BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

41-50 of 130

 • Horoskop za avgust 2016

  Dragi lavovi srećan Vam rođendan! Želimo svima lep odmor, uživanje u letu i da ostvarite sve što ste planirali. Ne dozvolite da Vas posao previše stresira i ne padajte u vatru - život je pun lepih stvari, opustite se na suncu i provedite vreme sa onima koje volite.

 • Horoskop za jul 2016

  Dragi rakovi srećan vam rođendan! Želimo svima lep odmor, uživanje u letu i da ostvarite sve što ste planirali. Ne dozvolite da Vas posao previše stresira i ne padajte u vatru - život je pun lepih stvari, opustite se na suncu i provedite vreme sa onima koje volite.
 • Horoskop za jun 2016.

  Pre svega želimo svim blizancima srećan rođendan! Uživajte u bojama proleća, budite dobro raspoloženi i okruženi ljudima koje volite. Saznajte šta Vam zvezde govore i ne odustajte od onoga što želite - možda Vam se baš ovoga juna to ispuni!
 • Horoskop za maj 2016

  Pre svega želimo svima da uživaju u prolećnim danima, da se posvete onome što najviše vole i da pronađu vremena za uživanje. Dragi bikovi, srećan Vam rođendan, pročitajte šta Vam zvezde predviđaju za maj i razmišljajte pozitivno!
 • Horoskop za april 2016.

  Dragi naši ovnovi srećan rođendan! Uživajte u proleću i prepustite se sunčanim danima. Obavezno se potrudite da pronađete vreme za one koji najviše volite i podelite dobro raspoloženje.
 • Horoskop za mart

  Iščekujući prve dane proleća, saznajte šta Vam je zapisano u zvezdama za Mart. Čestitamo rođendan Ribama i Ovnovima koji slave ovog meseca.

 • Horoskop za 2016.

  Otkrivamo šta Vam zvezdre predviđaju za 2016. Uz velike mogućnosti uspeha i emotivne ispunjenosti najvažnije je da budete uporni, mislite pozitivno i brinete o svima koje volite...
 • Horoskop za decembar 2015.

  Pripreme za predstojeće praznike su zasigurno počele. Ne zaboravite da obradujete sebe i drage ljude super poklonima. Saznajte šta Vam zvezde predviđaju za decembar... Nismo zaboravili - dragi Strelci srećan vam rođendan!

 • Aprilske zvezde

  April je mesec ovna, a za ovnove je ovog meseca horoskop odličan. Pred Vama je faza kreativnog uspona, a završni uspeh na najbolji način potvrđuje Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Šta čeka ostale znake, proverite u daljem tekstu...

 • Aprilski horoskop

  Pogledajte šta Vam horoskop predviđa u aprilu. Čestitamo rođendan svim Ovnovima. Saznajte šta Vas očekuje i ne zaboravite - ne može da bude toliko loše, počelo je proleće!