BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Emotivne Mini Novogodišnje sovice

Photo
Video

Upoznajte 2 nove sovice koje su doletele u porodicu sovica-Marry i Jolly! Ove predivne sovice su poklon za svakoga - mlade i stare koji se ne boje da pokažu svoja osećanja.Jolly (braon) i Merry (bela) dolaze sa posebnim dugmetom - jednostavno ga pritisnite i cela vaša porodica će uživati u pesmi »Jingle bells«, za divno raspoloženje i magične praznike ove godine. Svaka sovica je visoka 16 cm i pružiće vam makani zagrljaj, jer je punjena Wellsleep® mikrovlaknima. Ovaj put sovice dolaze u zmiskom raspoloženju, sa velikim očima, obučene u zimsko odelo i spremne za prazničnu zabavu.

Emotivne Mini Novogodišnje sovice
1.399,00 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Upoznajte 2 nove sovice koje su doletele u porodicu sovica-Marry i Jolly! Ove predivne sovice su poklon za svakoga - mlade i stare koji se ne boje da pokažu svoja osećanja.Jolly (braon) i Merry (bela) dolaze sa posebnim dugmetom - jednostavno ga pritisnite i cela vaša porodica će uživati u pesmi »Jingle bells«, za divno raspoloženje i magične praznike ove godine. Svaka sovica je visoka 16 cm i pružiće vam makani zagrljaj, jer je punjena Wellsleep® mikrovlaknima. Ovaj put sovice dolaze u zmiskom raspoloženju, sa velikim očima, obučene u zimsko odelo i spremne za prazničnu zabavu.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Divan poklon koji će doneti udobnost i radost ove zime

Božićni i Novogodišnji praznici se približavaju, pa zašto sebe ili voljenu osobu ne počastite simpatičnim saputnikom koji se može grliti i koji ć́e uvek biti tu kada vam zatreba prijatelj, te je savršen za igranje, spavanje i maženje.

Dormeo Emotivne Mini Sovice pretvaraju ovu čarobnu pticu u dve šarmantne mekane igračke - Merry (bela) i Jolly (braon) koje ulivaju poverenje i radost, vrste prijatelja koje bismo svi voleli da imamo. Savršene su za spavać́u sobu ili igraonicu, a visoke su samo 16 cm i dovoljno su male da ih možete poneti bilo gde i bilo kada.

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

Limitirana kolekcija sovica koje pevaju

Jolly (braon) i Merry (bela) dolaze sa posebnim dugmetom - jednostavno ga pritisnite i cela vaša porodica će uživati u pesmi »Jingle bells«, za divno raspoloženje i magične praznike ove godine.

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

Ko su Merry i Jolly?

Merry i Jolly su dve nove sovice u porodici Dormeo Emotivnih Mini Sovica koje su hiljade dece širom Evrope zavolele - zbog svog simpatičnog izgleda i višenamenske upotrebe

 • Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

  Merry

  o ho ho & hoo hoo hoo, tetka Merry vam želi srećan Božić́! Svake zime ova bela sova doleti iz daleka, da provede dragoceno vreme sa svojom porodicom. Štipa dečije obraze, pomaže mami sovi da pripremi ukusnu gozbu, ukrasi drvo slatkišima i napravi hiljade fotografija svih i svega za najlepše uspomene.

  Uvek razmišlja o novim igrama i one uvek postaju porodična tradicija - ove godine će organizovati karaoke veče, jer više od svega na svetu voli pevanje božićnih pesama.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

  Jolly

  Siva sovica Jolly je najzabavniji i najsmešniji ujak koji za prazniké donosi najveću radost. On voli stare božićne filmove, pravi kućne čestitke sa decom i šalje ih drugim sovicama i peva božićne pesme.

  HObožava i noć́ne vožnje saonkama i pravljenje snežnih sova sa šargarepom umesto kljuna. Porodici sovica za njega je uvek potrebno dodatno mleko i kolačići, jer ih obožava čak i više od Deda Mraza. I iako Jolly uvek donosi mnogo poklona za celu porodicu, njegov najbolji poklon je neprocenjiv - njegov glasan i srećan smeh!

Pravi božićni duh leži u dečijem srcu

Dormeo Mini Sovice Merry i Jolly su mnogo više od super mekanih plišanih igračaka stvorenih da pomognu u širenju božićne radosti. Oni će ohrabriti decu da nauče i razumeju dublje značenje ovog posebnog praznika.

 • Uz Merry i Jolly naučićete decu da se božićna čarolija ne nalazi ispod drveta, već u našim srcima. To je vreme kada se usredsređujemo na porodicu, na međusobno negovanje, na deljenje i darivanje vremena i na stvaranje doživotnih uspomena.
 • Uz Mery i Jolly naučićete decu svoje porodične vrednosti i tradiciju. Ovo jača vezu između članova porodice, gradi kulturu i nasleđe i pomaže razvoju ličnog identiteta deteta.
Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

Ispunjene mekim, nežnim vlaknima koja se mogu grliti

Tajna ovih neverovatnih sovica je u punjenju naprednim mikrovlaknima Wellsleep®, istog materijala koji Dormeo koristi u svojim neverovatno udobnim jastucima. Jedinstvena struktura vlakana stvara džepove vazduha koji ga održavaju laganim i mekanim.

Sovice su napravljene od 100% nežnih materijala od runa koji se odlični za kožu i zadržavaju boju nakon bezbroj pranja na 30 ° C.

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

Pozdravite Dormeo Emotivne Novogodišnje sovice

Svaka Mini sovica od 16 cm ima i velikog prijatelja visokog oko 33 cm, to je šarmantna i meka 3u1 igračka,koju možete koristiti kao igračku,ćebe ili jastuk! Možete je poneti bilo gde i uvek je spremna za zagrljaj. Zar nije preslatko?

Check them now

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass
Tehničke informacije
Dormeo program dnevni boravak
PLAĆANJE NA RATE

Koje su vaše opcije plaćanja?

PLAĆANJE NA RATE

Od sada imate mogućnost kupovine na jednake mesečne rate, bez kamate!

Uslovi i dokumentacija za kupovinu na jednake mesečne rate:

Pravo na kupovinu na jednake mesečne rate ostvaruju kupci koji su zaposleni u AD, DOO ili državnim firmama na neodređeno. Prodavac je ovlašćen da diskreciono odluči o svakoj pojedinačnoj prodaji na rate, i da istu ne odobri na osnovu odluke posebno obrazovane komisije za odobrenje prodaje na rate, s obzirom na kreditnu sposobnost kupca i u skladu sa utvrđenom Procedurom prodaje uz otplatu na rate.

Ukoliko želite da kupite neki od naših proizvoda na jednake mesečne rate rate, odaberite tu opciju prilikom poručivanja ili naglasite našem operateru da želite rate, kada Vas pozovemo radi potvrde porudžbine.

Elektronskim putem možete skinuti i odštampati formulare (pogledajte niže deo: Download formulara neophodnih za kupovinu na rate) ili, ukoliko Vam je tako zgodnije, možemo Vam ih poslati putem pošte.

Za ostale formulare i njihovo eventualno popunjavanje preuzmite uputstvo ili pozovite brojeve telefona: 021 487 13 16; 021 489 26 87; 021 489 29 55.

Platni razredi:

 • 3.000,00 dinara – minimalni iznos ispod kog nije moguće plaćanje na jednake mesečne rate
 • 3.001,00 – 6.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 2 jednake mesečne rate
 • 6.001,00 – 9.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 3 jednake mesečne rate
 • 9.001,00 – 12.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 4 jednake mesečne rate
 • 12.001,00 – 15.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 5 jednakih mesečnih rata
 • 15.001,00 – 20.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 6 jednakih mesečnih rata
 • 20.001,00 – 25.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 7 jednakih mesečnih rata
 • 25.001,00 – 30.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 8 jednakih mesečnih rata
 • 30.001,00 – 35.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 9 jednakih mesečnih rata
 • Vrednost kupovine od 35.001,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 10 jednakih mesečnih rata

Svi Dormeo dušeci su dostupni na 12 jednakih mesečnih rata, osim u slučaju prodaje Dormeo dušeka u Outlet prodaji, gde se primenjuju gore navedeni kriterijumi, odnosno maksimalno 6 rata.

Kupci mogu ostvariti pravo kupovine na rate bez kamate na sledeći način:

Putem zaključenja ugovora sa RF PIO, uz administrativnu zabranu na penziju.

Putem zaključenja ugovora sa sindikatima, uz potvrdu firme u kojoj je radnik zaposlen.

Individualno, uz ugovor i administrativnu zabranu na zaradu radnika.

Poručivanjem online, putem kreditne kartice Banka Intesa.

Pravila koja važe za uplatu rata:

U slučaju prodaje na rate pod tačkom 1. i 2. otplata prve rate počinje da teče od prve sledeće isplate ličnog primanja (zaradne/penzije).
Kod prodaje na rate pod tačkom 3. prva rata dospeva na naplatu odmah prilikom kupovine proizvoda.
U slučaju prodaje na rate pod tačkom 4. minimalan iznos mora biti 15.000 dinara a maksimalan broj rata je 6.

Neophodne obrasce možete preuzeti ovde:

Obrasce koje skinete ovde, odštampajte u broju primeraka koji je naveden, sve popunite, potpišite i pošaljite na naznačenu adresu (Studio Moderna doo, Futoški put 10, 21000 Novi Sad)

Uputstvo za kupca - Obavezno skinite, kako biste mogli da ispratite kompletnu proceduru - Preuzmite uputstvo >>

2 primerka - Zaključnica potpisana sa Vaše strane - Preuzmite zaključnicu >>

2 primerka - Ugovor o plaćanju na rate – Vi ga potpisujete i sa ostalom dokumentacijom šaljete nama - Preuzmite ugovor >>

3 primerka - Rešenje o administrativnoj zabrani – overavate u računovodstvu svoje firme - Preuzmite rešenje >>

Poslednji listić od plate

Lična karta (fotokopija, sa iščitanom adresom)

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star