Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Ljubav i veze

1-10 of 286

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 29
 • Šta poljubac otkriva?

  Šta poljubac otkriva?

  Vrlo je jednostavno: ljubimo se jer nam se neko dopada i zato što se zbog poljupca dobro osećamo. Ali ovo nije ni blizu svemu što nam poljubac može otkriti – nama, našim partnerima i takođe i drugim ljudima. Da li želite da znate šta poljubac može otkriti?

  Pročitaj više 
 • 8 razloga zbog kojih žene prestaju da vole

  8 razloga zbog kojih žene prestaju da vole

  Iako je uzrok možda savršeno očigledan i vrlo opravdan, takođe se može desiti i iz razloga koje ne razumete i verovatno nikada nećete. Počinje da Vas više ne voli. A evo i nekoliko razloga koji će objasniti zašto bi to moglo biti.

  Pročitaj više 
 • Kako se izboriti sa njenom porodicom – kompletan vodič

  Kako se izboriti sa njenom porodicom – kompletan vodič

  Ah, tast i tašta – uvek je tu neki problem sa njima, zar ne? A da ne pominjemo svastike i njenu braću… Vrlo malo broj ljudi se slaže sa porodicom svoje partnerke, čarke i zamerke su nažalost mnogo češća pojava. Što Vaš slučaj ne bi bio drugačiji? Pripremili smo kraći vodič koji će Vam pomoći da se izborite sa njenom porodicom mnogo jednostavnije i koji će Vam olakšati da nađete zajednički jezik – i ko zna, možda čak postanete i dobri prijatelji.

  Pročitaj više 
 • Upomoć, probudio sam se pored kolegnice posle novogodišnje žurke u firmi!

  Upomoć, probudio sam se pored kolegnice posle novogodišnje žurke u firmi!

  Da, dešava se – i sada se desilo Vama. Posle ludog novogodišnjeg partija na poslu probudili ste se pored koleginice i Vaša sećanja o sinoćnim dešavanjima su pomalo nejasna. Kako se to desilo? Koliko li ste morali popitit? I, možda ono najbitnije, ko li vas je video?

  Pročitaj više 
 • Šta žene smatraju najodbojnijim kod muškaraca

  Šta žene smatraju najodbojnijim kod muškaraca

  Žene su navikle da im se govori šta je to što muškarci smatraju privlačnim kao i od čega im se koža ježi. Obrnuta situacija se retko može sresti. Dakle, u cilju fer pleja i zarad pomoći muškarcima koji se viđaju sa devojkama kako bi dobili ideju o tome gde možda greše, postavljeno je i pitanje na Twitteru i – gle' čuda! - žene su počele same da sipaju šta je to što najviše ne vole, što ih odbija kod muškaraca. Evo liste najčešćih 20 odbojnih stvari.

  Pročitaj više 
 • 5 saveta za okončanje veze koja više ne funkcioniše

  5 saveta za okončanje veze koja više ne funkcioniše

  Uz toliko promena koje se dešavaju tokom jeseni, možda ste počeli da uviđate kako biste želeli da napravite još jednu promenu. Nikada nije lako raskinuti vezu, naročito ukoliko je ona dugo trajala, ali ponekad jednostavno morate biti jaki i pružiti sebi novi početak. Evo i nekoliko saveta koji će Vam pomoći da odlučite da li je raskid stvarno put kojim biste trebali poći i kako da ga učinite makar malo lakšim za sebe.

  Pročitaj više 
 • 10 načina da postanete uzor svojoj deci

  10 načina da postanete uzor svojoj deci

  Kako dobijete decu, mnoge stvari u Vašem životu počinju da se menjaju. Jedno od najvažnijih pitanja je i kako da se ponašate kada imate decu? Najsnažniji uzor dece sedi preko puta njih, za trpezarijskim stolom. To ste Vi, otac deteta. Evo i 10 načina pomoću kojih možete postati dobar uzor svojoj deci.  

  Pročitaj više 
 • Različiti nivoi prevare

  Različiti nivoi prevare

  Sudeći po nebrojenim viralnim pričama o nevernim partnerima koji su „provaljeni“ onlajn, postoji zaista mnogo varalica među nama. Po svemu sudeći, moguće je i da ste sami nekoga prevarili. Bez obzira na to koliko je često, varanje je jedan od poslednjih tabua koji nam preostaju u ovom inače seksualno oslobođenom društvu.

  Pročitaj više 
 • Šta je ženama seksi?

  Šta je ženama seksi?

  Ono što žene vole u muškarcima je različito i individulano koliko je i svako od nas, naravno, ali određene teme imaju sklonost da se nanova javljaju kada ženama date mirkofon kako bi raspravljale o onome šta im se zaista dopada. Pa, bez daljnjeg okolišanja, evo i 13 stvari za koje niste znali da ih žene kod muškarca smatraju super vrelim.

  Pročitaj više 
 • 9 načina da prebrodite raskid

  9 načina da prebrodite raskid

  To što ste same ne znači i da morate da budete usamljene. Bitno je da shvatite da to ne znači nužno da morate biti usamljene i očajne. Ne, nije kraj sveta!

   Evo i 9 kreativnih načina da okrenete stvari u svoju korist...

  Pročitaj više 

1-10 of 286

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 29