BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily PLUS dušek

Photo
Video
 • Džepičasto jezgro
 • Idealna termoregulacija
 • Velika izdržljivost
 • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
Mlily PLUS dušek
Od 69.999,00 din. Već od
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
 • Džepičasto jezgro
 • Idealna termoregulacija
 • Velika izdržljivost
 • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

TEST PERIOD OD 60 NOĆI

Probati dušek u prodavnici nije isto što i kod kuće. Isprobajte svoj dušek 60 noći i ako vam ne odgovara, vratićemo vam novac.

10 GODINA GARANCIJE

Uz dušek dobijate 10 godina garancije. Ovo je 3650 dana u kojima ćete se probuditi odmorni i spremni da iskoristite dan koji je pred vama.

PORUČITE I PREUZMITE

Kupujte online po istim cenama kao u prodavnici. Poručite svoj dušek i izaberite prodavnicu u kojoj ćete ga preuzeti. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Kupite online, preuzmite u prodavnici.

 • TEST PERIOD OD 60 NOĆI

  Probati dušek u prodavnici nije isto što i kod kuće. Isprobajte svoj dušek 60 noći i ako vam ne odgovara, vratićemo vam novac.

 • 10 GODINA GARANCIJE

  Uz dušek dobijate 10 godina garancije. Ovo je 3650 dana u kojima ćete se probuditi odmorni i spremni da iskoristite dan koji je pred vama.

 • PORUČITE I PREUZMITE

  Kupujte online po istim cenama kao u prodavnici. Poručite svoj dušek i izaberite prodavnicu u kojoj ćete ga preuzeti. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Kupite online, preuzmite u prodavnici.

NEVEROVATNA PRILAGODLJIVOST I IZVANREDNA UDOBNOST

Dušek MLILY® PLUS je najnapredniji među našim dušecima. Jezgro dušeka, sa različitim zonama podrške, razvijeno je da pruži pravilan položaj kičme tokom cele noći. Gornji slojevi su napravljeni za idealnu udobnost.

DUŠEK MLILY® PLUS

Višeslojna Udobnost

Sa visinom od 26cm i jezgrom kombinovanim od jedinstvene pene i džepnih opruga, dušek pruža prilagodljivost i udobnost. Rezultat je I besprekorna prilagodljivost krivinama kičme, bez obzira na položaj tokom spavanja.
DUŠEK MLILY® PLUS

Podrška sa 7 zona opruga

Džepne opruge pružaju stabilnost i 7 zona udobnosti, obezbeđujući idealno prijanjanje kičme i minimalan prenos pokreta. Savršeno spavanja na odličnoj podlozi i bez ometanja.
DUŠEK MLILY® PLUS

Hlađenje sa Grafenom

Navlaka dušeka sadrži vlakna prekrivena grafenom, doprinoseći svežem i suvom okruženju za spavanje. Vlakna odbijaju toplotu u letnjim uslovima, ali zadržavaju toplotu u hladnim uslovima ravnomerno raspoređujući telesnu toplotu.
DUŠEK MLILY® PLUS

Poboljšana Higijena

Navlaka dušeka je periva na 40°C, a struktura dušeka i vlakna sa grafitom osiguravaju prozračnost i higijenu. Ovo čini MLILY® PLUS dušek idealnim za udoban i zdrav san.

DUŠEK POGODAN ZA

Mlily Plus Dušek pruža izuzetno udobno, osvežavajuće iskustvo spavanja, savršeno za parove i prevenciju bolova u leđima.

DUŠEK MLILY® PLUS

ZA ONE KOJI TRAŽE HLADNIJI SAN

Od navlake do jezgra, dušek je pažljivo dizajniran za pojedince koji žele iskustvo spavanja u svežem okruženju. Navlaka sadrži vlakna prekrivena grafenom koja imaju izvanrednu termalnu provodljivost i efikasno odbijaju toplotu. Slojevi su napravljeni od veoma prozračnih materijala.
DUŠEK MLILY® PLUS

IDEALAN ZA PAROVE: PODRŠKA ZA RAZLIČITE TIPOVE TELA

Naš dušek je dizajniran za parove sa različitim konturama tela. Pojedinačne džepne opruge se nezavisno prilagođavaju lokalizovanom pritisku, obezbeđujući jedinstvenu podršku za telo, bez obzira na veličinu ili težinu. Takođe, uživajte u neprekidnom snu zahvaljujući minimalnom prenosu pokreta između strana.
DUŠEK MLILY® PLUS

NAPRAVLJEN ZA LJUDE SA BOLOVIMA U LEĐIMA

Svaki sloj dušeka razvijen je da se prilagodi konturama tela i savršeno sarađuju. Rezultat je idealno poravnanje kičme i optimalno oslobađanje pritiska.

ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST DUŠEKA:

1Navlaka sačinjena od vlakana obogaćenih grafenom za hladniji san
Suva i sveža sredina za spavanje je neophodna za odmor. Važan deo dušeka koji doprinosi tome je navlaka jer je u njoj, provodljiva tkanina sa grafenom, često nazvan "čudesni materijal". Deluje kao prirodni regulator toplote, uklanja višak u toplim uslovima i ravnomerno raspoređuje telesnu toplotu za udoban san tokom hladnih noći.
24cm CoolFlex® pena: Prilagodljiva i prozračna udobnost
CoolFlex® pena je posebna. To je podržavajuća pena, ali sa otvorenom ćelijskom strukturom koja je izuzetno elastična. Postavljena je kao gornji sloj kako bi se prilagodila telu, olakšavajući pritisak i prilagođavajući se svakom vašem pokretu za optimalnu udobnost. Takođe, unapredjena je prozračnost za lakše isparavanje te svežije, suvlje i higijensko okruženje za spavanje.
34cm Standardna PU pena: Udobnost i optimalna podrška
Ova pena doprinosi boljoj podršci i savršeno se uklapa sa slojem džepnih opruga ispod nje. Konveksna forma doprinosi boljoj prilagodljivosti dušeka obliku tela i pruža dodatnu cirkulaciju vazduha i opštu prozračnost dušeka.
4Precizna udobnost sa 14cm džepnih opruga: Prilagođena podrška za svaku zonu
Ovaj sloj sa 14cm opruga i 7 zona udobnosti, ključan je za savršeno poravnanje kičme. Džepne opruge se nezavisno prilagođavaju pritisku, obezbeđujući jedinstvenu podršku za različite obline ljudskog tela. Takođe, smanjen je prenosa pokreta do osobe pored koje spavate.
5Povećana trajnost sa Flex Support Base penom
Donji sloj je napravljen od vrlo snažne pene koja omogućava da gornji slojevi funkcionišu svaki u svom domenu i pruža bolju stabilnost dušeka. Doprinosi dugotrajnosti dušeka.
6Bočne stranice sa 4 drške
Bočne stranice opremili smo sa po dve ručke na svakoj strani, što omogućava lako nošenje i okretanje dušeka.

KAKAV JE OSJEĆAJ?

Mlily Plus Dušek je dizajniran za izuzetno udobno i osvežavajuće iskustvo spavanja.

TVRDOĆA
Na skali čvrstine od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Mlily Plus Dušek se ocenjuje sa 5, što ga čini odličnim izborom za osobe koje traže umereno čvrst dušek.
1 5 10
OSLOBAĐANJE PRITISKA
Na skali tačaka pritiska na telo, od 1 (niska olakšica pritiska) do 10 (visoka olakšica pritiska), Mlily Plus Dušek se ocenjuje sa 10. Mlily Plus dušeci koriste inovativni dizajn sa vlaknima grafena u kombinaciji sa džepnim oprugama za olakšanje pritiska na zglobovima tokom spavanja.
1 5 10
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Mlily Plus Dušek se ocenjuje sa 9. Inovativni dizajn sa vlakanaima grafena u kombinaciji sa džepnim oprugama promoviše izuzetnu cirkulaciju vazduha.
1 5 10
DUŠEK MLILY® PLUS

Komfor sa Grafenom - za one kojima odgovara hladna površina za spavanje

Otkrijte budućnost spavanja sa našim MLILY® PLUS dušekom koji sadrži vlakna obogaćena grafenom, najlakšim, najjačim i najprovodljivijim prirodnim materijalom ikada.

 • Neuporediva termalna regulacija: Izuzetna provodljivost grafena odbija toplotu, održavajući optimalnu temperaturu za spavanje. Deluje kao filter između vaše kože i okoline, smanjujući toplotu u letnjim uslovima i ravnomerno raspoređujući telesnu toplotu u hladnijim klimatskim uslovima.
 • Doprinos higijeni: Grafen može sprečiti razvoj bakterija, grinja i mikroorganizama.
DUŠEK MLILY® PLUS

Džepne opruge: Unapređena podrška za vaš najbolji san

 • Idealna udobnost tokom spavanja postiže se kada telo ima odgovarajuću podršku položaju kičme. Džepne opruge sa 7 zona udobnosti pružaju neverovatnu prilagodljivost konturama tela. Osim individualne podrške, takođe se prilagođavaju pokretima tela tokom spavanja.
 • Dodatno, džepna jezgra sa svakom oprugom smeštenom u svoj, posebni džep od tkanine, garantuje da neće biti prenosa pokreta između strana. Oba benefita obezbedjuju dobar noćni odmor I učiniće vas srećnijim i zdravijim.
DUŠEK MLILY® PLUS

PRILAGODLJIV, UDOBAN I HLADNIJI

 • Otkrijte unapređenu udobnost i pristupačnost. Visina od 26 cm olakšava pristup krevetu, što je ključno za osobe koje imaju probleme sa zglobovima/leđima ili ograničenom pokretljivošću. Naši MLILY dušeci garantuju luksuzan i dubok san.
 • Naša otporna osnovna pena, poznata po trajnosti, kombinuje se sa Cool-Flex® i dinamičkim slojevima unutrašnjih opruga. Ovo osigurava prilagodljivost, udobnost i prozračnost, prilagođavajući se svim tipovima tela i položajima za spavanje.
DUŠEK MLILY® PLUS

Posvećeni kvalitetu i odgovornosti

Imamo sveobuhvatne sertifikate kao što su CertiPUR®, OEKO-TEX®, što odražava našu posvećenost najvišim industrijskim standardima širom svetskih tržišta za proizvodnju materijala od pene.

POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO

Vaš novi dušek stići će dostavom vakuumiran, umotan u 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što omogućava zaštitu prilikom transporta.

  1
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 1

  Pažljivo razrežite pakovanje, nemojte koristiti nož samo makaze kako ne bi oštetili unutrašnju zaštitu.

  2
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 2

  Odrolajte vakuumski zamotan dušek na vaš krevet. Pažljivo prerežite plastičnu vreću uz uglov e i gledajte kako se dušek trenutno formira, te potom uklonite vreću.

  3
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 3

  Pričekajte 24-48 sati da se vaš novi dušek u potpunosti formira.

JOŠ NISTE SIGURNI? POZOVITE NAS I PROVERITE SAMI.

Ako ne možete da se odlučite da li je ovo pravi dušek za vas, nazovite nas i proverite s nama sva pitanja koja su vam nedoumica. Besplatno ćemo sa vama podeliti informacije, pišite nam na rs.info@dormeo-home.com

Tehničke informacije
Garancija 10 godina
Jezgro 4cm CoolFlex® pena, 4cm Egg convoluted PU pena, 14cm Džepne opruge 7 zona, 4cm Flex Support Base pena
Materijal CoolFlek® pena, Džepičaste opruge 7 cona, Flek Support Base pena, Uvijena PU pena od jaja
Periva navlaka Da
Tvrdoća Srednje tvrd
Visina 26 cm
Zone jezgra 7

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star