BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Hoo Hoo Emotivne sovice

100 100 10
SKU: 99-1000177824
Photo
Video

Dormeo Hoo-Hoo Emotivne sovice su savršen 3-u-1 poklon za sve one koji se ne plaše da prigrle svoja osećanja. Svaka sovica je predivna meka igračka, udoban jastuk, ili nežno flis ćebe, odnosno mikrofiber peškir kod letnje verzije. Ovaj set vas čini uvek spremnim za maženje, dremku ili igru, gde god da ste. Odaberite osećanje koje želite da istražite, uz dizajn u kom ćete uživati.

Hoo Hoo Emotivne sovice
0,00 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko

Dormeo Hoo-Hoo Emotivne sovice su savršen 3-u-1 poklon za sve one koji se ne plaše da prigrle svoja osećanja. Svaka sovica je predivna meka igračka, udoban jastuk, ili nežno flis ćebe, odnosno mikrofiber peškir kod letnje verzije. Ovaj set vas čini uvek spremnim za maženje, dremku ili igru, gde god da ste. Odaberite osećanje koje želite da istražite, uz dizajn u kom ćete uživati.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Hoo-Hoo sovica za svako raspoloženje

Sovica mudrica zna da je razumevanje svojih i tuđih osećanja osnov svake zdrave veze i srećnijeg i uspešnijeg života. Sada vi i oni koje volite možete prigrliti svoja osećanja uz 3-u-1 Dormeo Hoo-Hoo Emotivne sovice, igračku, ćebence i jastuk, stvorenu za udobnost i zabavu, gde god da ste.

Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl

Tri načina upotrebe u jednom simpatičnom pakovanju

Set je 3-u-1 što ga čini idealnim za putovanja i igru. Svaka sovica je:

 • Divna i mekana igračka, drago lice i najbolji prijatelj.
 • Jastuče za dremku bilo gde, uvek kad vam treba malo dodatne udobnosti, u kolima ili na izletu.
 • Letnje izdanje sovica - brzo sušeći mikrofiber peškir, za potpuno uživanje na plaži, na izletu ili u dvorištu
 • Meko, flis ćebence, koje je prijatno na dodir i lepo greje. Idealno za spavanje, svuda gde želite toplinu doma u slatkom i šarmantnom pakovanju.

Ćebe je dimenzija 130x180 cm, a svaka sovica ima oko 26 cm visine. I ćebe i sovica su perivi u mašini, kako bi ostali čisti, lepi i sveži i nakon godina ljubavi i drugarstva.

Dormeo Emotion Owl

Učenje o emocijama uz prijatelja

Kako dete raste i upoznaje svet oko sebe, potrebno mu je i da razume emocije i nauči kako da se uspešno nosi sa njima. Dormeo Emotivne sovice  pružaju deci priliku da upoznaju svet osećanja na bezbedan i zabavan način. Upoznajte njihovog (i svog) novog prijatelja - Dormeo Emotivne sovice.

 • Dormeo Emotion Owl

  SHOO-SHOO

  Shoo-Shoo je jako hrabra sovica. Ona ti pomaže da pobediš sve svoje strahove, a posebno se hrabro suočava sa ružnim snovima. Čvrsto zagrli sovicu Shoo-Shoo svake noći i ako se jave ružni snovi, ona će im reći »boo« i tako oterati sve noćne more.

  Shoo-Shoo te štiti i čini sigurnim.

 • Dormeo Emotion Owl

  YUU-HUU

  Yuu-Huu je srećna sovica. Ona vidi dobro u svemu, a njena pozitivnost je naprosto prelazna i na tebe! Yuu-Huu će te uvek podsetiti da vidiš dobro u svemu pto te okružuje ... danas je bio sunčan dan? Juuhuuu! Vaspitačica te danas pohvalila? Juuhuu! Danas si se smejala bar 5 puta? Juuhuu, sve je super!

  Yuu-Huu će ti pomoći da zažmutiš i shvatiš da je svet pun lepih stvari koje nas čine srećnim.

 • Dormeo Emotion Owl

  LOONY-COO

  Loony-Coo je sovica uvek spremna za zabavu. Pobrinuće se da ti nikada ne bude dosadno. Noću će prizvati zabavne i vesele snove, i tako ćeš uvek imati svoju maštu i razlog da se probudiš sa osmehom na licu. Loony-Coo, luckasti snovi samo za tebe!

  Loony-Coo te podseća da nikada ne izgubiš onu detinjastu iskricu ludosti i da život uvek treba da bude pomalo Loony-Coo blesav!

 • Dormeo Emotion Owl

  BLU-BLU

  Blu-Blu će te naučiti da smo svi ponekad tužni i da je to ok. Pričaj sa Blu-Blu o svemu što ti dan učini tužnim i kao tvoj mudar prijatelj ona će znati da je tuga manja kada se o njoj ispriča. Onda će te najnežnije zagrliti i ti ćeš znati da pomalo tužni momenti jednom prođu.

 • Dormeo Emotion Owl

  LOVE-YOU

  Love-You zna da nema boljeg osećanja od ljubavi, koju treba pokazivati stalno. Naučiće te koliko je važno podeliti i primati ljubav i podstaći da više naučiš o empatiji i dobroti.

  Love-You sovica pobrinuće se da se u svakom trenutku osećaš voljeno.

 • Dormeo Emotion Owl

  GRU-GRU

  Gru-Gru će te naučiti da je sasvim ok ponekad biti ljut. Nemoj zadržavati negativna osećanja u sebi, već jednostavno porazgovaraj sa Gru-Gru. Zagrli je i recite jedno ljuto »grrrrrr« - sve dok se ne počneš osećati bolje.

  Uz Gru-Gru ćeš naučiti da izraziš svoju ljutnju na zdraviji i bolji način.

Mnogi benefiti emocionalnog zdravlja

Istraživanja su pokazala da emotivno zdravlje pomaže da živite srećniji, ispunjeniji život. Ljudi koji dobro upravljaju svojim i tuđim emocijama imaju:

 • Srećnije i stabilnije emotivne veze.
 • Visoko samopouzdanje i pozitivnije emocije prema sebi i svetu.
 • Više uspeha i školi i na poslu.
 • Manje problema u ponašanju.
 • Bolju pažnju i fokus.
Dormeo Emotion Owl

Efekat boja na decu

Boje utiču na telesne funkcije, um i emocije energijom koju daje svetlo. Studije su pokazale benefite boja na razvoj mozga, kreativnosti, produktivnost i učenje. Efekti boja su različiti: one uzrokuju uzbuđenje, umiruju, daju inspiraciju, podižu anksioznost ili tenziju ili nas umiruju. Ovi efekti mogu se još jasnije videti kod dece, jer se veze u mozgu kod dece ne formiraju potpuno sve do 5 ili 6 godine.

Pročitajte ispod šta možete očekivati ako vam je dete okruženo bojama Dormeo Emotivnih sovica.

Dormeo Emotion Owl

ŽUTA je boja uživanja. Ona predstavlja mudrost i dobrotu, zračeći toplinom, uživanjem, entuzijazmom, zabavom i inspiracijom. Žuta je uglavnom svetlija boja i kao takva ima osvežavajući efekat.

Obzirom na činjenicu da utiče na memoriju, motivaciju i pažnju pogodna je za upotrebu u dečijim sobama. Ipak, njena previše intenzivna upotreba može uzrokovati napetost i bes.

Dormeo Emotion Owl

PINK psihički pozitivno utiče na nas. Ona je opuštajuća i topla boja, sa vrlo umirujućim efektom. Psihološki, ovo je jaka boja. Ona predstavlja boju kontinuiteta života, kao i ženstvenosti.

Pokušajte ipak da je ne koristite previše, jer može biti zamorna i naporna. U sobama stidnjive i introvertne dece ona može dovesti do još većeg povlačenja u sebe. Ipak, u manjim količinama budi smirenost i donosi mir.

Dormeo Emotion Owl

PLAVA ima hladnu i utešnu prirodu i može se koristiti kod vrlo aktivne i živahne dece zbog svog umirujućeg efekta: spušta temperaturu, krvni pritisak i puls, budeći osećanja zadovoljstva, širine i prijatnosti.

Veoma se preporučuje za dečije sobe, posebno u jaslicama, jer plava pomaže bebama da lako i mirno utonu u san.

Dormeo Emotion Owl

Čista SIVA je jedina boja koja nema direktan psihološki uticaj. Ona je hladna, neutralna, i balansirana boja, ali bez emocija i promenljiva - tipično se vezuje za jednoličnost, dosadu i prljavštinu, ali je i formalna, konzervativna i sofisticirana.

Bez pokreta i emocija, siva je solidna i stabilna, stvara osećaj smirenosti i kompozicije, pružajući olakšanje od haotičnosti sveta. Bezvremena je i praktična.

Dormeo Emotion Owl

CRVENA je najdominantnija među bijama i ima stimulišući efekat na vizuelnu aktivnost i funkciju autonomnog nervnog sistem. Crvena privlači svu pažnju i ublažava efekte ostalih boja.

Upotrebu crvene na zidovima dečijih soba treba izbegavati jer bi se deca u njima mogla osećati napeto i agresivno, posebno ako se radi o intenzivno crvenoj boji.

Dormeo Emotion Owl

LJUBIČASTA u različitim nijansama simbolizuje krhkost, eleganciju i bogatstvo, ali ponekad neke njene nijanse mogu biti i uznemirujuće. Ova boja stimuliše deo mozga povezan sa kreativnošću. Istovremeno, ona ima umirujuće dejstvo.

Ljubičasta se može koristiti u sobama predškolske dece kao i tinejdž devojčica’ kako bi poboljšala njihove kreativne i akademske veštine. Zahvaljujući činjenici da doprinosi i fizičkom i duhovnom spokojstvu, može se koristiti i za sobe hiperaktivne i nemirne dece.

Pozdravite Dormeo Emotivne mini sovice

Svaki od 3-u1- setova ima oko 16 cm visokog mini prijatelja, koji je šarmantna i meka igračka, dovoljno mala da se ponese svuda i uvek spremna za zagrljaj. Zar ne izgledaju preslatko?

 • Dormeo Emotion Owl

  Mini Blu-Blu i Loony-Coo zajedno na ljuljašci.

 • Dormeo Emotion Owl

  Mini Yuu-Huu i Shoo-Shoo istražuju svet.

 • Dormeo Emotion Owl

  Love-You i Gru-Gru uče nove trikove.

Tehničke informacije
Dimenzije Blanket: 130x180 cm; Owl: H - 33 cm, W - 27 cm
Dormeo linija Trends
Dormeo program dnevni boravak
Materijal 100% polyester

Komentari kupaca (10 Recenzije)

5

10 Recenzija(e)

10 Proizvod(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Jata

www.dormeo.rs

Hu Hu sovice
Prelepooooooo!!!

Daca

www.dormeo.rs

Daca
Svi proizvodi su odlični....tako da sovice i njihovo cebence pun pogodak!!!

Bibi

www.dormeo.rs

Sovice su najbolje
Ovo su najbolje sovice ikada imam ih pet i dobicu jos jednu od baba snezane za novu godinu

Poz
Breaty

Bibimimmmm

www.dormeo.rs

Koju bih sovu htela da dobijem
Omiljena sova mi je marry novogodisnja sova sovice su super volela bi da dobijem sestricu sovicu

Andjelcic

www.dormeo.rs

Porodica sovica
Sestra i ja imamo po jednu. Preslatke su i premekane, svako vece spavamo sa nasim sovicama ❤️

Lili

www.dormeo.rs

Sovice su ljubav
Imam 20 godina, i sovica je bila moj najlepsi poklon za rodjendan!

Daki D.

www.dormeo.rs

Sovica bdi nad nama dok spavamo
Deca ih vole. Bude radost jod dece i postaju na prvi dodir najomoljenija igracka.
Odgovor
Hvala Vam na ukazanom poverenju!
Dormeo

Milica

www.dormeo.rs

Najbolja igracka do sada
Kupila sam obe verzije fantasticne su

Tince

www.dormeo.rs

Cool
Divne su!

Fantasyland

www.dormeo.rs

Sreću čine male stvari
Kupila svom sestriću, stvarno je preslatka i premekana, a ćebence toplo. On zagrli nju, ja njega, i svi uzivamo. Pozdrav

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice