Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Praznični tekstovi

1-10 of 54

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Spremite dom pre praznika: vodič u 3 koraka

  Spremite dom pre praznika: vodič u 3 koraka

  Da li očekujete goste tokom praznika? Ili samo želite da uživate u društvu porodice, a da ne morate da brinete o kućnim poslovima? Onda je vrlo važno da Vaš dom bude uredan, organizovan i ukrašen pre nego što praznici počnu. Obzirom da verovatno ne želite da ribate, čistite i uređujete u poslednjem trenutku, pripremili smo sjajan vodič koji će Vam pomoći da sve uradite na vreme – i zatim da samo uživate u rezultatima.

  Pročitaj više 
 • Šta Vaša omiljena životinja govori o Vašoj ličnosti?

  Šta Vaša omiljena životinja govori o Vašoj ličnosti?

  Imate li omiljenu životinju? Da li znate da izbor Vaše omiljene životinje otkriva ponešto i o Vašoj ličnosti? Hajde da pogledamo šta!

  Pročitaj više 
 • Najčešće zablude u vezi Noći veštica

  Najčešće zablude u vezi Noći veštica

  Pre svega, Noć veštica nije katolički praznik, to je praznik stariji od hrišćanstva. Noć veštica je keltska Nova godina. Pravo ime Noći veštica je Samhain, odnosno Souvin.

  A evo i kako je nastao ovaj praznik...

  Pročitaj više 
 • Medenjaci sa cimetom i đumbirom

  Medenjaci sa cimetom i đumbirom

  Ne propustite ovaj recept za ukusne kolačiće kojima ćete predstojeće praznike učini još lepšim. Pustite mašti na volju i uživajte praveći ih u paru, sa prijateljima ili u društvu najmlađih.

  Neka Vaš dom zamiriše na cimet i zimska praznična idila može da počne...

  Pročitaj više 
 • Jeste li spremni za Prvi april?

  Jeste li spremni za Prvi april?

  I kako se to zapravo neko sprema za najnevaljaliji dan godine? Tako što priprema nekoliko smelih prvoaprilskih šala za prijatelje i porodicu, naravno. A ako Vam je ponestalo ideja koje čudne stvari bi mogli da uradite ove godine, dole je lista nekih od najboljih prvoaprilskih šala ikada. Izvodite ih na sopstveni rizik!

  Pročitaj više 
 • Osmodnevni plan za čišćenje organizma

  Osmodnevni plan za čišćenje organizma

  Hrana, alkohol, žurke – sezona praznika je zaista lep period godine, ali nažalost, bliži joj se kraj. Ukoliko ste se maksimalno provodili, verovatno već sada osećate posledice koje i nisu baš najprijatnije: prekomerni umor, bolovi u stomaku i glavobolje, depresija i mnoge druge neprijatne stvari.

  Verovatno biste najradije prespavali period oporavka od noćnog života, međutim to nije rešenje. Ali sledeći, osmodnevni post-praznični detoks bi ipak mogao biti bolja ideja …

  Pročitaj više 
 • Šta raditi kada Vam dojade novogodišnji praznici?

  Šta raditi kada Vam dojade novogodišnji praznici?

  Naravno da je provođenje novogodišnjih praznika sedeći u društvu prijatelja i porodice najbolja stvar na svetu, ali priznajmo: to stalno sedenje, jedenje i pijenje tokom predstojeće sezone praznika može ponekad biti i veoma zamorno. Evo 8 kreativnih ideja šta da radite kada Vam dosadi da novogodišnje praznike provodite pasivno…

  Pročitaj više 
 • Zanimljive činjenice o najveselijem danu godine

  Zanimljive činjenice o najveselijem danu godine

  Porodica i prijatelji su okupljeni oko bogato postavljenog stola, svi veselo i nestrpljivo očekuju Deda Mraza da im donese poklone za Novu godinu ili Božić – kakva divna zamisao! Ali hajde da budemo iskreni: čekanje na ove praznike kako bi konačno pristigli nije nimalo lak zadatak. Možda ćemo Vam ga učiniti lakšim ukoliko Vam predstavimo 7 zanimljivih činjenica o najveselijem danu godine…

  Pročitaj više 
 • 5 poklona za Dan ljubavi koje možete priuštiti

  5 poklona za Dan ljubavi koje možete priuštiti

  Dan ljubavi je sjajan praznik za sve koji su zaljubljeni, a ono što je zapravo važno je da pokažete svoju ljubav i bez preskupih poklona. Ono što je zapravo važno je da pokažete svoju ljubav što možete i bez basnoslovnih suma novca. Pripremili smo 5 sjajnih ideja za poklone za Dan zaljubljenih koji su originalne, lepe i ne koštaju mnogo.  . 

  Pročitaj više 
 • 5 saveta za prikrivanje mana na telu dok ste na plaži

  5 saveta za prikrivanje mana na telu dok ste na plaži

  Vreme za plažu je uveliko stiglo! Ali Vi se možda pomalo stidite da pokažete svoje telo zbog sitnih mana koje muče samo Vas…Ne brinite, imamo 5 čudesnih saveta koji će Vam pomoći da na plaži budete u svom najboljem izdanju!

  Pročitaj više 

1-10 of 54

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6