BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Ethnic V2 pokrivač

Dostupno u nekim prodavnicama
Photo
Video

Dobar jorgan je neophodan za dobar noćni san. Ovaj jorgan je punjen prirodnom vunom i prozračnim Wellsleep® mikrofiberom, i pruža osećaj mekoće koji vas greje, dok navlaka od 100% pamuka daje dodatnu udobnost. Periv je u mašini i dostupan je u dve veličine, 140x200cm i 200x200cm, a u kolekciji je i niz lepih kompleta posteljine koji će vašu spavaću sobu pretvoriti u oazu mira.

Ethnic V2 pokrivač
9.499,00 din.
Nije na lageru. Molimo, pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Dobar jorgan je neophodan za dobar noćni san. Ovaj jorgan je punjen prirodnom vunom i prozračnim Wellsleep® mikrofiberom, i pruža osećaj mekoće koji vas greje, dok navlaka od 100% pamuka daje dodatnu udobnost. Periv je u mašini i dostupan je u dve veličine, 140x200cm i 200x200cm, a u kolekciji je i niz lepih kompleta posteljine koji će vašu spavaću sobu pretvoriti u oazu mira.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Mek, topao, udoban i lagan

Želite da vam spavaća soba bude što udobnija, da biste imali zdrav i miran san, neophodan za uživanje u svakom danu. Spavajte u mekoj, toploj i energizujućoj udobnosti, sa ovim visokokvalitetnim jorganom, jednostavnim za održavanje, koji će svaki odlazak u krevet učiniti užitkom.

Dormeo Ethnic Duvet

Namestite krevet u sekundi

Nema više muke sa pokrivačima i čaršavima - uz ovaj jednostavan jorgan. Lako se namešta, lako pere i brzo suši, te možete dobiti spavaću sobu kakvu želite uz manje napora i manje dosadnog posla.

Dormeo Ethnic Duvet

Materijali visokog kvaliteta za najbolji noćni san

Dobar jorgan vas greje bez pregrevanja, mekan je, prozračan i napravljen od prirodnih, nealergijskih materijala. Jorgan je ispunjen kombinacijom 50% vune i 50% Wellsleep® vlakana, za maksimalnu udobnost spavanja.

 • Vuna je prirodni, tradicionalni i održivi materijal koji izoluje telo od prejake hladnoće i toplote, pomažući vam da održavate stalnu telesnu temperaturu, koja je neophodna za dubok i zdrav san.
 • Dodatak Wellsleep® mikro vlakana daje jorganu mek, prijatan, luksuzan osećaj, uz dodatnu prozračenost i zapreminu. Ovaj izvanredan materijal daje osećaj poput perja, ali je mnogo lakši od njega i minimalno upija vlagu, što ga čini prirodno otpornim na mrlje. Ova vlakna u kombinaciji stvaraju vazdušne džepove koji daju dodatni volumen i neverovatnu mekoću, u koju ćete rado utonuti.
 • Navlaka jorgana napravljena je od 100% prirodnog pamuka, snažnog nealergijskog materijala, koji se lako održava i idealan je za upotrebu u blizini kože zbog svoje mekoće, prozračenosti i visoke sposobnosti upijanja.

Sva tri materijala deluju zajedno - dajući vam maksimalnu toplinu, mekoću i udobnost i sjajan noćni san kakav zaslužujete.

Dormeo Ethnic Duvet Dormeo Ethnic Duvet

Lagan za održavanje

Stručnjaci kažu da bi trebalo da menjate jorgan svake tri godine. Potpuno periv, brzo se suši i otporan na plesan, ovaj jorgan ostaje svež i u dobrom stanju sve vreme korišćenja. Pametno je dizajniran tako da punjenje ostaje na mestu i ostaje meko, te će vam ovaj jorgan pružiti hiljade mirnih, korepljujućih noći i srećnijih, produktivnijih dana.

Dimenzija za vaš krevet, set za vaš ukus

Dostupan u dve veličine, 140x200cm i 200x200cm, a ako želite da jorgan visi niz stranu vašeg kreveta, obavezno odaberite nešto veći od vašeg dušeka. Kao deo naše nove Ethnic linije, tu je i niz lepih kompleta posteljine, specijalno dizajniranih za ovaj jorgan, zajedno sa odgovarajućim jastukom - za potpunu udobnost spavaće sobe.

Dormeo Ethnic Duvet
Dormeo Ethnic Duvet

Proverite i ostale proizvode iz Ethnic kolekcije

Dobar jastuk pruža podršku za vrat i gornji deo leđa, pružajući vam ugodniji san i pomažući u sprečavanju bolova i ukočenosti tokom dana. Jastuk je ispunjen prirodnom vunom i prozračnim Wellsleep® mikrofiberom, dajući osećaj mekoće, dok pokrivač od 100% pamuka pruža svežinu i hopoalergijsku udobnost.

Kliknite za više informacija

Tehničke informacije
Dimenzije 140x200 cm, 200x200 cm
Dormeo linija Vitality
Dormeo program za spavanje
Navlaka 100% cotton
Pere se 40°C
Punjenje 50% wool, 50% polyester (Wellsleep advanced)
PLAĆANJE NA RATE

Koje su vaše opcije plaćanja?

PLAĆANJE NA RATE

Od sada imate mogućnost kupovine na jednake mesečne rate, bez kamate!

Uslovi i dokumentacija za kupovinu na jednake mesečne rate:

Pravo na kupovinu na jednake mesečne rate ostvaruju kupci koji su zaposleni u AD, DOO ili državnim firmama na neodređeno. Prodavac je ovlašćen da diskreciono odluči o svakoj pojedinačnoj prodaji na rate, i da istu ne odobri na osnovu odluke posebno obrazovane komisije za odobrenje prodaje na rate, s obzirom na kreditnu sposobnost kupca i u skladu sa utvrđenom Procedurom prodaje uz otplatu na rate.

Ukoliko želite da kupite neki od naših proizvoda na jednake mesečne rate rate, odaberite tu opciju prilikom poručivanja ili naglasite našem operateru da želite rate, kada Vas pozovemo radi potvrde porudžbine.

Elektronskim putem možete skinuti i odštampati formulare (pogledajte niže deo: Download formulara neophodnih za kupovinu na rate) ili, ukoliko Vam je tako zgodnije, možemo Vam ih poslati putem pošte.

Za ostale formulare i njihovo eventualno popunjavanje preuzmite uputstvo ili pozovite brojeve telefona: 021 487 13 16; 021 489 26 87; 021 489 29 55.

Platni razredi:

 • 3.000,00 dinara – minimalni iznos ispod kog nije moguće plaćanje na jednake mesečne rate
 • 3.001,00 – 6.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 2 jednake mesečne rate
 • 6.001,00 – 9.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 3 jednake mesečne rate
 • 9.001,00 – 12.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 4 jednake mesečne rate
 • 12.001,00 – 15.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 5 jednakih mesečnih rata
 • 15.001,00 – 20.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 6 jednakih mesečnih rata
 • 20.001,00 – 25.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 7 jednakih mesečnih rata
 • 25.001,00 – 30.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 8 jednakih mesečnih rata
 • 30.001,00 – 35.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 9 jednakih mesečnih rata
 • Vrednost kupovine od 35.001,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 10 jednakih mesečnih rata

Svi Dormeo dušeci su dostupni na 12 jednakih mesečnih rata, osim u slučaju prodaje Dormeo dušeka u Outlet prodaji, gde se primenjuju gore navedeni kriterijumi, odnosno maksimalno 6 rata.

Kupci mogu ostvariti pravo kupovine na rate bez kamate na sledeći način:

Putem zaključenja ugovora sa RF PIO, uz administrativnu zabranu na penziju.

Putem zaključenja ugovora sa sindikatima, uz potvrdu firme u kojoj je radnik zaposlen.

Individualno, uz ugovor i administrativnu zabranu na zaradu radnika.

Poručivanjem online, putem kreditne kartice Banka Intesa.

Pravila koja važe za uplatu rata:

U slučaju prodaje na rate pod tačkom 1. i 2. otplata prve rate počinje da teče od prve sledeće isplate ličnog primanja (zaradne/penzije).
Kod prodaje na rate pod tačkom 3. prva rata dospeva na naplatu odmah prilikom kupovine proizvoda.
U slučaju prodaje na rate pod tačkom 4. minimalan iznos mora biti 15.000 dinara a maksimalan broj rata je 6.

Neophodne obrasce možete preuzeti ovde:

Obrasce koje skinete ovde, odštampajte u broju primeraka koji je naveden, sve popunite, potpišite i pošaljite na naznačenu adresu (Studio Moderna doo, Futoški put 10, 21000 Novi Sad)

Uputstvo za kupca - Obavezno skinite, kako biste mogli da ispratite kompletnu proceduru - Preuzmite uputstvo >>

2 primerka - Zaključnica potpisana sa Vaše strane - Preuzmite zaključnicu >>

2 primerka - Ugovor o plaćanju na rate – Vi ga potpisujete i sa ostalom dokumentacijom šaljete nama - Preuzmite ugovor >>

3 primerka - Rešenje o administrativnoj zabrani – overavate u računovodstvu svoje firme - Preuzmite rešenje >>

Poslednji listić od plate

Lična karta (fotokopija, sa iščitanom adresom)

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star