Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mirabai pokrivač

Photo
Video

Ušuškajte se u pokrivač Mirabai i uživajte u maksimalnoj udobnosti tokom cele godine. Zahvaljujući posebnom prirodnom ulju, pokrivač je zaštićen od grinja i prašine. Dolazi u 2 dimenzije: 140x200 cm i 200x200 cm i periv je na temperaturi od 60 °C.

Mirabai pokrivač
Od 6.999,00 din. Već od
Club5*: 4.599,00 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Ušuškajte se u pokrivač Mirabai i uživajte u maksimalnoj udobnosti tokom cele godine. Zahvaljujući posebnom prirodnom ulju, pokrivač je zaštićen od grinja i prašine. Dolazi u 2 dimenzije: 140x200 cm i 200x200 cm i periv je na temperaturi od 60 °C.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Pokrivač za celu godinu i godine koje dolaze

Mirabai pokrivač je savršen za upotrebu tokom cele godine zbog svoje vrhunske prozračenosti i lepo protkanog dizajna. Izrađen od unapređenih vlakana Wellsleep® i obrađen prirodnim uljima sa drveta Neem kako bi se zaštitio od grinja, ovaj pokrivač takođe nudi vrhunsku izdržljivost osiguravajući Vam da spavate savršeno mirno narednih godina.

Izdržljiv, a lagan

Osim što je super mekan i topao, ovaj pokrivač je i neverovatno lagan zbog čega se vrlo lako uvlači u navlaku, a krevet je namešten za tren oka.

Pokrivač koji je lagan za održavanje i vrlo elegantnog izgleda

Jedinstveni šavovi Mirabai pokrivača ne samo da osiguravaju da punjenje ostane na mestu, već i lepo izgleda. Spoljno tkanje završeno je divnim, bogatim zlatnim rubom obogačuje ceo dezen i lako se uklapa sa drugim stilovima.

Ali, pored toga što je lep na izgled, takođe je izuzetno lagan za održavanje i neverovatno brzo se suši. Pere se na 60°C, a može se i sušiti u mašini za sušenje. Jednostavno ga istresite pre sušenja i još jednom tokom procesa sušenja kako biste se osigurali da se punjenje ne grupiše na jedno mesto.

Stavite tačku na I navlakom za jorgan iz kolekcije Mirabai da biste dodali dah moderne elegancije u svoju spavaću sobu.

Mirabai linija nadahnuta prirodom

Kolekcija Mirabai inspirisana je zimzelenim indijskim stablom Neema (Azadirachta indica). Smatra se jednom od najvrednijih biljaka s antibakterijskim i lekovitim svojstvima.

Stablo Neema koristi se kao tradicionalni lek protiv različitih ljudskih bolesti u Indiji od davnina, a oko 700 biljnih recepata koji se temelje na ekstraktu ove biljke pronalaze svoju primenu u različitim oblicima prirodne medicine.

Aktivni sastojci Neema nalaze se u svim delovima stabla, ali uglavnom se seme, kora, lišće i korenje koriste za ekstrakciju. Ukupno je s ovog stabla otkriveno preko 300 različitih aktivnih supstanci. Svi proizvodi iz kolekcije Mirabai impregnirani su prirodnim Neem ekstraktom dobijenim iz semenki stabala.

Tehničke informacije
Dimenzije 140x200 cm; 200x200 cm
Dormeo program dnevni boravak
Godišnje doba cele godine
Navlaka 100% polyester (natural oil infused Wellsleep®)
Punjenje 100% polyester (Wellsleep® advanced)
Preuzmi u prodavnici

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star