BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Lana Garden Tepih

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110048082 SKU: 110048082
Photo
Video
-55%

Ispunite sobu vašeg deteta razigranim motivima cveća i leptira uz tepih Lana Garden. Napravljen od 2 cm memorijske pene, tepih osigurava maksimalnu udobnost i potporu. Dodatna sigurnost postignuta je zaštitom protiv proklizivanja. Tepih dolazi u dimenzijama 150 x 100 cm.

Lana Garden Tepih

Cena: 5.499,00 din.


Akcijska cena: 2.499,00 din.

Club5*: 2.374,05 din.
Proizvod je na stanju. Procenjeno vreme isporuke 3 do 5 radnih dana.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Ispunite sobu vašeg deteta razigranim motivima cveća i leptira uz tepih Lana Garden. Napravljen od 2 cm memorijske pene, tepih osigurava maksimalnu udobnost i potporu. Dodatna sigurnost postignuta je zaštitom protiv proklizivanja. Tepih dolazi u dimenzijama 150 x 100 cm.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

SIGURNO MESTO ZA IGRU I AVANTURE

Omogućite svojim mališanima udobno, sigurno i jednostavno za čišćenje mesto za igru uz novi tepih iz Dormeo Lana kolekcije. Dekorisan sa šarenim motivima cveća i leptira , ovaj mekani, 2 cm debljine tepih pruža vašim mališanima prostor za opuštanje, igranje, puzanje, učenje ili čak spavanje u bilo koje vreme.

ŠARENI DIZAJN I ZABAVA

Tepih je ukrašen razigranim dizajnom koji prikazuje cveće, lišće i leptire, sa dovoljno svetlih boja kako bi vreme za igru bilo zanjimljivo. Koristite slike kako biste pomogli detetu da uči. Koliko ima plavih leptira?

Dormeo Lana Garden Carpet

VIŠE OD IGRE

Igra je više od zabave. Na taj način deca uče i razvijaju svoje mentalne i fizičke sposobnosti, na kreativan način komuniciraju sa svetom razvijajući maštu. Dobra igra nije samo idealno vreme za povezivanje sa detetom, već im može pomoći da razvijaju empatiju, maštu, saradnju, poverenje, rešavanje problema i fleksibilnost. Izvucite ovaj divni tepih za igranje kod kuće, u parku ili na izletu, a vaše će dete uvek znati da je vreme za zabavu.

Dormeo Lana Garden Carpet

MEKANA I NEŽNA PODRŠKA

Tepih za decu Lana Garden ispunjen je memorijskom penom od 2 cm koja osigurava detetu maksimalnu potporu i udobnost. Memorijska pena prilagođava oblik prema temperaturi i pritisku, pružajući detetu udobnost tokom igre.

Dormeo Lana Garden Carpet

ZAŠTITA OD PADOVA

Kako bi mesto za igru bilo što sigurnije za vaše dete, donja strana tepiha sadrži podlogu protiv klizanja. Tepih se može koristiti na svim ravnim površinama, bez straha od padova.

LAKO SE ČISTI

100% periv na 30°C, brzo i lako očistite tepih ako dođe do prolivanja ili malih nezgoda tokom igre, održavajući ga čistim i sigurnim.

Dormeo Lana Garden Carpet

VREME ZA IGRU BILO GDE

Tepih dimenzija 150x100 cm, dovoljno je kompaktan tako da ga možete poneti bilo gde, ali i dovoljno veliki da detetu pruža dovoljno prostora za istraživanje i zabavu. Kuda god krene vaše dete, uvek može imati osećaj sigurnosti i udobnosti doma.

DEO NAŠE JEDINSTVENE LINIJE ZA MALE SPAVALICE

Tepih za igru deo je naše nove kolekcije posvećene pružanju najboljeg okruženja za naše najmlađe korisnike, a na raspolaganju su i odgovarajući jastuk, jorgan i ćebe.

Tehničke informacije
Dimenzije 100x150cm
Dormeo program deca
Materijal 100% polyester, memorijska pena
Pere se 30°C
Preuzmi u prodavnici
Pri poručivanju proizvoda nudimo Vam i lično preuzimanje u našim prodavnicama širom Srbije. Kako biste zaključili porudžbinu, nudimo Vam mogućnost izbora prodavnice. Ukoliko prodavnice koju želite nema na spisku, proizvod trenutno tamo nije moguće preuzeti.

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star