Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Da li vam nedostaje energije za dan pred Vama?

Rešenje se krije u kvalitetnom snu! San je deo našeg života i neophodno je da imamo zdrav san, baš kao što dišemo ili jedemo. Naše opšte psihofizičko stanje je uslovljeno dnevnim opterećenjima, stresom i kvalitetom odmora. U cilju normalnog funkcionisanja moramo omogućiti svom telu da se regeneriše. Normalno je da nam ceo dan propadne ako smo neispavani, svi dnevni zadaci nam budu preteški, osećamo se neraspoloženo i često smo negativni prema ljudima oko nas.

Rešenje se krije u kvalitetnom snu! San je deo našeg života i neophodno je da imamo zdrav san, baš kao što dišemo ili jedemo.

Naše opšte psihofizičko stanje je uslovljeno dnevnim opterećenjima, stresom i kvalitetom odmora. U cilju normalnog funkcionisanja moramo omogućiti svom telu da se regeneriše.

Normalno je da nam ceo dan propadne ako smo neispavani, svi dnevni zadaci nam budu preteški, osećamo se neraspoloženo i često smo negativni prema ljudima oko nas.

Zašto je san tako bitan?

  • Dok spavamo, oslobađamo hormone bitne za normalno funkcionisanje imunog sistema,
  • Regeneriše mišićno tkivo,
  • Održava normalno funkcionisanje nervnog sistema,
  • Dok spavamo, mozak se odmara i koristi ovo vreme za skladištenje, sređivanje i arhiviranje sećanja, kao i akumulaciju mentalne energije.

Dobar i kvalitetan san je zato od presudnog značaja za našu radnu sposobnost, zdravlje i opšte stanje celog organizma. Ukoliko ne spavate dobro, možete se čak i razboleti.

Zbog nedostatka sna možete konstantno biti umorni i iritirani

Nedostatak sna i poremećaji u spavanju se odražavaju na efikasnost na poslu, kao i Vaše psihičke i mentalne kapacitete. Posledice ovoga su Vam sigurno poznate: umor, iziritiranost, nemogućnost koncentracije, čak i agresivnost. Prate ih i fizički simptomi: glavobolja, bol u vratu i kičmi.

Sve ovo utiče na Vaše dnevne aktivnosti i kvalitet Vašeg života. Stoga, ukoliko želite da održite pozitivnu životnu energiju i zdrav izgled, morate se pobrinuti da imate neometan san.

Kao da dostignete pozitivnu životnu energiju uz Dormeo dušek?

Dušeci su dizajnirani tako da opuštaju mišiće, postavljaju kičmu u pravilan položaj i pružaju maksimalnu udobnost. Na udobnom dušeku koji se prilagođava Vašim potrebama, zaspaćete lako i brzo, a Vaš san će biti dublji i duži.

Sve ovo obezbeđuju naši Dormeo dušeci visokog kvaliteta, koji imaju nebrojeno mnogo pozitivnih karakteristika:

1. Dormeo dušeci su anatomski i ortopedski:

Dormeo dušeci su ekstremno udobni i odgovaraju potrebama modernog življenja. Jezgro dušeka je napravljeno od najfinijih materijala koji se potpuno prilagođavaju Vašem telu tokom sna tako da ne vrše pritisak na Vaše telo. Dušek reguliše pravilan položaj vašeg tela i tako sprečava nastanak bola u leđima, vratu i kukovima.

Svi Dormeo dušeci imaju određeni nivo na ortopedskoj i anatomskoj skali tako da možete izabrati onaj koji Vama najviše odgovara.

2. Dušeci su zaštićeni od grinja, bakterija i gljivica:

Dormeo dušeci štite Vaše zdravlje od grinja, bakterija i gljivica jer svi omotači dušeka imaju zaštitu od njih. Ova globalno priznata procedura štiti materijal od grinja, bakterija i gljivica. Za dodatnu zaštitu od grinja, bakterija i gljivica u većini naših dušeka postoji dodatni hipoalergijski sloj silikonskog punjenja ispod površine omotača.

Zbog gore navedenih karakteristika Dormeo dušeci se posebno preporučuju astmatičarima i ljudima koji pate od alergija.

3. Resistat® tretman sprečava nakupljanje statičkog elektriciteta:

Ljudi se često pomeraju tokom sna, nameštaju jastuk ili prekrivač. Ovi pokreti u trenju sa materijalom često otpuštaju statički elektricitet, koji ima negativan efekat na naše zdravlje. Statički elektricitet se često manifestuje kao iskrice, koje su neprijatne i bolne.

Većina omotača Dormeo dušeka su zato obogaćena Resistat karbonskim vlaknima (Resistat®), koja otpuštaju statički elektricitet. Na ovaj način izbeći ćete neprijatna iznenađenja dok spavate. Šta više, Resistat® pruža dodatnu zaštitu od prašine i grinja.

4. Dormeo dušeci koji dišu

Dobra provetrenost je osnova dobrog sna i dugog životnog veka jednog dušeka. Razni materijali koji se koriste u proizvodnji Dormeo dušeka su izuzetno porozni i dobro dišu. Ecocell®, Talalay, Ultralatex itd, imaju jedinstvenu ćelijsku strukturu koja vazduhu dozvoljava da nesmetano i lako prolazi i na taj način otpušta višak vlage. Zato, Vaš dušek ostaje suv, a Vi svake noći tonete u dušek koji donosi osećaj svežine.

Upotreba letvičaste osnove za krevet je nepohodna da bi se maksimizirala sposobnost dušeka da bude dobro ventilisan, i da se vlaga koja nastaje u toku sna lakše evaporiše.

5. Napredna tehnologija i materijali

Naši dušeci su napravljeni od tehnološki naprednih i za životnu sredinu bezbednih materijala koji podlažu reciklaži.

Obezbeđujemo život pun energije i strasti

Dobar san je predznak pozitivne energije u životu. Ne možete kontrolisati faktore kao što su posao, stres i druga opterećenja, ali možete međutim da povedete računa o sredini u kojoj spavate, da bude mirna, opuštajuća i umirujuća.

Izaberite svoj nivo udobnosti i postarajte se za svoja osećanja, zdravlje i energiju – pogledajte ovde i izaberite svoj Dormeo dušek!