Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Šta je potrebno za kvalitetan san?

Kvalitetan san počinjemo da cenimo tek kada ga izgubimo. Nesanica je često prouzrokovana spavanjem na dotrajalom ili neodgovarajućem dušeku, neodgovarajućem jastuku ili osnovi za krevet. Kako biste se uspešno nosili sa svakodnevnim životnim izazovima, morate biti odmorni. To je moguće samo ukoliko imate odgovarajuće okruženje za miran i nesmetan san...

Kvalitetan san počinjemo da cenimo tek kada ga izgubimo. Nesanica je često prouzrokovana spavanjem na dotrajalom ili neodgovarajućem dušeku, neodgovarajućem jastuku ili osnovi za krevet.

Kako biste se uspešno nosili sa svakodnevnim životnim izazovima, morate biti odmorni. To je moguće samo ukoliko imate odgovarajuće okruženje za miran i nesmetan san...

Dormeo ima sve što je neophodno kako biste imali zdravo okruženje za kvalitetan san

Za udoban san Vam je, pre svega, potrebna odgovarajuća podloga koja će na pravi način podupirati Vaše telo i glavu:

  • Kvalitetan dušek koji će ponuditi Vašem telu neophodnu podršku i udobnost,
  • Jastuk koji će na odgovarajući način podupirati Vaša ramena, vrat i glavu,
  • Letvičasta osnova koja obezbeđuje pravilan položaj dušeka i omogućava nesmetan protok vazduha,
  • Odgovarajuće ćebe, jorgan ili prekrivač.

Dušeci vrhunskog kvaliteta: osnova za dobar san i buđenje bez bolova

Dušeci su, svakako, osnova svakog kreveta. Bez dobrog dušeka Vi jednostavno nećete dobro spavati, a nakon dugih sati ležanja na neodgovarajućoj i neudobnoj podlozi, Vaše telo se neće odmarati nego će nastojati da pronađe što udobniji položaj. Sve ovo dovodi do toga da se budite nenaspavani i nervozni – a to znači da započinjete svoj dan ustajanjem 'na pogrešnu nogu'.

Veoma je važno da ne uzimate 'zdravo za gotovo' značaj udobnosti, kao i da se opredelite za dušek koji će brinuti o Vašem telu i njegovoj udobnosti. Više o Dormeo dušecima možete pogledati ovde, a za pomoć pri kupovini novog dušeka, pogledajte naš vodič 'Kako izabrati odgovarajući dušek?'.

Kako pažljivo odabran jastuk može poboljšati kvalitet Vašeg sna?

Ukoliko se odlučite za kupovinu novog dušeka, a i dalje koristite nekvalitetan jastuk, nećete rešiti svoje probleme sa spavanjem. Šta više, možete čak i pogoršati probleme koje ste imali do sada. Nepravilan položaj glave tokom sna može prouzrokovati bolove u gornjem delu kičme, vratu i ramenima. Izbor odgovarajućeg jastuka opušta mišiće vrata, jer oni više ne moraju da se istežu tokom sna kako bi smanjili pritisak na ramena i gornji deo kičme.

Dormeo jastuci su napravljeni tako da održavaju Vaš vrat i glavu u pravilnom položaju, pružajući im maksimalnu potporu. Možete izabrati između anatomski oblikovanih ili klasičnih jastuka, napravljenih od najkvalitetnijih i postojanih materijala. Izaberite svoj jastuk ovde.

Ukoliko imate poteškoće pri odabiru jastuka, preporučujemo Vam da prvo pogledate naš vodič 'Kako izabrati odgovarajući jastuk?'.

Letvičasta osnova kreveta je neophodna kako bi obezbedila potporu Vašoj kičmi i i dobru provetrenost Vašeg dušeka

Letvičasta osnova je neophodna kako bi pružila maksimalnu udobnost, odgovarajuću podršku Vašem telu i dugotrajnost punjenja Vašeg dušeka. Obezbeđuje evaporaciju vlage, čime se u velikoj meri smanjuje prisustvo bakterija i grinja.

Dormeo letvičasta osnova za krevet omogućava Vam zdrav san jer održava Vaše telo u ergonomskom položaju. Da biste pogledali Dormeo letvičaste osnove za krevet, pogledajte ovde, a za pomoć pri izboru odgovarajuće letvičaste osnove za Vas, pripremili smo vodič 'Kako izabrati odgovarajuću letvičastu osnovu za krevet'.

Neka Vaš prekrivač ugreje i umiri Vašu kožu

Vrhunac svakog udobnog kreveta je topli prekrivač koji će Vas obaviti svojom mekoćom i udobnošću. Dormeo nudi veliki izbor prekrivača izrađenih od pamuka, svile, TENCEL®, paperjastih Wellsleep® vlakana i drugih materijala. Uz ovakav izbor, možete sigurno odabrati pravi prekrivač za Vas.

Sve prekrivače možete pogledati ovde, a ukoliko Vam je potrebna pomoć pri izboru odgovarajućeg prekrivača, pogledajte naš vodič ' Kako izbabrati odgovarajući prekrivač?'.

Dormeo brine o Vama nastojeći da kreira najbolja moguća rešenja za Vaš zdrav san, koji je udoban i priuštiv. Našu celokupnu ponudu možete pogledati ovde.