BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

6 stvari koje svaki muškarac želi od žene

Još sredinom svojih dvadesetih dolazite do iznenadnog zaključka – ne postoji nešto poput savršene veze. Dok je krajni cilj pronaći svog para i zajedno se odvesti u suton, svaki par će se suočiti sa više od nekoliko prepreka na tom putu...

Dok su mane i greške jednostavno deo toga što smo ljudska bića, postoji ipak i nekolicina osobina koje svaki muškarac traži u ženi. Ukoliko ste žena, trebalo bi da budete ono što jeste, a ne da se trudite da se pretvorite u nekog drugog zarad veze. Ali deo života su i odrastanje i evolucija individue, a deo bilo koje dobre veze je i učenje od druge osobe, uzajamno izazivanje i biti najbolja osoba koja možete biti za drugu osobu i zarad sebe sama.

Ukoliko želite da znate šta je to što pravi razliku u odnosima i koje to stvari muškarac zaista želi od žene sa kojom je, evo i nekih univerzalnih osobina za kojima većina muškaraca traga.

Smisao za humor

Momci vole da se smeju i važno im je da ste u stanju da neke od neobičnih životnih situacije posmatrate na smehotresan način kao i oni. Izbacivanjem šale (čak i ako je ona neuspešna), pokazaćete da imate zabavnu ličnost i da umete da mislite van ustaljenih okvira po pitanju budućih, zabavnih ideja za sastanke.

Samo se potrudite da Vam humor bude pozitivan – kaže istraživanje koje su sproveli Sara Kerd i Rod A. Martin nad 136 ispitanika koji su pred kraj studija, afilijativan humor – koji se svodi na anegdote i šale u vezi sa životom i u kojima šarolika skupina ljudi može da se pronađe – sve to pozitivno predviđa zadovoljstvo vezom. Humor koji je samoponižavajuć (kom se svi okrećemo tu i tamo) čini odnos manje zadovoljavajućim.

Pozitivan stav

Tako je lako biti negativan – i još je lakše prepustiti se negativnoj spirali. Dok se to dešava sa vremena na vreme, biti u stanju da se to prepozna će Vam pomoći da izađete iz takve rupe. Trebalo bi da pokušate da svaki sastanak otpočnete (a i svaki dan) sa srećnim mislima. Naravno, niste dobili unapređenje na poslu – ali i dalje imate pregršt pozitivnih komplimenata upućenih poslednjem projektu.

I pored toga što je taj poslednji momak sa kojim ste se viđali bio totalni duduk, ovaj izgleda ima interesovanja koja su komplimentarnija Vašim. Momci žele nekoga ko ume da gleda na lepšu stranu stvari, čak i najsumornijih dana. Iskreno, to je sjajna osobina za imati čak i ako trenutno gurate kroz Vaš samački život.

Sopstvena volja

Možda ste orijentisani na karijeru ili pak planirate da jednom ostanete kod kuće i vodite računa o porodici, svejedno, momci uvek žele da vide da dajete sve od sebe. Za karijeru van doma, žele da ostvarite sopstveni potencijal i da težite pozicijama koje zaslužujete. Čak i ako muškarac nije u celosti siguran šta to tačno radite između 6 i 17 časova, on voli da vidi nekog ko je ponosan na svoj rad u okvirima onoga što je sam odabrao.

Strast prema avanturi

Nema ničeg lošeg u neprekidnom gledanju omiljene serije na Netflixu, vikedn ili dva. Ali ukoliko se odmah prebacite na sledeću seriju pošto završite sa nekom, možda bi trebalo da porazmislite malo bolje sopstvenoj predstavi zabave. Iskoristite vreme onda kada je lepo i potrudite se da prošetate ili se pak malo duže provozajte bez nekog posebnog odredišta.

Rasporedi i predvidivost su ponekad bitni, ali ne toliko u ranim fazama viđanja sa nekim kada tu još uvek nisu ni deca u „kombinaciji.“ Momci vole ideju sticanja novih uspomena sa ženom, te nije loša ideja pustiti kauč da se tu i tamo odmori i uraditi nešto spontano.

Osećaj razumevanja kada stvari postanu stresne

Kada živite sa nekim, Vaš odnos se time stvarno podiže na jedan viši nivo. Pre toga, sve na čega ste mislili su zabavni sastanci i uzbuđenje toga što Vam je neko posvetio malo prostora u svojoj fioci za pidžame i lične stvari.

Sada, i vaše stvari podjednako guše spavaću sobu i sve je jednostavno haos. Deljenje obaveza je jednostavno jako bitno, ali isto tako je i smisao za razumevanje. Ako je on imao naročito težak dan, možda nije najbolji potez vikati na njega onog trenutka kada uđe u dom zbog te grozne gomile limenki od sokova koju je on oformio skupljanjem u kupatilu. Da, nervira Vas. Ali dajte mu malo prostora i to će mu pokazati da znate da je već imao grozan dan.

Znate da je samo čovek i da mu treba samo nekoliko minuta da se reši stresa i promeni fokus, to će Vas odvesti daleko. Ukoliko stanete u njegove cipele, verovatno biste i sami tražili to isto vreme za odmor pre nego što se bacite na kućne poslove i druge životne obaveze.

Znaci pažnje

Zahvaljujući televiziji, reklame nam često serviraju sve te poklone koje muškarci daruju ženama na odmorima – ali kakvu vrstu poklona ste Vi darovali njemu? Momci žele nekoga ko će ih uvek imati u vidu, čak i kada to znači da ste mu kupili samo kesicu njegovih omiljenih slatkiša u prodavnici. Sitni gestovi poput tog će učiniti da se oseća kao da uvek mislite na njega i na njegovu sreću, što je zdravo pothranjivanje za njegovog ega.

To je takođe dobra osobina ukoliko on dosta razmišlja o tome da li će da se konačno skrasi. Takvi znakovi pažnje pokazuju da ste osoba puna ljubavi koja teži tome da vodi računa o ljudima do kojih joj je jako stalo.

Uopšteno, momci žele devojke koje znaju kako da budu srećne i ne dopuštaju poteškoćama da ih spreče da vode svoj život. Ne samo da su osobine poput snažne volje i smisla za avanturu pozitivne same po sebi, već će Vam one pomoći da ojačate svoje samopouzdanje i učiniti Vas zanimljivijim. Upamtite, najbolje priče se dešavaju van kuće.

Bilo da je posredi putovanje ili jednostavna scenska šetnja, svaki momak će biti srećan što je sa nekim ko voli život – i biće ponosan što Vam je pratilac na tom putu.

Preuzeto sa: https://www.zoosk.com/date-mix/dating-advice/dating-advice-women/things-men-want-from-a-woman/