Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Dobar noćni san počinje sa dobrim dušekom

Dobrobiti dobro noćnog sna su neosporive. Posle kvalitetnog sna tokom noći, puni ste energije ujutru i spremni ste za izazove novog dana. Ali ukoliko se probudite umorni i sa bolom u leđima, vreme je da promenite Vaš dušek.

Ukoliko niste sigurni koji dušek da odaberete – klasični, sa metalnim oprugama ili napravljen od memorijske pene, više ne morate da birate, jer Dormero Air kombinuje najbolje od oba sveta.

Njegovo jezgro je napravljeno od revolucionarnih Octaspring® opruga od memorijske pene, najveće inovacije u dizajniranju dušeka u poslednjih 20 godina.

Prilagodljivost 3D opruga

Naziv Octaspring® dolazi od osmostranog dizajna penastih opruga odgovornih za njihovu 3D adaptabilnost. Opruge se nezavisno pokreću u svim pravcima i zahvaljujući toj odlici optimalno se prilagođavaju pokretima tela.

Bez obzira na pozu u kojoj spavate, nema prenosa pokreta preko dušeka pa nećete osetiti ni pokrete Vašeg partnera i oboje ćete imati dobar odmor tokom noći.
Ovaj dušeka se tako potpuno prilagođava Vašem telu i izostanak kontra-pritiska, odlika spavanja na dušeku sa metalnim oprugama, je isto prisutna. Ovo pruža veći komfor i san za odmor bez buđenja i prevrtanja i bacakanja usled neudobnosti.

Sjajna prozračnost

Struktura nalik pčelinjem saću samih penastih opruga omogućuje neprekidan protok vazduha kroz dušek zarad jedinstvenog osećanja svežine, istovremeno nudeći komfor spavanja na memorijskoj peni.

Dodatna prozračnost je osigurana sa platnom nalik mrežici sa strana dušeka pa i ne iznenađuje što je dokazano da Dormeo Air „diše“ i do šest puta više od konvencionalnih dušeka napravljenih od pene ili memorijske pene.

Maksimalan komfor

Dušek se sastoji iz tri sloja. Donji sloj je mekši, a gornji je tvrđi pa možete odabrati da li da spavate na tvrđoj ili mekšoj strani. Središnji sloj je napravljen od 163 penaste opruge tri ili 5 centimetara visine. Opruge su raspoređene u tri zone zarad optimalne podrške različitim delovima tela.

Gornja i donja, mekša zona podržavaju Vašu glavu, ramena i noge, dok središnja, čvršća zona pruža tvrđu podršku Vašim kukovima i donjem delu leđa. Ovo obezbeđuje da Vaša kičma bude u idealnom položaju bez obzira na to u kojoj pozi spavate.

Probudite se odmorniji

Pokrov Vašeg Dormeo Air-a je impregniran sa antibakterijskom i hipoalergenskom zaštitom što ga čini idealnim za ljude sa astmom ili alergijama.