BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Zašto bi trebalo da se viđate sa ljudima drugačijeg horoskopskog znaka

Suprotnosti se privlače, ili bar tako kažu. Svako ko se viđao sa totalno suprotnim znakom zna da je potrebno neko vreme da stvari profunkcionišu. Zodijak ima kosmičke parove koje naziva polaritetima, što znači da se radi o dva znaka koji se nalaze direktno naspram na elipsi i koji su tačno šest znakova udaljeni jedno od drugog. 

Bilo da se radi o velikom prijateljstvu, braku ili uzavrelom seksu na jednu noć, definitivno postoji nešto zapisano u zvezdama što omogućuje suprotnim vibrama da se privlače.

Ovan i Vaga

Ovaj duet se svodi na balansiranje između sebe i drugih. Ovan je vatrena, impulsivna solo zvezda (njime vlada Mars i tvrdoglav je), dok vaga (kojom vlada Venera koja traga za ravnotežom) više voli da bude pripadnik neke grupe. Ovan uzburkava situacije, dok vaga odlepljuje na prve znake konflikta. Najbolji mogući scenario? Vaga uči ovna kako da iskulira i podeli pozornicu dok ovan podučava vagu radostima povremne svetlosti reflektora i artikulacije onoga što zaista oseća.

Bik i Škorpija

Bik i škorpija su par koji ima najveću verovatnoću da se obogati jer su oboje poznati po svom fokusu na vrednosti i novac. Bik, kojim vlada Venera, se zanima za ovozemaljska uživanja, a škorpija (kojom vlada Pluton, bog podzemlja) odbacuje materijalni svet zarad epski dubokih ponora. Na različite načine, svako od njih se oblikuje i enormno obogaćuje život onog drugog. Bik škorpiji može ponuditi mnogo zadovoljstva i prizemnost (u spavaćoj sobi i finansijama) dok škorpija od bika zahteva da istraži divlje nepoznato (i malo popusti povez kese sa dukatima).

Blizanac i Strelac

Kao svetski putnici kosmosa, blizanac i strelac su jedno drugom super zanimljivi i zajedno zainteresovani za svet oko sebe. Intelektualni blizanac se usredsređuje na detalje, dok strelac avanturista (kojim vlada ekspanzivni Jupiter) više voli da sagleda celu sliku. Zajedno su praktično nezaustavljivi. 

Rak i Jarac

Stalno zauzeti obavezama, jarac i rak su oličenje iskonske jin-jang vibre. Jarac, kojim vlada ultra-strogi Saturn, voli logiku i zna kako da radi, radi, radi dok rak, kojim vlada Mesec, pluta najintuitivnijim vodama koje postoje. Visokoprofilne karijere i komforan dom su zaštitni znak ovog dua. Kate Middleton i princ William su srećna kombinacija jarca i raka, a žive i u palati tako da …

Lav i Vodolija

Ovo dvoje znaju kako da se zabavljaju. Glamurozni, megalomanski lav voli proslave u stilu Velikog Getsbija dok je vodolija domaćin bosonogih plesova u šumi. Lav se uspinje društvenom lestvicom dok vodolija šara ulicama, protestima i doslovce živi od društva. Ovo dvoje priređuje najbolje večernje partije u gradu, sa sve veganskim specijalitetima i listom gostiju na kojoj se nalaze neka od najkulijih imena sadašnjice.

Devica i Riba

Devica je seksi bibliotekarka zodijaka, a riba je sanjiva duša u potrazi za guruom. Oboje žele da budu u službi drugih, ali njihovi pristupi su različiti. Devica uči ribu kako pravilnije da se pisano izražava i protokolima zdravijeg života, dok riba nežno predlaže devici da pusti svoju kosu, potraži duhovno utočište i sanja mnogo veće snove s vremena na vreme.