BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Ko su najveće varalice među horoskopskim znacima?

Plašite se da Vas partner vara? Pre nego što tajno počnete čitati njegove/njene poruke, pratiti ga/je ili direktno iznesete ono što Vas muči, možda bi trebalo da proverite kolika je uopšte verovatnoća da ste iznevereni na osnovu njegovog/njenog horoskopskog znaka.

Jarac

Jarčevi su često vrlo nezavisni i vrlo cene svoju slobodu. Ali, iako ih je teško ukrotiti, obično su vrlo odani kada reše da se skrase u nekoj ozbiljnoj vezi.

Rizik za prevaru: 5%

Dosta nisko, ne? Definitivno. Dakle, budite mirni i verujte svom jarcu.

Vodolija

Vodolije obično odlikuje visok moral i striktna pravila što automatski govori da je vrlo malo verovatno da će varati. Međutim, mogu biti beskompromisne, pa često mogu biti i nesrećne u vezama. A kada se to desi, donose glupe odluke…

Rizik za prevaru: 5%

Vrlo nizak, tako da bi trebalo da ste sigurni. Osim, ako primetite znake koji govore da je Vaša vodolija nesrećna u vezi. U tom slučaju rizik za prevaru je malko viši.

Ribe

Ribe su uopšteno vrlo saosećajne, empatične i obzirne – i stoga nije velika verovatnoća da će se upustiti u bilo kakvu vrstu nečasnih radnji. Ali takođe mogu biti i vrlo impulsivne, zbog čega ponekad zaborave na svoje uobičajene načine.

Rizik za prevaru: 5%

Vaša riba verovatno nikada neće planirati da Vas prevari. Ako Vas prevari, to će stvarno uraditi „slučajno.“ Ali i to se retko dešava.

Ovan

Ovnovi su čuveni po kompetitivnosti, dinamičnosti i intenzivnosti. Sve te karakteristike ih ponekad teraju da deluju instiktivno – a delovanje po instinktu na neki način isključuje pažljivo promišljanje o tome ko će biti povređen sa njihovim delima ili kako će dela nauditi njihovim životima dugoročno posmatrano.

Rizik za prevaru: 15%

Ovo nije rizik koji se lako može otpisati. Ovnovi su šampioni varanja među svim horoskopskim znacima? Ne. Ali skoro da jesu, pa budite pažljivi ukoliko primetite bilo kakve sumnjive znake …

Bik

Bikovi su obično prizemni, pouzdani i praktični, te cene sve prednosti ozbiljne monogamne veze. Pak, vrlo su senzualni i ukoliko ne mogu dobiti ono što im je potrebno od svojih partnera, možda im padne na pamet da negde drugde potraže ljubav.

Rizik za prevaru: 5%

Naravno da je moguće da će misliti o prevari, ali vrlo malo njih će to zapravo i uraditi. Vaš bik će najverovatnije ostati veran čak i kada Vaša veza bude prolazila kroz teška vremena.

Blizanci

Blizanci obično vole da do maksimuma uživaju u životu što takođe podrazumeva i probanje novih stvari… Da li je prevara isprobavanje novih stvari?

Rizik za prevaru: 15%

Da, mogla bi biti. Ali to ne znači da će Vas blizanac prevariti. To samo znači da bi trebalo da budete pažljivi ukoliko primetiti bilo kakve znake neobičnog ponašanja tokom dužeg vremenskog perioda.

Rak

Rakovi su emotivne, saosećajne i brižne prirode – to nisu baš stvari koje bi dobro išle uz varanje, zar ne? Ali to je teorija. Šta je sa stvarnošću?

Rizik za prevaru: 5%

Rakovi ostaju verni svojoj ličnosti i u stvarnom životu kada govorimo o prevarama, pa je vrlo malo verovatno da će varati.

Lav

Lavovi imaju vatrenu i zahtevnu ličnost. Oni vole da uzmu ono što žele, bez obzira na posledice. To ih čini sjajnim vođama. Ali da li ih to takođe čini i sjajnim partnerima?

Rizik za prevaru: 20%

Lavovi imaju najviši rizik za prevaru od svih znakova zodijaka. Ali to ne mora značiti i da je Vaš lav prevarant. Ukoliko ga činite srećnim i dopuštate mu da ispoljava svoju vatrenu ličnost na druge načine, ostaće Vam veran. Na kraju krajeva, šanse da Vas NEĆE prevariti su ipak 80% …

Devica

Device su često pomalo stidljive i daju veliki značaj porodičnom životu. One će učiniti sve što je u njihovoj moći da zaštite ljude koje vole. Šta to znači za njihov rizik za prevaru?

Rizik za prevaru: <1%

Sigurni ste kraj device. Njen rizik za prevaru je vrlo nizak – zapravo, najniži među svih horoskopskim znacima. Vernost je definitivno jedna od vrlina device …

Vaga

Vage su naizgled vrlo diplomatične spolja. Ali iznutra mogu biti mnogo agresivnije. Da li se ta agresija može pretvoriti u prevaru?

Rizik za prevaru: 5%

Zaista vrlo retko. Njihova unutrašnja agresija Vam ponekad život može pretvoriti u pakao, istina, ali malo je verovatno da će Vas prevariti.

Škorpija

Škorpije su često pomalo zatvorene, ali su istovremeno i vrlo odlučne. To ih donekle čini nepredvidivim po pitanju prevare …

Rizik za prevaru: 5-10%

Škorpije obično ne varaju. Međutim, ukoliko osete da se prema njima ne ophodite dovoljno dobro, možda učine nešto drastično što će "poboljšati" njihovu svakodnevnicu …

Strelac

Strelci su ekstroverti i stoga se obično vrlo lako povezuju sa drugim ljudima. Ali, da li te njihove veze mogu voditi i nečem višem?

Rizik za prevaru: 10%

Ponekad (i nažalost), da. Ali njihov rizik za prevaru je još uvek relativno nizak, te većina strelaca neće učiniti ništa po pitanju svojih osećanja prema ljudima sa kojima nisu u romantičnoj vezi.