Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Ecocell Plus dušek

Photo
Video

Za maksimalnu udobnost spavanja predstavljamo Vam Ecocell Plus dušek. Jezgro je ispunjeno Ecocell® penom od 16 cm koja osigurava optimalnu podršku tokom spavanja. Periva navlaka obogaćena je CleanEffect® tretmanom koji ima antibakterijska svojstva i sprečava nastanak grinja.

Ecocell Plus dušek
29.999,00 din.
Besplatna dostava
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Za maksimalnu udobnost spavanja predstavljamo Vam Ecocell Plus dušek. Jezgro je ispunjeno Ecocell® penom od 16 cm koja osigurava optimalnu podršku tokom spavanja. Periva navlaka obogaćena je CleanEffect® tretmanom koji ima antibakterijska svojstva i sprečava nastanak grinja.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Savršen dušek za kvalitetan i miran san

Ecocell Plus dušek osigurava vam neverovatnu udobnost i optimalnu potporu tokom cele noći. Jezgro dušeka visine 16 cm ispunjeno je Ecocell® penom koja osigurava prozračenost i svežinu tokom spavanja.

Tri zone udobnosti pružaju prilagođenu podršku različitim delovima tela, u svim položajima spavanja. Ecocell dušek prilagođava se vašem telu, bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku.

Karakteristike Ecocell Plus dušeka:

 • Visina 16 cm
 • 3 zone udobnosti za celo telo (zona vrata i glave, zona bokova i zona za stopala i noge)
 • Navlaka se može skinuti i prati
 • Dolazi s CleanEffect® tretmanom za zaštitu od grinja, bakterija i prašine
 • Hipoalergena površina za spavanje

Jeste li znali?

Činjenica je da nedostatak sna negativno utiče na imunitet. Istraživanja pokazuju smanjenje prirodnog imuniteta od 70% ukoliko spavate samo četiri ili pet sati. Rezultat je nemogućnost tela da se kvalitetno odupre zaraznim virusima kao što je korona virus. Srećom, ovaj se nedostatak u imunitetu poništava čim se vratite na dovoljan broj sati sna, tj. barem na sedam do devet sati sna.

Vrhunska udobnost spavanja

Ecocell Plus dušek ispunjen je sa 16 cm Ecocell® pene koja osigurava vrhunsku udobnost i podršku. Ecocell® je visokokvalitetna pena, osmišljena za maksimalnu udobnost kod spavanja koja omogućuje higijensko i prozračeno okruženje.

Suvo i prozračeno okruženje za spavanje

Za dodatnu zaštitu, navlaka dušeka je tretirana CleanEffect® tretmanom koji pruža antibakterijsku zaštitu i zaštitu od prašine. Zahvaljujući ovom tretmanu ne stvaraju se neprijatni mirisi, a vaš dušek ostaje svež i prozračen.

Bočne strane su poboljšane AirX sistemom koji omogućuje prozračenu i suvu površinu za spavanje. Jedinstveni sistem ventilacije osigurava stalan protok vazduha zbog čega uvek spavate u higijenskom okruženju.

Brzo i jednostavno postavljanje

Vaš novi dušek stiže vakuumiran, umotan u 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani su zbog zaštite prilikom transporta.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Pažljivo razrežite spoljni omotač, ali nemojte koristiti nož već makaze, kako ne biste probušili unutrašnju zaštitu.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Odmotajte vakuumski zamotan dušek i postavite ga na krevet. Pažljivo presecite plastičnu vreću uz rubove, te potom uklonite vreću.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Pričekajte 6 sati da se vaš novi dušek u potpunosti formira.

Tehničke informacije
Antibakterijski tretman Da
Dormeo linija Comfort
Dormeo program za spavanje
Materijal Ecocell® pena
Periva navlaka Da
Tvrdoća čvrsto
Visina 16 cm
Preuzmi u prodavnici

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star