BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Rovus Water Filtration Vac Tsunami

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110003378 SKU: 110003378
Dostupno u nekim prodavnicama
Photo
Video

Rovus Tsunami usisivač, snažan bežični usisivač na vodu, opremljen je jedinstvenim sistemom od 5 filtera koji pružaju savršenu čistoću i osiguravaju da vaš dom blista. Nema više problema sa kablovima, jer se napaja baterijom, tako da ga možete koristiti kao bežični usisivač za čišćenje podova ili ručni usisivač za nameštaj i automobile.

Rovus Water Filtration Vac Tsunami
34.999,00 din.
Proizvod je dostupan samo u nekim prodavnicama.
Ukratko

Rovus Tsunami usisivač, snažan bežični usisivač na vodu, opremljen je jedinstvenim sistemom od 5 filtera koji pružaju savršenu čistoću i osiguravaju da vaš dom blista. Nema više problema sa kablovima, jer se napaja baterijom, tako da ga možete koristiti kao bežični usisivač za čišćenje podova ili ručni usisivač za nameštaj i automobile.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Jedini usisivač koji vam je potreban

Jednom kad isprobate Rovus Tsunami usisivač sa vodenim filterom, shvatićete da je to jedini usisivač koji vam je potreban. Sistem od 5 filtera garantovano uklanja 99,9% čestica prašine, dlake, polen i svaku česticu veću od 0,3 mikrona, a nema kabla koji vam smeta dok čistite.

Jedinstveni sistem od 5 filtera za prečišćavanje vazduha

Većina usisivača se zasniva samo na HEPA filtraciji, ali ne i Rovus Tsunami sa vodenim filterom. Ovaj usisivač sadrži 5 filtera: vodu, aktivni ugalj, mrežicu, HEPA i penasti filter. U kombinaciji, ovi filteri pouzdano sakupljaju svu prljavštinu bez vraćanja i najsitnih čestica pri izduvavanju. Sa ovim usisivačem, čak i ljudi sa alergijama nemaju problem sa usisavanjem.

Nema kabla koji vam smeta dok usisavate

Sa snažnim motorom 18V Tsunami usisivač, lako ćete ukloniti i najtvrdokornije mrlje. Ovaj motor radi na punjivu Li-ion bateriju koja manevrisanje po kući čini izuzetno lakim, jer nema potrebe da se prebacujete sa štekera na šteker i ne smeta vam kabl dok čistite. Sada prašinu i prljavštinu možete ukloniti brzo i lako iz bilo kog dela vašeg doma.

Besprekoran pod, nameštaj i automobil

Praktičnost Tsunami usisivača se ovde ne završava, jer ćete zahvaljujući alternativama koje nudi moći da očistite različite vrste površina: kao štapni usisivač za obično usisavanje, ili kao ručni usisivač za površine koje se teže čiste poput zavesa, sofa ili automobila. Bez kabla koji vas ometa, usisavanje je lakše nego ikad. Sve što treba da uradite je da ga napunite vodom, uključite i započnete sa usisavanjem.

Jednostavna upotreba, jednostavno čišćenje

Da li se sećate onih glomaznih i teških usisivača? Konačno možete da zaboravite na njih, jer upotreba Tsunami usisvača sa vodenim filterom je neverovatno jednostavna. Fleksibilna glava omogućava raznovrsno manevrisanje i rotiranje, ekstra motorizovana četka za pod sakuplja i najsitnije dlake a ultra jaka LED svetla osvetljavaju svu prljavštinu. Za maksimalnu praktičnost, birajte između dva modaliteta: Turbo ili Eco mod. kada ste gotovi, samo izbacite prljavu vodu iz rezervoara i isperite ga pod tekućom vodom i usisivač je spreman za narednu upotrebu..

Dodatne informacije

Techničke informacije:

  • Vreme punjenja baterije: 4-6 hours
  • trajanje rada baterije: 17 min za turbo mod, 40 min za eco mod
  • Nivo buke: 80 dB
  • Visina: 111 cm
  • Veličina četke: 26 cm
  • Kapacitet rezervoara: 1350 mL
  • Kapacitet vode u rezervoaru: 180 mL
  • kapacitet ručnog usisvača: 450 mL
Preuzmi u prodavnici
Pri poručivanju proizvoda nudimo Vam i lično preuzimanje u našim prodavnicama širom Srbije. Kako biste zaključili porudžbinu, nudimo Vam mogućnost izbora prodavnice. Ukoliko prodavnice koju želite nema na spisku, proizvod trenutno tamo nije moguće preuzeti.

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star