BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily Manchester United CLASSIC jastuk

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110082499 SKU: 110082499
Photo
Video
-30%
.
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Idealna termoregulacija
  • Optimalna potpora glavi i vratu
  • Periva navlaka
Mlily Manchester United CLASSIC jastuk

Cena: 5.999,00 din.


Akcijska cena: 4.199,30 din.

Proizvod je na stanju. Procenjeno vreme isporuke 3 do 5 radnih dana.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
.
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom
  • Idealna termoregulacija
  • Optimalna potpora glavi i vratu
  • Periva navlaka
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® Manchester United CLASSIC jastuk dizajniran je da odgovara težini i konturama tela svakog pojedinca. Njegovo jezgro od livene memorijske pene, čini ovaj jastuk sada još udobniji, prozračniji i optimizovan da pruži savršenu potporu držeći kičmu u pravilnom položaju tokom cele noći.

MLILY® Manchester United CLASSIC jastuk Inovativna navlaka obogaćena grafenom Idealna termoregulacija Optimalna potpora glavi i vratu Periva navlaka

Spavajte kao najveće legende čuvenog Manchester United-a

Napravljen u saradnji sa ekspertima za spavanje Manchester United-a, ovaj jastuk predstavlja jedinstvenu kombinaciju najsavremenijih materijala u samo jednom jastuku.

Sada i Vi možete spavati na istom jastuku na kome spavaju najbolji sportisti i omogućiti sebi dubok i miran san!

MLILY® Manchester United Classic pillow

Dar prirode u službi dobrog sna

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava materijalu da dinamički reaguju na telesnu toplotu.

Navlaka MLILY® Manchester United CLASSIC jastuka, obogaćena Grafenom koga sa pravnom nazivaju “čudesnim materijalom“, pružiće idealnu barijeru između vaše kože i podloge i omogućiti da se temperatura vašeg tela na prirodan način prilagođava spoljašnjim faktorima.

Tkanine obogaćene grafenom veoma su izdržljive,  pomažu u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališu neprijatne mirise i stvaraju svežu i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.

GRAPHENE

Memorijska pena – najbolji prijatelj vaše kičme

Tokom sna, vaše telo je izloženo pritisku koji stvara površina na kojoj spavate, kao sila suprotna vašoj težini. Memorijska pena podjednako raspoređuje ovaj pritisak i sprečava stvaranje kritičnih tačaka pritiska koje mogu izazvati bol i ukočenost. Ovaj neverovatni materijal nežno okružuje konture vašeg tela, prilagođava se vašoj telesnoj temperaturi i pruža vam osećaj laganog potonuća za optimalnu udobnost i maksimalnu podršku telu. Noćni pokreti su svedeni na minimum, a spavanje nikada nije bilo tako prijatno.

 

Idealna termoregulacija

Tek kada je temperatura na sniženom nivou i ova idealna temperatura ostane ujednačena tokom noći, telo može da dobije komfor koji mu je potreban za dubok i regenerativni san. Toplotna provodljivost grafena čini ga veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala ugodna temperatura za spavanje tokom cele noći.

Idealna termoregulacija copy

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® jastuci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene jastuka omogućiće da vaš krevet dugo ostane čist i svež.

ZIPER za MU jastuke 2126 copy

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš jastuk, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

Kvalitet iznad svega

Sa misijom da poboljša dubok san ljudi, naš tim stručnjaka marljivo radi na inovativnim rešenjima koja će omogućiti da MLILY® proizvodi pruže neverovatno iskustvo spavanja našim potrošačima. Kvalitet naših proizvoda i materijala od kojih su izrađeni potvrđuju mnogobrojni međunarodni sertifikati kao što su CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnogi drugi. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

Zaljubite se u naše naddušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

2 godine garancije  45 dana probni period za online kupovinu

Tehničke informacije
Dimenzije 60x40 cm
Jastuk klasični
Jezgro Memory foam
Kontrolisanje vlažnosti Da
Pere se 40°C
Visina 12 cm

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star