Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Rovus Ultra Smart bežična pegla

Photo
Video
-81%

Ultra Smart pegla kombinuje dve fantastične prednosti koje pomažu da postignete maksimalne rezultate peglanja uz minimalni trud. Pored toga što može da se koristi sa ili bez kabla, ona poseduje automatsku regulaciju temperature za uvek besprekorne rezultate peglanja.

Preostalo vreme
Rovus Ultra Smart bežična pegla

Cena: 11.990,00 din.


Akcijska cena: 2.299,00 din.

Odaberi opciju
Pozovite nas na: 021 489 26 50
  • Ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
Ukratko

Ultra Smart pegla kombinuje dve fantastične prednosti koje pomažu da postignete maksimalne rezultate peglanja uz minimalni trud. Pored toga što može da se koristi sa ili bez kabla, ona poseduje automatsku regulaciju temperature za uvek besprekorne rezultate peglanja.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu
Bez usporavanja i manevara koje kabel često traži pri peglanju, peglanje celom dužinom daske i lako raspeglavanje svakog nezgodnog nabora postaje lakše i brže nego ikada do sad! Rovus Ultra Smart pegla lako obavlja svaki zadatak, a ukoliko želite možete je koristiti I sa kablom! Izmena iz bežične u peglu sa kablom je neverovatno laka, te nema potrebe za dodatnim držačem koji samo zauzima mesto prilikom peglanja I odlaganja. Nema potrebe da pravite kompromise u pogledu performansi njena snaga od 2200 W osigurava da peglanje bude savršeno. To nije sve, jer Rovus Ultra Smart bežična pegla ima i smart heat control funkciju, pomoću koje automatski reguliše temperature, prilagođavajući je materijalu koji peglate, što je čini idealnom za peglanje bilo koje vrste tkanine. Uz ovu peglu možete se opustiti i biti sigurni da nikada više nećete oštetiti omiljeni komad odeće. Tu je i nelepljiva, glatka keramička površina za peglanje sa unapređenim preciznim vrhom za lakši pristup i teško dostupnim delovima odeće, i rupicama za vazduh koje čine da peglate poput profesionalca. Ova sjajna pegla poseduje i promenljivu kontrolu pare koja uključuje stalno puštanje pare ili jaču paru sa prekidima, suvu paru i sprej funkciju, kao i vertikalnu paru za efikasno uklanjanje nabora sa odeće koja visi na vešalici. Praktičnost ove pegle je još i veća, anti – kalc sistem koji uklanja nečistoće iz vode iz česme i sprečava stvaranje kamenca, pored toga ima i sistem samo čišćenja koji uklanja naslage minerala, što može dovesti do začepljenja. Povedite računa da peglu dobro zagrejete, u trajanju od bar 5 minuta, pre svake upotrebe. Kako funkcioniše “pametno peglanje”? Smart funkcija je bazirana na principu “topljenja čokolade” koja sprečava oštećenje odeće, tako što slojem pare razdvaja zagrejanu ploču pegle od površine materijala. Ovo omogućava i dugotrajnije i stabilnije temperature, sa manje ekstrema u temperaturama, što sprečava pregrevanje odeće. Kako bi se osiguralo funkcionisanje ovog sistema, pegla ima sve duplirane ključne funkcije: dupla ploča, dupli termostat i dupli osigurač, što samo po sebi omogućava sigurnost i dugotrajnost.

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star