BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily Royal dušek

Photo
Video
Vrhunski Mlily Royal dušek dizajniran za vrhunsku udobnost i podršku. Sačinjen od sloja džepičastih opruga, prozračne CoolFlex pene i potporne PU pene za pravilno držanje kičme. Navlaka obogaćena grafenom pruža odličnu termoregulaciju, osiguravajući konstantno ugodnu temperaturu za spavanje. Idealan za luksuznu udobnost i smanjenje pritiska, savršen je za različite tipove tela.
Mlily Royal dušek
Od 64.999,00 din. Već od
Club5*: 49.499,00 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
Vrhunski Mlily Royal dušek dizajniran za vrhunsku udobnost i podršku. Sačinjen od sloja džepičastih opruga, prozračne CoolFlex pene i potporne PU pene za pravilno držanje kičme. Navlaka obogaćena grafenom pruža odličnu termoregulaciju, osiguravajući konstantno ugodnu temperaturu za spavanje. Idealan za luksuznu udobnost i smanjenje pritiska, savršen je za različite tipove tela.
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu
Mlily Royal Mattress

Višeslojna udobnost

Visine 25cm i jezgrom sačinjenog od jedinstvene pene i sloja džepnih opruga pruža savršenu prilagodljivost i i izuzetnu udobnost. Dušek je dizajniran tako da se savršeno prilagođava oblinama vašeg tela i kičme, bez obzira na položaj u kojem spavate.
Mlily Royal Mattress

Integrisane džepičaste opruge

Integrisane džepičaste opruge u dušeku pružaju poboljšanu stabilnost i visinu. Svaka opruga radi nezavisno, obezbeđujući optimalno poravnanje kičme i minimalan prenost pokreta za miran san.
Mlily Royal Mattress

Svilenkasto mekan san

Navlaka dušeka sadrži Tencel™ Lyocell vlakna, napravljena od eukaliptusa,koja pružaju svilenkastu mekoću, poboljšanju prozračnost, i izuzetnu apsorpciju vlage, osiguravajući prijatno okruženje za spavanje.
Mlily Royal Mattress

Poboljšana higijena

Navlaka se lako sikda i periva je u mašini na 40°C. Unutrašnjost dušeka sa Tencel™ Lyocell vlakana čine ga dodatno prozračnim, što omogućava bolji protok vazduha i zdravije uslove za spavanje.
Mlily Royal Mattress
 • 1 Navlaka napravljena od Tencel™ Lyocell vlakana
  Navlaka dušeka sačinjena je od Tencel™ Lyocell vlakana za svilenkastu mekoću, poboljšanu prozračnost, i izuzetnu apsorpciju vlage.
 • 2 4cm CoolFlex® pene
  CoolFlex® pena je podržavajuća pena sa otvorenom strukturom ćelija, što je čini izuzetno elastičnom. Postavljena je na gornjem sloju dušeka kako bi se prilagodila vašem telu, ublažavajući pritisak i prilagođavajući se svakom vašem pokretu za optimalnu udobnost.
 • 3 4cm Pu pene jajastog oblika
  Konvencionalna PU pena jajastog oblika pruža dodatnu mekoću gornjim slojevima. Nudi ne samo ravnomernu podršku već i protok vazduha koji dodatno rashlađuje penasti materijal.
 • 4 Flex Support baza od pene
  Flex Support penasta baza nudi povećanu stabilnost dušeka. Doprinosi njegovoj otpornosti i veku trajanja.
 • 5 14 cm Džepne opruge
  Bočne navlake su opremljene sa po dve ručke na obe strane dušeka, što omogućava lakše nošenje i okretanje.
 • 6 3 cm Flex Support Base pene
  Donji sloj je napravljen od podržavajuće pene koja omogućava da svi gornji slojevi funkcionišu tako da pružaju povećanu stabilnost dušeka i doprinose njegovoj izdržljivosti i dugovečnosti.

Pređi mišem preko  dodirni  ? za više detalja o proizvodu.

KAKAV JE OSEĆAJ

Mlily Royal dušek je dizajniran za izuzetno udobno i rashladjujuće iskustvo spavanja

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno čvrst), Mlily Royal dušek ima ocenu 6, što ga čini odličnim izborom za one koji traže umereno čvrst dušek.
1 5 10
OSLOBAĐANJE PRITISKA
Na skali za oslobađanje pritiska od 1 (nisko rasterećenje) do 10 (visoko rasterećenje) Mlily Royal dušek ima ocenu 7. Mlily Royal dušek uz pomoć napredne tehnologije pruža rasterećenje pritiska na zglobove tokom spavanja.
1 5 10
Termoregulacija
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Mlily Royal dušek ima ocenu 8. Inovativni dizajn Tencel™ Lyocell vlakana u kombinaciji za džepičastim oprugama omogućava vrhunsku cirkulaciju vazduha.
1 5 10

IDEALAN ZA

Mlily Plus dušek nudi izuzetno udobno i rashlađujuće iskustvo spavanja, smanjuje pritisak ukoliko imate bolove u leđima, a idealan je za parove.

Mlily Royal Mattress

ZA ONE KOJI SE ZNOJE TOKOM SPAVANJA

Izrađena od eukaliptusovih biljaka, Tencel™ Lyocell vlakna pružaju svilenkastu mekoću, savršenu prozračnost i izuzetnu apsorpciju vlage, stvarajući idealno okruženje za spavanje i odmor, omogućavajući cirkulaciju vazduha i pružajući osećaj hlađenja.
Mlily Royal Mattress

SAVRŠEN ZA PAROVE. PODRŠKA ZA RAZLIČITE TIPOVE TELA

Dušek je dizajniran da odgovara parovima sa različitim tipovima tela. Individualne džepaste opruge se nezavisno prilagođavaju svakom pritisku posebno, obezbeđujući idealnu podršku za sve veličine i oblike tela. Takođe pruža neprekidan san zahvaljujući minimalnom prenosu pokreta između svake strane dušeka.
Mlily Royal Mattress

IDEALAN ZA ONE SA BOLOVIMA U LEĐIMA

Svaki sloj dušeka, zajedno sa džepičastim oprugama, pažljivo je dizajniran da se prilagodi konturama tela, osiguravajući savršeno poravnanje kičme i optimalno rasterećenje pritiska.
Mlily Royal Mattress

DŽEPIČASTE OPRUGE: UNAPREĐENA PODRŠKA ZA VAŠ SAN

 • Idealna udobnost spavanja postiže se kada telo ima odgovarajuću podršku i poravnanje kičme. Džepičaste opruge pružaju savršenu prilagodljivost konturama tela. Pružajući individualnu podršku, takođe se prilagođava pokretima tela tokom noći.
 • Dodatno, jezgro sa džepičastim oprugama, gde je svaka opruga smeštena u svoj džep od tkanine, garantuje da nema prenosa pokreta sa jedne strane na drugu omogućavajući svakom spavaču kvalitetan odmor i dobar san.
Mlily Royal Mattress

PRILAGODLJIV, UDOBAN I PROZRAČAN

 • Iskusite poboljšanu udobnosti i pristupačnost uz naše MLILY dušeke visine 25cm. Dodatna visina omogućava lakši pristup krevetu, što je od presudnog značaja za osobe sa bolovima u zglobovima ili leđima, kao i za one sa ograničenom pokretljivošću. Uživajte u luksuznom i duboko udobnom snu svake noći uz MLILY.
 • Naša baza od elastične potporne pene, poznata po svojoj izdržljivosti, kombinuje se sa slojevima Cool-Flex® i dimaničnim unutrašnjim oprugama. Ovo osigurava prilagodljivost, udobnost i prozračnost, zadovoljavajući sve tipove tela i sve položaje spavanja.
Mlily Royal Mattress

POSVEĆENI KVALITETU I ODGOVORNOSTI

Posedujemo sertifikate kao što su CertiPUR® i OEKO-TEX®, koji odražavaju našu posvećenost najvišim industrijskim standardima na globalnom tržištu za proizvodnju penastih materijala

Mlily Royal Mattress

PRODUŽITE ŽIVOTNI VEK VAŠEG DUŠEKA

Vek trajanja dušeka može se produžiti korišćenjem kvalitetnih letvica istih dimenzija. Letvice osiguravaju optimalnu podršku, protok vazduha.

Ako odaberete neke od naših kvalitetnih letvica, osiguravamo vam produženu garanciju na dušek od 10 godina

Kliknite da izaberete vaše letvice>

POSTAVLJANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi dušek stići če vakuumski upaokovan u dva sloja zaštitne folije, zaštićen u odgovarajućoj kutiji. Svi naši dušeci su vakumirani što omogućava zaštitu prilikom transporta.

1
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 1

Pažljivo isecite spoljnu kesu makazama pazeći da ne oštetite plastičnu kesu unutar dušeka. Ne koristite nož

2
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 2

Odmotajte vakuumski zapečaćeni dušek na svoj krevet. Pažljivo isecite plastičnu kesu duž ivica i uklonite je.

3
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 3

Ostavite vaš dušek 24-48 sati kako bi se u potpunosti formirao

Tehničke informacije
Antibakterijski tretman Da
Materijal CoolFlek® pena, Džepičaste opruge
Periva navlaka Da
Tvrdoća Mek, Srednje tvrd, Tvrd
Visina 25 cm

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice