BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Jastuci

Jastuci

Recite zbogom neudobnim jastucima! Bilo anatomski ili klasični pružiće vam neophodnu potporu za zdrav san!

Sortiraj po Filtriraj po

28 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

28 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Jastuci Dormeo

Ne tražite dalje – ovo je mesto gde ćete sigurno pronaći jastuk po svojoj meri!


Dormeo za potrebe svakog od nas ima odgovarajući jastuk, onaj koji obezbeđuje savršenu udobnost i pravilno držanje glave, vrata i ramena tokom čitave noći.


Svima koji su već otkrili ili tek žele da probaju sve prednosti anatomskih jastuka - preporučujemo Dormeo udobnost. Anatomski oblik jastuka se brine o tome da kičma, glava i ramena budu uvek u idealnom ergonomskom položaju. Jezgro je napravljeno od memorijske pene, koja reaguje na temperaturu tela i oblikuje se upravo prema vašim konturama.


Ako niste ljubitelj isuviše mekog jastuka, i za Vas imamo izbor jastuka gde sami možete dodavati i oduzimati punjenje, tako da vam je udobnost uvek zagarantovana.


Za sve one koji su naviknuti na klasičan oblik jastuka i beskompromisni su u tome, Dormeo nudi najbolje! Naši klasični jastuci imaju punjenje od Wellsleep vlakana koja su imitacija paperja, te pružaju prijatno i meko okruženje za spavanje.


Zdravlje i higijena moraju biti prioritet! Navlake jastuka možete prati u veš-mašini, a one imaju i dodatna antialergijska i antibakterijska svojstva, te su Dormeo jastuci idealni i za osobe koji imaju problem sa astmom, alergijom na grinje i prašinu, kao i sa bronhitisom.


Takođe, za sve vas kojima je potreban poseban ergonomski jastuk Dormeo je sa pažnjom pripremio luks liniju. Svima koji imaju problem sa bolom u leđima, ovi jastuci pružaju pravilnu podršku i mikromasažu, u bilo kojem položaju spavanja, tokom cele noći. Uz to naš poseban AirX sistem uvek obezbeđuje nesmetan protok vazduha i sprečava prekomerno znojenje.


Dormeo jastuci imaju i odlična termoregulaciona svojstva, tako da će spavanje tokom cele noći, svake noći, biti osvežavajuće i prijatno.


Bilo da odaberete atanomski ili klasičan jastuk – uverićete se da prijatno spavanje i lepi snovi cele noći zaista postoje!