BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

8 parova zodijaka koji se vrlo retko svađaju

Da li se često svađate sa partnerom ili je između vas uglavnom mirno more? Ako se radi o ovom drugom, vrlo je moguće da ste Vi i Vaša značajnija polovina među parovima horoskopskih znakova koji se retko svađaju u vezi, jer jedno drugo uravnotežuju.

Evo i 8 idealnih parova po horoskopu... 

Ovan i strelac

Ovan je navikao da se sukobljava sa drugima te ovaj znak kojim vlada Mars ne preza od svađa. Ali kada se upari sa strelcem, tada je prisutna zdrava razmena medusobnih energija

Strelac žudi za avanturama ali i poslovnim rizicima, dok je ovan je taj koji je dinamican i koji često inicira akciju, pa se ove dve energije veoma uspešno dopunjuju i na polju zajednickih poslovnih poduhvata. Strelac se, takođe, rado pridružuje uzbuđenju i avanturama za kojima žudi ovan.

Ova kombinacija je dobitna zato što je ovan dovoljno nezavistan da bi strelcu dao prostora da diše i dovoljno uzbudljiv da ga fascinira.

Devica i jarac

Devica i jarac se zaista „kapiraju,“ i to ih čini neverovatnim parom. Oba znaka su dosta orijentisana na detalje i na ciljeve.

I jarac i devica imaju dovoljno "debelu kožu" da podnesu konstruktivnu kritiku koju i jedno i drugo rado i nude te razumeju i da ona dolazi sa mesta ljubavi i iz želje da osoba do koje im je stalo uspe.

Bik i rak

Kada se spoje rak i bik, to se obično završi venčanjem. Bikovi su, kao i rakovi, privrženi porodici, vrlo senzualni i duboko osetljivi. Oni su vaspitani tako da vredno rade i trude se da ostvare svoje snove o finansijskoj sigurnosti i životnom komforu. Oni cene porodične vrednosti i tradiciju.

Oba znaka cene sigurnost i posvećenost i često su njihove najveće svađe uzrokovane neisupnjavanjem ovih potreba. Bik ume biti vrlo tvrdoglav i zatvoren kada se oseća ugroženim, a rak osciluje od "hladnoće" do preterane zavisnosti od druge osobe.

Međutim kada se ovo dvoje sretnu, nailaze na topao zagrljaj koji su čekali kako bi se potpuno otvorili i podelili svoja srca.

Blizanci i vodolija

Oba ova jedinstvena vazdušna znaka provode dobar deo svog romantičnog života sa osećajem da nisu baš u potpunosti shvaćeni, što je neobično sa obzirom da nijedan od njih nema problema da kaže šta misli.

Oba znaka su poznata po tome da su direktna, što često i ne biva baš tako dobro primljeno. Ali ovi znaci stvarno cene baš takvu vrstu komunikacije i to zapravo stvara snažnu vezu poverenja.

Njih dvoje se retko svađaju, jer što biste se svađali kada možete smireno razgovarati?

Lav i vodolija

Lav i vodolija su najbolji primer privlačenja suprotnosti i posledičnog međusobnog uravnotežavanja.

Obično prevelike razlike uzrokuju konflikte, ali u ovom slučaju lav kojim vlada Sunce oseća gravitaciono privlačenje prema vodoliji koja iz njega izvlači sasvim novu stranu. Lavova toplota otvara vodolijino srce i dopušta joj da stupi u kontakt sa svojom emotivnom stranom. Lava privlači i izuzetno se divi vodolijinom snažnom karakteru.

U vezi, ovom paru je vrlo lako da pronađe empatiju, uzajamno razumevanje i to ih sprečava da ulaze u sitničave rasprave.

Vaga i blizanci

Vaga i blizanci imaju mentalnu konekciju na prvi pogled koja vrlo lako prelazi u privlačnost i ljubav. Ali to što su na istoj intelektualnoj talasnoj dužini je ono što im zaista omogućuje da razumeju jedno drugo na vrlo dubokom i skoro natprirodnom nivou.

Vagina vezanost za Veneru joj omogućuje da unese toplotu i strast u svoje veze, a radoznalost blizanaca vezu čini uzbudljivom i osvežava je.

Škorpija i bik

Škorpija i bik su dva naspramna znaka, ali kada se nađu u zajednici, oni stvaraju prelepu ravnotežu.

Bika zanima misteriozna škorpija i vodi ga želja da otkrije šta se krije u škorpijinom srcu. A za razliku od drugih znakova, bik zna kako da drži na distanci škorpijinu žaoku nudeći ovom vodenom znaku vrstu emotivne sigurnosti koja mu je potrebna. Zauzvrat, škorpijina strast je u stanju da ispuni bikove želje za fizičkim dodirom i povezanošću zbog koje se on oseća maksimalno voljeno i shvaćeno.

Dakle, što biste se svađali kada se možete sukobiti u krevetu?

Ribe i jarac

Ribe i jarac su par koji nema baš mnogo smisla na papiru, ali u stvarnosti su odličan i relativno miran duo.

Jarac pomaže ribama da se prizemlje, a zauzvrat ribe pomažu jarcu da vidi da postoji i nešto više od njegovog pukog konktretnog pogleda na život. Na kraju, oba ova znaka su dobra u nalaženju oblasti u kojima se slažu, kao i u slaganju da se ponegde ne slažu.

Dakle, nalaženje partnera sa kojim se nećete svađati često predstavlja kombinaciju osećanja da ste shvaćeni i istovremene empatije koju osećate. Iako je moguće takvu dinamiku ostvariti sa bilo kojim znakom, ipak je malo lakše to učiniti sa nekim horoskopskim znacima nego sa drugim.

I zato ako tragate za voljenom osobom koja će Vas umiriti i učiniti racionalnim bićem, probajte da se uparite sa znacima koji su najviše kompatibilni sa Vašim.