BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily PLUS dušek

Photo
Video
-50%

Doživite vrhunsku udobnost i osećaj dodatnog hlađenja, tokom noći, sa našim najnaprednijim dušekom, MLILI® PLUS. Navlaka dušeka sačinjena grafenom obezbeđuje sveže i prijatno okruženje za spavanje, dok struktura opruga sa 7 zona garantuje optimalno držanje kičme u pravilnom položaju. Navlaka se lako skida i periva u veš mašini obezbeđujući potrebnu higijenu i miran san.

Kupi bilo koji proizvod od Dormeo, Mlily i ES kolekcije i iskoristi priliku da OSVOJIŠ PUTOVANJE u Manchester!
Mlily PLUS dušek

Cena: Od 69.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 34.999,50 din. Već od

Club5*: 33.249,53 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko

Doživite vrhunsku udobnost i osećaj dodatnog hlađenja, tokom noći, sa našim najnaprednijim dušekom, MLILI® PLUS. Navlaka dušeka sačinjena grafenom obezbeđuje sveže i prijatno okruženje za spavanje, dok struktura opruga sa 7 zona garantuje optimalno držanje kičme u pravilnom položaju. Navlaka se lako skida i periva u veš mašini obezbeđujući potrebnu higijenu i miran san.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

45 NOĆI BEZ RIZIKA

Izložbeni salon ne zna da volite svoju spavaću sobu. Isprobajte svoj dušek 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

Pružavo nam 10 godina garancije na dušek. To je 3.650 buđenja i osećaja spremnosti da zagrlite dan.

 • 45 NOĆI BEZ RIZIKA

  Izložbeni salon ne zna da volite svoju spavaću sobu. Isprobajte svoj dušek 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

 • 10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

  Pružavo nam 10 godina garancije na dušek. To je 3.650 buđenja i osećaja spremnosti da zagrlite dan.

NEVEROVATNA PRILAGOĐIVOST I VRHUNSKA UDOBNOST

MLILI® PLUS dušek je najnapredniji među našim dušecima. Jezgro dušeka, sa različitim zonama podrške, je razvijeno da pruži pravilnodržanje kičme tokom cele noći. Gornji slojevi su razvijeni za idealnu udobnost.

DUŠEK MLILY® PLUS

Višeslojna udobnost

Jezgro dušek visine od 26 cm, kombinuje jedinstvenu penu i sloj džepičastih opruga, koji pružaju prilagodljivost i udobnost. Rezultat je dušek koji se savršeno prilagođava vašoj kičmi, bez obzira na položaj u kojem spavate.
DUŠEK MLILY® PLUS

7-zonska dodatne udobnosti

Džepičaste opruge obezbeđuju stabilnost i 7 zona udobnosti, obezbeđujući idealno držanje kičme i minimalan prenos pokreta za dobro i neometano spavanje tokom noći.
DUŠEK MLILY® PLUS

Idealna termoregulacija uz pomoć grafena

Navlaka dušeka obogaćena vlaknima grafena čini ga veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala optimalna temperatura za spavanje tokom cele noći. Vlakna rasipaju toplotu u toplom okruženju, ali čuvaju toplotu u hladnom okruženju ravnomerno raspoređujući toplotu tela.
DUŠEK MLILY® PLUS

Jednostavno i lako za održavanje

Navlaka koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Jednostavno i praktično održavanje higijene dušeka omogućiće da vaš krevet dugo ostane čist i svež.

DUŠEK IDEALAN ZA

Mlili Plus dušek koji će vam pružiti maksimalnu udobnost, hladnije okruženje za spavanje, savršen za parove i bez bolova u leđima.

DUŠEK MLILY® PLUS

ZA ONE KOJI TRAŽE HLADNIJI SAN

Mlily Plus dušek je pažljivo dizajniran za pojedince kojima prija hladnije okruženje tokom sna. Navlaka dušeka obogaćena vlaknima grafena čini ovaj dušek veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala optimalna temperatura za spavanje tokom cele noći.
DUŠEK MLILY® PLUS

SAVRŠENO ZA PAROVE: PODRŠKA ZA SVE TIPOVE TELA

Mlily Plus dušek idealan za parove sa različitim oblicima tela. Pojedinačne džepitaste opruge se nezavisno prilagođavaju svakom pritisku, zasebno, obezbeđujući vrhunsku podršku za sve veličine i oblike. Osim toga, uživajte u neprekidnom snu zahvaljujući minimalnom prenosu pokreta između strana.
DUŠEK MLILY® PLUS

ZA SVE KOJI PATE OD BOLOVA U LEĐIMA

Svaki sloj dušeka je osmišljen tako da se prilagodi konturama tela i radi u savršenoj sinergiji. Rezultat je pravilno držanje kičme i optimalno smanjenje pritiska.
DUŠEK MLILY® PLUS DUŠEK MLILY® PLUS

SAZNAJTE VIŠE O MLILY® PLUS dušecima I UVERI SE DA JE OVO PRAVI DUŠEK ZA TEBE

OPIS PROIZVODA:

1Navlaka dušeka obogaćene grafenom pomaže u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališe neprijatne mirise i stvaraju osećaj sveže i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.
Suva i sveža sredina za spavanje je neophodna za odmor. Važan deo dušeka koji doprinosi tome je navlaka jer sačinjena od vlakana obogaćenih grafenom, koji često nazivaju "čudesni materijal". Deluje kao prirodni regulator toplote, uklanja višak u toplim uslovima i ravnomerno raspoređuje telesnu toplotu za udoban san tokom hladnih noći.
24 cm CoolFlek® pena: prilagodite i osetite dodatnu udobnost
CoolFlek® pena je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva. Njena „otvorena ćelijska struktura“ omogućava visoku elastičnost i optimalan nivo podrške, pa se dušeci izradjeni od ove pene mogu svrstati u dušeke sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. Ova pena distribuira pritisak preko cele podloge, tako da pomaže da se spreči prenos pokreta do osobe pored koje spavate. Zahvaljujući odličnoj prozračnosti omogućava pojačanu cirkulaciju vazduha i vlage i vraća svoj originalni oblik odmah posle kompresije.
3Standardna PU pena od 4 cm: vrhunska udobnost i savršena podrška
Standardna PU pena istovremeno pruža neophodnu čvrstinu podloge i idealnu podršku telu tokom spavanja. U kombinaciji sa ostalim penama i džepičastom jezgrom, ova pena obezbeđuje kompletan ugođaj za idealan odmor i zdrav san tokom noći. Doprinosi boljoj prilagodljivosti svim oblicima tela i nudi dodatni protok vazduha i ukupnu prozračnost dušeka.
4Precizna udobnost sa džepastim oprugama od 14 cm: podrška po meri za svaku zonu
Srednji sloj dušeka od 14 cm sa 7 potpornih zona je ključ za savršeno držanje kičme. Džepne opruge se nezavisno prilagođavaju svakom pritisku, obezbeđujući vrhunsku podršku za sve tipove tela. Pored toga, doprinosi eliminisanju prenosa pokreta, tokom noći, za nesmetan san.
5Poboljšana podrška za najbolji san
Radi dodatne potpore i poboljšanja performansi ostalih pena i džepičastog jezgra dušek je dodatno ojačan Flex Support Base penom. Ovaj tip pene osim dodatne potpore pruža i vrhunsku stabilnost i dugotrajnu izdržljivost dušeka.
6Bočne strane dušeka sa 4 ručke
Zahvaljujući bočnim ručkama, sa obe strane dušeka, veoma se jednostavno i lako rotira i prenosi.

KAKAV JE OSJEĆAJ?

Mlili Plus dušek nudi neuporedivu udobnost, podršku i osećaj svežine.

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Mlili Plus dušek je ocenjen sa 5, što ga čini odlićnim izborom za sve one koji traže umereno čvrst dušek.
1 5 10
SMANJENJE PRITISKA
Na skali za smanjenje pritiska od 1 (smanjenje niskog pritiska) do 10 (smanjenje visokog pritiska), Mlili Plus dušek je ocenjen sa 7. Nudi inovativnu tehnologiju za smanjenje pritiska na zglobove tokom spavanja.
1 5 10
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Mlili Plus dušek je ocenjen sa 9. Njegova jedinstvena struktura obložena grafenom u kombinaciji sa džepnim oprugama obezbeđuju vrhunsku cirkulaciju vazduha.
1 5 10
DUŠEK MLILY® PLUS

Udobnost sa grafenom – za one koji više vole svežije okruženje za spavanje

Doživite budućnost spavanja sa našim MLILY® PLUS dušekom koji sadrži vlakna obogaćena grafenom, najlakši, najjači i najprovodljiviji prirodni materijal ikada otkriven.

 • Neuporediva termička regulacija: izvanredna toplotna provodljivost grafena ravnomerno raspoređuje toplotu, održavajući optimalnu temperaturu spavanja. Deluje kao filter između vaše kože i okoline, oslobađa toplotu u toplom vremenu i ravnomerno raspoređuje, zadržava, toplotu tela u hladnim uslovima.
 • Doprinosi povećanju higijene: Grafen sprečava razvoj bakterija, grinja i mikroba.
DUŠEK MLILY® PLUS

Pocket Springs: poboljšana podrška za najbolji san

 • Savršena udobnost spavanja dolazi kada telo ima odgovarajuću podršku i ravnomerno držanje kičme tokom cele noći. Džepne opruge pružaju neverovatnu prilagodljivost konturama tela. Pružajući individualnu podršku, prilagođava se i kretanju tela tokom noći.
 • Uz to, džepno jezgro sa svakom oprugom upakovanom u džep od tkanine, garantuje da neće dolaziti do prenosa kretanja na dušeku. Omogućite sebi kvalitetat san, bićete srećniji i zdraviji.
DUŠEK MLILY® PLUS

Prilagodljiva, udobnija odišući svežinom

 • Doživite poboljšanu udobnost. Visina od 26 cm olakšava pristupu krevetu, što je ključno za one sa bolovima u zglobovima/leđama ili ograničenom pokretljivošću. Naši MLILI dušeci garantuju luksuzan i udoban san.
 • Naša CoolFlek® pena kombinuje podršku sa elastičnošću, prilagođavajući se vašem telu i smanjuje pritisak. CoolFlek® pena obezbeđuje prilagodljivost, udobnost i prozračnost, zadovoljavajući sve tipove tela i položaje spavanja.
DUŠEK MLILY® PLUS

Posvećeni kvalitetu i odgovornosti

Kvalitet naših proizvoda i materijala od kojih su izrađeni potvrđuju mnogobrojni međunarodni sertifikati kao što su CertiPUR®, OEKO-TEKS®, koji pokazuju našu posvećenost najvišim industrijskim standardima na globalnim tržištima za proizvodnju materijala od pene.

PODEŠAVANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi dušek dolazi vakuumiran, zaštićen sa 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što omogućuje dodatnu zaštitu.

  1
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 1

  Pažljivo skinite spoljašnju plastičnu foliju gde pritom pazite da ne biste probušili unutrašnju zaštitu. Ne koristite nož.

  2
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 2

  Odmotajte vakuumski zamotan dušek na vaš krevet. Pažljivo prerežite plastičnu vreću uz rubove i gledajte kako se madrac trenutno širi, te potom uklonite vreću.

  3
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 3

  Ostavite dušek da se formira 24-48 sati dok se vaš novi dušek potpuno ne proširi.

JOŠ UVEK NISTE SIGURNI? POZOVITE NAS I PROVERITE!

Ako ne možete da se odlučite da li je ovo pravi dušek za vas, pozovite nas i rado ćemo vaš odgovoriti na sva vaša pitanja. Potpuno besplatno ćemo podeliti sve potrebne informacije sa vama, pozovite nas na 021 4892 654

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice