BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily MEMORY prostirka

Photo
Video
-20%
  • AirCell® memorijska pena
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Periva navlaka
Mlily MEMORY prostirka

Cena: Od 11.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 9.599,20 din. Već od

Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
  • AirCell® memorijska pena
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Periva navlaka
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® MEMOR naddušek dizajniran je tako da od svakog starog ili neudobnog dušeka, kauča ili drugog ležaja napravi savršeno udobnu i prijatnu podlogu za spavanje. Izrađen od najkvalitetnije memorijske pene savršeno će se prilagoditi vašem telu, oslobađajući ga suvišnog pritiska i napetosti. Ovaj naddušek je kreiran sa ciljem da upotpuni udobnost i obezbediti optimalnu potporu tokom sna.

MLILY® MEMOR naddušek AirCell® memorijska pena Inovativna navlaka obogaćena grafenom Antialergijska i antibakterijska svojstva Periva navlaka

Dar prirode u službi dobrog sna

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava tkaninama da dinamički reaguju na telesnu toplotu.

Navlaka MLILY® MEMOR naddušeka, obogaćena Grafenom koga sa pravnom nazivaju “čudesnim materijalom“, pružiće idealnu barijeru između vaše kože i podloge i omogućiti da se temperatura vašeg tela na prirodan način prilagođava spoljašnjim faktorima.
Tkanine obogaćene grafenom veoma su izdržljive, pomažu u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališu neprijatne mirise i stvaraju svežu i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.

GRAPHENE

Savršena udobnost za dobar san

MLILY® MEMOR naddušek je idealan proizvod za one koji žele savršeno udobnu površinu za spavanje, bez kupovine novog dušeka. Potpuno se prilagođava konturama tela, jednako raspoređuje pritisak i eliminiše bol i ukočenost.

MLILY® MEMOR naddušek AirCell® memorijska pena Inovativna navlaka obogaćena grafenom Antialergijska i antibakterijska svojstva Periva navlaka

AirCell® memorijska pena spada u najpopularniji i najsavremeniji tip pene zahvaljujući svojim karakteristikama. Ono što je čini jedinstvenom je njen “slow recovery” efekat (sporo vraćanje nakon pritiska) i velika prilagodljivost konturama tela, njegovoj težini i temperaturi, čime se smanjuje prenos pokreta tokom spavanja. Njena ključna karakteristika je ta da ravnomerno raspoređuje pritisak koji podloga vrši na telo, po svim tačkama oslonca. Na taj nači sprečava pojavu bola i ukočenosti, obezbeđujući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj relaksiranosti, što za rezultat ima miran san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.

 

Idealna termoregulacija

Tek kada je temperatura na sniženom nivou i ova idealna temperatura ostane ujednačena tokom noći, telo može da dobije komfor koji mu je potreban za dubok i regenerativni san. Toplotna provodljivost grafena čini ga veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala ugodna temperatura za spavanje tokom cele noći.

 

 

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® naddušeci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene dušeka omogućiće da vaš krevet dugo ostane čist isvež.

MLILY® TOUCH naddušek CoolFlex® pena 7 zona potpore Poboljšana prozračnost Periva navlaka_0381

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš dušek, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

 

Naša odgovornost

Svi naši proizvodi su stekli sve potrebne sertifikate, uključujući CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnoge druge. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

SVI NAŠI NADDUŠECI SU UROLANI/VAKUUM PAKOVANJE – za maksimalnu zaštitu, lakši transport i minimalan uticaj na životnu sredinu.
– Obim smanjen za 90%
– Praktično skladištenje, transport i isporuka
– Higijensko vakumirano pakovanje
– Paket se može vrlo lako i bez doplate odneti kući
– Kada se dušek raspakuje, potrebno je sačekati od 24h do 48h da se proizvod dekompresuje u potpunosti, kako bi dobio svoj prvobitni oblik i karakteristike

 

Zaljubite se u naše naddušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

2 godine garancije  45 dana probni period za online kupovinu

 

 

Tehničke informacije
Jezgro AirCell® memory foam
Materijal AirCell® memorijska pena, Vlakna obložena grafenom
Memorijska pena Da
Periva navlaka Da
Tvrdoća Mek
Visina 4 cm
Zone jezgra 1

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star