BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Jastuci

Jastuci

Recite zbogom neudobnim jastucima! Bilo anatomski ili klasični pružiće vam neophodnu potporu za zdrav san!

21 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

21 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Jastuci Dormeo

Ne tražite dalje – ovo je mesto gde ćete sigurno pronaći jastuk po svojoj meri!


Dormeo za potrebe svakog od nas ima odgovarajući jastuk, onaj koji obezbeđuje savršenu udobnost i pravilno držanje glave, vrata i ramena tokom čitave noći.


Svima koji su već otkrili ili tek žele da probaju sve prednosti anatomskih jastuka - preporučujemo Dormeo udobnost. Anatomski oblik jastuka se brine o tome da kičma, glava i ramena budu uvek u idealnom ergonomskom položaju. Jezgro je napravljeno od memorijske pene, koja reaguje na temperaturu tela i oblikuje se upravo prema vašim konturama.


Ako niste ljubitelj isuviše mekog jastuka, i za Vas imamo izbor jastuka gde sami možete dodavati i oduzimati punjenje, tako da vam je udobnost uvek zagarantovana.


Za sve one koji su naviknuti na klasičan oblik jastuka i beskompromisni su u tome, Dormeo nudi najbolje! Naši klasični jastuci imaju punjenje od Wellsleep vlakana koja su imitacija paperja, te pružaju prijatno i meko okruženje za spavanje.


Zdravlje i higijena moraju biti prioritet! Navlake jastuka možete prati u veš-mašini, a one imaju i dodatna antialergijska i antibakterijska svojstva, te su Dormeo jastuci idealni i za osobe koji imaju problem sa astmom, alergijom na grinje i prašinu, kao i sa bronhitisom.


Takođe, za sve vas kojima je potreban poseban ergonomski jastuk Dormeo je sa pažnjom pripremio luks liniju. Svima koji imaju problem sa bolom u leđima, ovi jastuci pružaju pravilnu podršku i mikromasažu, u bilo kojem položaju spavanja, tokom cele noći. Uz to naš poseban AirX sistem uvek obezbeđuje nesmetan protok vazduha i sprečava prekomerno znojenje.


Dormeo jastuci imaju i odlična termoregulaciona svojstva, tako da će spavanje tokom cele noći, svake noći, biti osvežavajuće i prijatno.


Bilo da odaberete atanomski ili klasičan jastuk – uverićete se da prijatno spavanje i lepi snovi cele noći zaista postoje!