoolFlek® pena, Flek Support Base pena, Gel memorijska pena, Vlakna obložena grafenom
Memorijska pena Da
Periva navlaka Da
Tvrdoća Srednje tvrd
Visina 24 cm
Zone jezgra 1

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star