BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily SUPREME dušek

Photo
Video
-40%
.
 • Memorijska pena
 • Idealna termoregulacija
 • Poboljšana prozračnost
 • Inovativna navlaka obogaćena grafenom

Ovaj dušek je odličan izbor za osobe koje spavaju na boku, leđima i stomaku.

Preporučuje se osobama koje imaju probleme sa bolovima u mišićima i zglobovima.

Kupi bilo koji proizvod od Dormeo, Mlily i ES kolekcije i iskoristi priliku da OSVOJIŠ PUTOVANJE u Manchester!
Mlily SUPREME dušek

Cena: Od 76.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 46.199,40 din. Već od

Club5*: 43.889,43 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
.
 • Memorijska pena
 • Idealna termoregulacija
 • Poboljšana prozračnost
 • Inovativna navlaka obogaćena grafenom

Ovaj dušek je odličan izbor za osobe koje spavaju na boku, leđima i stomaku.

Preporučuje se osobama koje imaju probleme sa bolovima u mišićima i zglobovima.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

45 NOĆI TEST PERIOD

Isprobajte svoj dušek 45 noći i ukoliko niste zadovoljni, mi vam vraćamo vaš novac.

10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

Pružavo nam 10 godina garancije na vaš dušek. Garantujemo vam 3.650 dana u kojima ćete se probuditi naspavani.

 • 45 NOĆI TEST PERIOD

  Isprobajte svoj dušek 45 noći i ukoliko niste zadovoljni, mi vam vraćamo vaš novac.

 • 10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

  Pružavo nam 10 godina garancije na vaš dušek. Garantujemo vam 3.650 dana u kojima ćete se probuditi naspavani.

Obogatite svoj dan: MLILI® Manchester United SUPREME dušekom.

Napravljen u saradnji sa ekspertima za spavanje u Manchester United-u, MLILY® SUPREME dušeci nude dodatnu udobnost, sa 7-zonskim sistemom podrške za pravilno držanje kičme. Navlaka obogaćena grafenom pruža osećaj svežine i prijatnu sredinu za dobar i kvalitetan san tokom cele godine!

Mlily Mattress Supreme

PARTNER DOBROG SNA!

Dušek koji koriste igrači i stručno osoblje čuvenog Manchester United, pružiće vam pravilnu potporu, omogućiti vam da brže zaspite i probudite se regenerisano i puni energije za novi dan.
Mlily Mattress Supreme

7-ZONA DODATNE UDOBNOSTI

MLILY® Manchester United SUPREME dušek zahvaljujući jezgru sa 7 različitih zona udobnosti predstavlja odlično rešenje za sve one koji pate sa bolovima u leđima. 7 različitih zona udobnosti drže vašu kičmu u pravilnom položaju dok spavate, pružajući na taj način osećaj relaksiranosti.
Mlily Mattress Supreme

Svežina uz pomoć grafena

Navlaka dušeka obogaćena vlaknima grafena, doprinosi osećaj svežine u suvom okruženju za spavanje. Vlakna koja rasipaju toplotu u toplom okruženju, i čuvaju toplotu u hladnom okruženju, ravnomerno raspoređujući toplotu tela.
Mlily Mattress Supreme

Poboljšana prozračnost

Zahvaljujući kombinacijom materijala vaš dušek će ostati isti dugi niz godina. Hipoalergijska navlaka lako se skida i priva u veš mašini (do 40°C) obezbediće zdravije okruženje za miran i kvalitetan san.

DUŠEK IDEALAN ZA

Dušek Manchester United SUPREME nudi vrhunsku udobnost sa CoolFlek® i AirCell® memorijskom penom, dok istovremeno obezbeđuje svežinu tokom san uz pomoć vlakana obogaćena grafenom.

Mlily Mattress Supreme

ZA OSOBE KOJE PATE OD BOLOVA U MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA

MLILI® Manchester United SUPREME dušek pruža potrebnu podršku vašem telu, ravnomerno raspoređuje pritisak i opušta mišiće. U kombinaciji sa tri vrste pene, obezbeđuje kompletan ugođaj za idealan odmor i zdrav san tokom čitave noći.
Mlily Mattress Supreme

ZA ONE KOJI TRAŽE SVEŽINU TOKOM SAN

MLILI® Manchester United SUPREME dušek je idealan za sve osobe kojima je potrebna dodatna svežina tokom sna. Navlaka obogaćena grafenom pospešuje bolju termoregulaciju i efikasno raspoređuje toplotu stvarajući ugodno i zdravo okruženje za spavanje tokom cele godine.
Mlily Mattress Supreme

ZA RAZLIČITE KARAKTERISTIKE TELA

MLILI® Manchester United SUPREME dušek idealan za parove sa različitim karakteristikama tela pružajući savršenu udobnost, ublažavajući tačke pritiska. Prilagođava se konturama tela, nezavisno od težine i konstitucije osobe koja spava na dušeku.
Mlily Mattress Supreme
 • 1 Navlaka dušeka obogaćene grafenom pomaže u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališe neprijatne mirise i stvaraju osećaj sveže i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.
  Suva i sveža sredina za spavanje je neophodna za odmor. Važan deo dušeka koji doprinosi tome je navlaka jer sačinjena od vlakana obogaćenih grafenom, koji često nazivaju "čudesni materijal". Deluje kao prirodni regulator toplote, uklanja višak u toplim uslovima i ravnomerno raspoređuje telesnu toplotu za udoban san tokom hladnih noći.
 • 2 3cm AirCell® memorijska pena: prilagodite i osetite dodatnu udobnost
  AirCell® memorijska pena je na čelu tehnologije spavanja. Njegov karakterističan efekat „sporog oporavka“ i izuzetna prilagodljivost konturama tela, težini i temperaturi izdvajaju ga. Smanjuje prenos pokreta, poboljšavajući kvalitet sna.
 • 3 CoolFlek® pena od 4 cm: prilagodite i udahnite udobnost
  CoolFlek® pena je specijalna pena. To je potporna pena, ali sa strukturom vazdušnastim jezgrom koja je izuzetno elastična. Postavljen je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem telu, ublažava pritisak i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost.
 • 4 20cm Flek Support Base Pena
  Flek Support Base Pena je ključna za držanje kičme u pravilnom položaju, opuštanje mišića bez grčenja. Ova visokokvalitetna pena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, neophodnu čvrstinu i idealnu podršku za celo telu za miran san.
 • 5 Bočni poklopci sa 4 ručke za lakši prenos
  Zahvaljujući bočnim ručkama, sa obe strane dušeka, veoma se jednostavno i lako rotira i prenosi.

PREĐITE MIŠEM PREĐITE ? ZA VIŠE DETALJA.

KAKAV JE OSEĆAJ?

MLILI® Manchester United SUPREME dušek nudi neuporedivu udobnost, podršku i osećaj svežinu.

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), MLILI® Manchester United SUPREME dušek je ocenjen sa 7, što ga čini odličnim izborom za sve one koji traže dušek srednje čvrstine.
1 5 10
SMANJENJE PRITISKA
Na skali za smanjenje pritiska od 1 (smanjenje niskog pritiska) do 10 (rasterećenje visokog pritiska), MLILI® Manchester United SUPREME dušek je ocenjen sa 9. Nudi inovativnu tehnologiju za smanjenje pritiska na zglobove tokom spavanja.
1 5 10
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), MLILI® Manchester United SUPREME dušek je ocenjen sa 8. Njegova jedinstvena struktura i prozračnost obezbeđuju savršen protok vazduha.
1 5 10
Mlily Mattress Supreme

Elitne performanse. Elitni oporavak.

MLILI® je ponosan na partnerstvo sa jednim od najuspešnijih svetskih sportskih timova, Manchester United.

Napravljen u saradnji sa ekspertima za spavanje u Manchester United-u, MLILY® Manchester United SUPREME dušek predstavlja jedinstvenu kombinaciju najsavremenijih materijala koji pomažu u oporavku sportista i pomažu u poboljšanju prevencije povreda u samo jednom dušeku.

Podignite svoju igru spavanja na viši nivo uz ovaj vrhunski spoj udobnosti i podrške.

Mlily Mattress Supreme

Udobnost sa grafenom – za sve one koji više vole hladnije okruženje za spavanje

Doživite budućnost spavanja sa našim MLILI® Manchester United SUPREME dušekom koji sadrži vlakna obogaćena grafenom, najlakši, najjači i jedan od najfleksibilnijih materijal u tekstilnoj industriji.

 • Neuporediva termička regulacija: izvanredna toplotna provodljivost grafena ravnomerno raspoređuje toplotu, održavajući optimalnu temperaturu spavanja. Deluje kao filter između vašeg tela i okoline, oslobađa toplotu i ravnomerno je raspoređuje, zadržava, toplotu tela u hladnim uslovima.
 • CoolFlek® pena (2,5 cm): Dišite i opustite se - CoolFlek® pena kombinuje podršku sa elastičnošću, prilagođavajući se vašem telu za smanjenje pritiska. Njegova „otvorena ćelijska struktura“ poboljšava prozračnost za svežiji san.
Mlily Mattress Supreme

Prilagodljiva udobnost sa AirCell® i CoolFlex® penom

 • AirCell® memorijska pena (3cm): Neuporediva podrška - AirCell® memorijska pena prilagođava se konturama vašeg tela, obezbeđujući maksimalnu udobnost i smanjujući prenos pokreta za miran san.
 • CoolFlek® pena (4 cm): Dišite i opušta – CoolFlek® pena kombinuje podršku sa elastičnošću, prilagođavajući se vašem telu za smanjenje pritiska. Njegova otvorena ćelijska struktura poboljšava prozračnost za svežiji san
Mlily Mattress Supreme

Navlaka koja se lako skida i periva u veš mašini

 • MLILY® Manchester United SUPREME dušek ima navlaku sa patent zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturama do 40°C.
 • Jednostavnim i praktičnim održavanjem higijene dušeka vaš, krevet će ostati čist i svež duže vreme.
Mlily Mattress Supreme

"Posvećeni kvalitetu i odgovornosti"

Kvalitet naših proizvoda i materijala od kojih su izrađeni potvrđuju mnogobrojni međunarodni sertifikati kao što su CertiPUR®, OEKO-TEKS®, koji pokazuju našu posvećenost najvišim industrijskim standardima na globalnim tržištima za proizvodnju materijala od pene.

Mlily Mattress Supreme

Produžite životni vek vašem dušeku koristeći naše kvalitetne rešetkaste letvice za krevete i zagantujte 10 godina garancije!

Idealno rešenje za pravilno držanje kičme je dušek + letvice + jastuk. Površina na koju se dušek postavlja je veoma važna za ukupne performanse dušeka.

Letvice povećavaju prednosti dušeka pružajući dodatnu prilagodljivost, podršku i prozračnost.

Rezultat je produžavanje životnog veka dušeka i omogućavanje da pruži svoje prednosti tokom svih 10 godina!

Ako odaberete jednu od naših kvalitetnih letvica, garantujemo vam da ćete produženu garanciju vašeg dušeka na 10 godina.

PODEŠAVANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi dušek dolazi vakuumiran, zaštićen sa 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što osigurava zaštitu tokom transporta.

1
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 1

Pažljivo skinite spoljašnju plastičnu foliju gde pritom pazite da ne biste probušili unutrašnju zaštitu. Ne koristite nož.

2
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 2

Odmotajte vakuumski zamotan dušek na vaš krevet. Pažljivo isecite plastičnu kesu duž ivice i uklonite plastičnu kesu.

3
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 3

Ostavite dušek da se formira 24-48 sati dok se potpuno ne proširi.

Ostavite dušek da se formira 24-48 sati dok se potpuno ne proširi.

Ako ne možete da se odlučite da li je ovo pravi dušek za vas, pozovite nas i rado ćemo vaš odgovoriti na sva vaša pitanja. Potpuno besplatno ćemo podeliti sve potrebne informacije sa vama, pozovite nas na 021 4892 654

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice