BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Horoskop za Dan zaljubljenih

Najromantičniji dan u godini se približava, a Vaš zadatak je da ga učinite savršenim za nekog koga volite. Ako niste sigurni kako bi Vaša druga polovina želela da provede ovaj praznik, zašto ne biste to saznali iz njenog/njegovog horoskopa? Za Vas smo

Idealan Dan zaljubljenih za Vaš omiljeni horoskopski znak

Najromantičniji dan u godini se približava, a Vaš zadatak je da ga učinite savršenim za nekog koga volite. Ako niste sigurni kako bi Vaša druga polovina želela da provede ovaj praznik, zašto ne biste to saznali iz njenog/njegovog horoskopa? Za Vas smo istražili šta je za sve horoskopske znake pojam romantike – i želimo da to podelimo sa Vama odmah.    

Jarac (22. 12. – 20. 1.)

Jarčevi jednostavno vole lepe uspomene. Dakle, povedite svog omiljenog jarca putem uspomena i priredićete mu savršen dan ljubavi. Idite na mesto gde ste se prvi put sreli, gde ste prvi put izašli, obucite nešto (ili isto) poput garderobe koju ste tada imali na sebi, pustite muziku koju ste tada slušali i uživajte u maloj dozi nostalgije – to je zaista nešto u čemu će jarčevi uživati. 

Vodolija (21. 1. – 18. 2.)

Vaša najdraža Vodolija je veliki ljubitelj umnih igara, stoga se pobrinite da zaposlite njene/njegove male sive ćelije za Dan zaljubljenih. Komplikovana društvena igra (za dvoje), dobar film sa puno preokreta i neočekivanim krajem ili joj/mu poklonite dobru knjigu u kojoj će uživati. Vodolije će u svemu nabrojanom uživati mnogo više nego u nečemu što drugi ljudi nazivaju „klasičnom romatikom.“   

Ribe (19. 2. – 20. 3.)

Vaša omiljena Riba je najromantičnija osoba koju poznajete, zato joj je neophodan i najromantičniji Dan zaljubljenih koji možete da smislite. Ljubavne poruke, mnogo cveća, čokolade u obliku srca i mnoga druga slatka iznenađenja – sve ovo je upravo ono što Vaš voljeni/ Vaša voljen želi za ovaj poseban praznik.  

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Ovan jednostavno obožava iznenađenja. Dakle, smislite nešto posebno i zabavno za njega (nju) za savršen Dan zaljubljenih. Izvedite svog partnera u novi restoran, počnite neki novi i zabavan hobi zajedno ili joj/mu napišite ljubavnu pesmu – sve to predstavlja iznenađenje oduševićete ga/je!   

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vaš omiljeni Bik voli da mu se udovoljava, dakle sa tako nečim ne možete pogrešiti. Odvedite je/ga u prijatan i lep SPA centar, poklonite mu/joj veliko pakovanje lepi čokoladica ili se ponudite da ih dugo i temeljno izmasirate. Ako mu pri tom izjavite ili dokažete svoju ljubav Vaš omiljeni Bik će biti kupljen i na sedmom nebu!    

Blizanci (21. 5. – 20. 6.)

Blizanci su jedan od najbrbljivijih horoskopskih znakova, dakle, sa rečima kod svog dragog blizanca ne možete pogrešiti. Počnite sa romantičnim sms-om, potom mu/joj ostavite ljubavno pismo na mestu za koje znate da će sigurno videti i dan možete završiti (ili započeti) sa ljubavnim stihovima koje ste samo za njih smislili. Ovo je zaista sve što je jednom blizancu potrebno za savršen Dan zaljubljenih.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Rakovi su neverovatno romantični (neki i previše!). Dakle, bilo šta u duhu Dana zaljubljenih će za njih biti idealno. Jednostavno idite na (proverenu) klasiku: čokoladna bombonjera, buket cveća – ako je Vaša dama rak, ručno napravljena čestitka i šetnja parkom koja podrazumeva držanje za ruke i ljubljene u skrivenim ćoškovima.   

Lav (23. 7. – 22. 8.)

Verovatno do sada već znate da je Vaš omiljeni Lav veoma glamurozan i voli „frku“ oko sebe, zato se pobrinite da dobije upravo ono što želi za Dan zaljubljenih. Odvedite ga (je) u fensi restoran, doterajte se i potom izađite u najbolji klub u okolini ili neko fensi mesto. Sve što će ga/je učiniti da se oseća kao holivudska zvezda je dobar izbor!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaša omiljena devica je verovatno vrlo ozbiljna, ali ne dozvolite da Vas to zavara – ona je takođe i vrlo romantična i ovaj praznik shvata veoma ozbiljno. Romantični pokloni, grandiozne izjave ljubavi ili iznenađenja koja im ne padaju na kraj pameti su samo neki od načina da im napravite Dan zaljubljenih nezaboravnim i posebnim. Ako uspete ovo da postignete zadobićete njihovu večnu naklonost i ljubav!   

Vaga (23. 9. – 23. 10.)

Vage su toliko romantične da ih često nije lako fascinirati – ali Dan zaljubljenih je njihov dan da zasijaju, a na Vama je da se pobrinete da uživaju u potpunosti. Bilo šta što one smatraju lepim će ih obradovati – dakle možete im pokloniti cveće, nakit ili reči – one će biti presrećne i zahvalne. Ne brinite one umeju da pokažu svoju zahvalnost i zasigurno će to i učiniti!   

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Škorpije su vrlo mistična bića, zašto im onda ne biste poklonili misteriju za Dan zaljubljenih? Dobru staru potragu za izgubljenim blagom u kojoj će morati da se izbore za svoj poklon za Dan ljubavi. Ovo će ih ozariti i ispuniti dobrom energijom bez obzira na to šta je poklon. Njima je najviše stalo do same potrage, zato se pobrinite da ona zaista bude uzbudljiva.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Vaš omiljeni strelac je ljubitelj dobre zabave, zato se pobrinite da isplanirate nešto što podrazumeva aktivnost, zabavu i smeh! Duhovita čestitka, zabavna društvena igra ili veče komičara – bilo šta što će ima doneti dobro raspoloženje je sve što je njima potrebno za Dan zaljubljenih.