BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Black Diamond Snowflakes Posteljina

Photo
Video

Preuredite svoju spavaću sobu, uz set posteljine iz ekskluzivne kolekcije Black Diamond. Visokokvalitetna navlaka I jastučnice od potpuno prirodnog pamuka, sa luksuznim satenskim tkanjem za maksimalnu udobnost i opuštanje. Dostupna u dve boje, elegantnoj sivoj i tamno plavoj, sa elegantnim uzorkom pahuljica na jednoj strani, dajući 4-u-1 izgled iz jednog seta. Idealna kao praktičan poklon.

Black Diamond Snowflakes Posteljina
7.999,00 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Preuredite svoju spavaću sobu, uz set posteljine iz ekskluzivne kolekcije Black Diamond. Visokokvalitetna navlaka I jastučnice od potpuno prirodnog pamuka, sa luksuznim satenskim tkanjem za maksimalnu udobnost i opuštanje. Dostupna u dve boje, elegantnoj sivoj i tamno plavoj, sa elegantnim uzorkom pahuljica na jednoj strani, dajući 4-u-1 izgled iz jednog seta. Idealna kao praktičan poklon.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Zima zahteva više udobnosti kod kuće

Kako noći postaju sve duže i hladnije, svi provodimo više vremena kod kuće, tako da je idealno doba godine da se uverimo da smo stvorili pravo okruženje za odmor i opuštanje. Dom koji pokazuje vaše vrednosti i stil nudi savršeno bekstvo od svakodnevnih briga, i predstavlja ulaganje u dobrobit sebe i svojih najmilijih.

Novi set posteljine kako bi vaša spavaća soba bila sveža i čista

Važno je da menjate posteljinu svake nedelje, kako biste održali sveže, čisto i higijensko okruženje za spavanje za vas i vašu porodicu. Sada možete da dodate svojoj kolekciji ovu novu ekskluzivnu posteljinu, napravljenu od visokokvalitetnih materijala i sa 4-u-1 dizajnom koji će ove zime doneti svečani stil u vaš dom.

Ekskluzivni kvalitet iz kolekcije Black Diamond

Dormeo Black Diamond kolekcija je ekskluzivni asortiman posteljine za one koji žele da se okruže luksuzom. Svaka navlaka i jastučnica napravljena je od 100% potpuno prirodnog pamuka. Prirodno hipoalergen i bez statičkog elektriciteta, pamuk je savršen za one sa alergijama ili osetljivom kožom, dok njegova odlična svojstva upijanja i provodljivosti toplote mogu pomoći da ostanete suvi i udobni tokom cele noći. Tkanina je proizvedena sa bogatim satenskim tkanjem, za nežnost na kojoj ćete voleti da se odmarate i luksuznu završnu obradu koja izgleda sjajno u svakoj spavaćoj sobi.

4-u-1 birate sami vaš stil

Navlaka za pokrivač i jastučnice su reverzibilne, dajući vam 4 sjajna izgleda iz jednog kompleta. Brzo i lako promenite izgled svoje spavaće sobe, jedna strana koja prikazuje moderan uzorak snežnih pahuljica, a druga sa blokom boja koja daje šik izgled vašoj spavaćoj sobi. Set je dostupan u dve boje kako bi upotpunila svaku spavaću sobu, elegantnoj sivoj ili tamno plavoj. Mešajte i poklapajte strane cele zime da biste kreirali izgled koji volite i stil koji je vaš.

Lako se održava i deo je ekskluzivne kolekcije

Komplet posteljine može se u potpunosti prati u mašini na 60° a da ne izgubi boju i izgled. Dostupna u 2 veličine, 140x200 cm i 200x200 cm. I jastučnice i navlaka za poplun zatvaraju se rajsferšlusom kako bi se jednostavno promenila. Deo ekskluzivne kolekcije Black Diamond luksuzne posteljine i dodataka za spavaće sobe, koju je kreirao Dormeo kako bi vam pomogao da bolje spavate.

Tehničke informacije
Dormeo program dnevni boravak
PLAĆANJE NA RATE

Koje su vaše opcije plaćanja?

PLAĆANJE NA RATE

Od sada imate mogućnost kupovine na jednake mesečne rate, bez kamate!

Uslovi i dokumentacija za kupovinu na jednake mesečne rate:

Pravo na kupovinu na jednake mesečne rate ostvaruju kupci koji su zaposleni u AD, DOO ili državnim firmama na neodređeno. Prodavac je ovlašćen da diskreciono odluči o svakoj pojedinačnoj prodaji na rate, i da istu ne odobri na osnovu odluke posebno obrazovane komisije za odobrenje prodaje na rate, s obzirom na kreditnu sposobnost kupca i u skladu sa utvrđenom Procedurom prodaje uz otplatu na rate.

Ukoliko želite da kupite neki od naših proizvoda na jednake mesečne rate rate, odaberite tu opciju prilikom poručivanja ili naglasite našem operateru da želite rate, kada Vas pozovemo radi potvrde porudžbine.

Elektronskim putem možete skinuti i odštampati formulare (pogledajte niže deo: Download formulara neophodnih za kupovinu na rate) ili, ukoliko Vam je tako zgodnije, možemo Vam ih poslati putem pošte.

Za ostale formulare i njihovo eventualno popunjavanje preuzmite uputstvo ili pozovite brojeve telefona: 021 487 13 16; 021 489 26 87; 021 489 29 55.

Platni razredi:

  • 3.000,00 dinara – minimalni iznos ispod kog nije moguće plaćanje na jednake mesečne rate
  • 3.001,00 – 6.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 2 jednake mesečne rate
  • 6.001,00 – 9.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 3 jednake mesečne rate
  • 9.001,00 – 12.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 4 jednake mesečne rate
  • 12.001,00 – 15.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 5 jednakih mesečnih rata
  • 15.001,00 – 20.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 6 jednakih mesečnih rata
  • 20.001,00 – 25.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 7 jednakih mesečnih rata
  • 25.001,00 – 30.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 8 jednakih mesečnih rata
  • 30.001,00 – 35.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 9 jednakih mesečnih rata
  • Vrednost kupovine od 35.001,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 10 jednakih mesečnih rata

Svi Dormeo dušeci su dostupni na 12 jednakih mesečnih rata, osim u slučaju prodaje Dormeo dušeka u Outlet prodaji, gde se primenjuju gore navedeni kriterijumi, odnosno maksimalno 6 rata.

Kupci mogu ostvariti pravo kupovine na rate bez kamate na sledeći način:

Putem zaključenja ugovora sa RF PIO, uz administrativnu zabranu na penziju.

Putem zaključenja ugovora sa sindikatima, uz potvrdu firme u kojoj je radnik zaposlen.

Individualno, uz ugovor i administrativnu zabranu na zaradu radnika.

Poručivanjem online, putem kreditne kartice Banka Intesa.

Pravila koja važe za uplatu rata:

U slučaju prodaje na rate pod tačkom 1. i 2. otplata prve rate počinje da teče od prve sledeće isplate ličnog primanja (zaradne/penzije).
Kod prodaje na rate pod tačkom 3. prva rata dospeva na naplatu odmah prilikom kupovine proizvoda.
U slučaju prodaje na rate pod tačkom 4. minimalan iznos mora biti 15.000 dinara a maksimalan broj rata je 6.

Neophodne obrasce možete preuzeti ovde:

Obrasce koje skinete ovde, odštampajte u broju primeraka koji je naveden, sve popunite, potpišite i pošaljite na naznačenu adresu (Studio Moderna doo, Futoški put 10, 21000 Novi Sad)

Uputstvo za kupca - Obavezno skinite, kako biste mogli da ispratite kompletnu proceduru - Preuzmite uputstvo >>

2 primerka - Zaključnica potpisana sa Vaše strane - Preuzmite zaključnicu >>

2 primerka - Ugovor o plaćanju na rate – Vi ga potpisujete i sa ostalom dokumentacijom šaljete nama - Preuzmite ugovor >>

3 primerka - Rešenje o administrativnoj zabrani – overavate u računovodstvu svoje firme - Preuzmite rešenje >>

Poslednji listić od plate

Lična karta (fotokopija, sa iščitanom adresom)

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star