BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily AIR jastuk

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110082498 SKU: 110082498
Nije na stanju
Photo
Video
-30%
  • “Eco-Friendly“ navlaka
  • AirCell® memorijska pena
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Periva navlaka
Mlily AIR jastuk

Cena: 4.199,00 din.


Akcijska cena: 2.939,30 din.

Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko
  • “Eco-Friendly“ navlaka
  • AirCell® memorijska pena
  • Antialergijska i antibakterijska svojstva
  • Periva navlaka
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

SAVRŠENO SE PRILAGOĐAVA KONTURAMA TELA

MLILY® AIR jastuk, sačinjen od pahulja memorijske pene, savršeno se prilagođava individualnim konturama tela spavača, obezbeđujući idealnu podršku za vrat i glavu. Pahulje memorijske pene, u jezgru jastuka, ravnomerno raspoređuju pritisak, sprečavajući stvaranje kritičnih tačaka koje mogu izazvati neprijatan bol i osećaj ukočenosti. Usitnjena memorijska pena omogućava bolju cirkulaciju vazduha i izuzetnu prozračnost, stvarajući neprijateljsko okruženje za rast mikroorganizama i pružajući dugotrajnu udobnost.

MLILY® AIR jastuk
AirCell® memorijske pahulje smanjuju mogućnost bola i ukočenosti, pružajući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj opuštenosti.
MLILY® AIR jastuk
Inovativna navlaka obogaćena grafitnim vlaknima održava optimalnu temperaturu za spavanje.
MLILY® AIR jastuk
Navlaka koja se može skinuti i prati.
MLILY® AIR jastuk
Odličan izbor za sve koji spavaju na leđima i boku.
MLILY® AIR jastuk

AirCell® memorijska pena

AirCell® memorijska pena poznata je po svom efektu "sporog povratka", prilagodljivosti obliku tela i smanjenju prenosa pokreta tokom spavanja. Ravnomerno raspoređuje pritisak I može da spreči bol i ukočenost, pružajući maksimalnu udobnost i podršku za miran, neometan san. Njena "otvorena struktura ćelija" poboljšava protok vazduha i prozračnost.

MLILY® AIR jastuk

Štitimo našu planetu čak i dok spavamo

Navlaka sadrži SEAQUAL™ vlakna, recikliranu plastiku i boce koje se vade iz mora I okeana. Na taj način doprinosimo spasavanju morskog sveta i obnavljanju ravnoteže u okeanima.

Ovaj proces dobijanja SEAQUALTM vlakana omogućava nam da stvaramo visokokvalitetna, trajna vlakna iz recikliranih polimera, koja se zatim koriste za izradu navlaka za jastuke.

Materijal navlake je pleten i vrlo mekan u dodiru sa kožom, kao i kontinuiranu cirkulaciju vazduha, doprinoseći hladnijem i svežijem okruženju za spavanje.

MLILY® AIR jastuk

Izvanredna prozračnost

Zahvaljujući izuzetnim osobinama i "otvorenoj strukturi ćelija", memorijska pena poboljšava cirkulaciju vazduha i prozračnost unutar jastuka. Na taj način stvara se okruženje koje nije pogodno za rast mikroorganizama. Dodatno, redovnim pranjem navlake i prozračnog jezgra, možete biti sigurni da će vaš jastuk biti svež, mirisan, dugotrajan i zaštićen od bakterija.

MLILY® AIR jastuk

Jednostavan i lak za održavanje

Ovaj jastuk ima navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i može se prati u mašini na 40°C. Ona je mekana, nežna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje, što olakšava održavanje.

MLILY® AIR jastuk

Posvećeni kvalitetu i odgovornosti

Imamo sveobuhvatne sertifikate kao što su CertiPUR® i OEKO-TEX®, što odražava našu posvećenost najvišim industrijskim standardima širom svetskog tržišta za proizvodnju penastih materijala.

Tehničke informacije
Jastuk klasični

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star