BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Zašto postati član Kluba 5*

 

Porodična kartica

Pogodnosti Klub 5* kartice mogu koristiti svi članovi Vaše najuže porodice. - naši ljubazni operateri su tu za Vas 7 dana u nedelji.

 

2. Popusti i pokloni

Popusti, atraktivni pokloni čekaju na Vas tokom članstva koje traje 12 meseci. Uz velike uštede koje ostvarujete kupovinom po posebnoim cenama, iznenadićemo Vas i poklon vaučerima, koji omogućavaju da uštedite još više.

 

3. Dupla garancija na zadovoljstvo

Uz Klub 5* karticu imate još jednu veliku pogodnost. Kao ljubiteljima naših proizvoda i vernim klijentima, dajemo Vam duplu garanciju na zadovoljstvo! Umesto uobičajenih 15, proizvod možete isprobati u roku od 30 dana. Ukoliko njime ne budete zadovoljni garantujemo povraćaj novca. To je 100% sigurna kupovina!

 

4. Prioritet u isporuci

Sve Vaše narudžbine uvek imaju prioritet u isporuci. Pored toga što sve poručene proizvode uvek dobijate prvi, štedite i na poštarini, jer za sve porudžbine iznad 15.000 rsd isporuka je besplatna.

 

5. Novi proizvodi

I sami znate koliko fantastičnih novih proizvoda za lepši život redovno uvrstimo u ponude naših brendova. Kao član Kluba 5* prvi saznajete šta je to najnovije u našoj ponudi i prvi ih možete poručiti. Očekujte najnoviji izbor na sajtu, u telefonskoj ponudi, e-mailovima i besplatnim katalozima... Odaberite načine komunikacije koji Vam najviše odgovaraju.

 

6. Besplatna dostava

Pored uštede na proizvodima koje volite, poklona i drugih iznenađenja koja Vas očekuju, štedite i na poštarini. Samo za članove Kluba 5* važi besplatna dostava za sve porudžbine čija vrednost prelazi 15.000 dinara!

 

7. Top Shop katalog

Sa svakim novim godišnjim dobom - tu je još jedno lepo iznenađenje za članove Kluba 5*! 4 puta godišnje šaljemo Vam ekskluzivni štampani katalog sa najnovijim i najpovoljnijim ponudama.