Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

BESPLATNA DOSTAVA NA SVE!

Samo ovog vikenda

Samo ovog vikenda

 
Još samo:
[banner_timer]
 

Air ovlaživač vazduha

Dostupno samo u prodavnicama
Photo
Video

Za zdraviji i čistiji vazduh u domu predstavljamo vam Dormeo Air ovlaživač vazduha - elegantan dodatak za svaki dom. Inovativna tehnologija, jednostavno upravljanje na dodir te 2 nivoa otpuštanja vlage osiguravaju praktičnu upotrebu. Zahvaljujući kapacitetu rezervoara od 2 l, ovlaživač možete koristiti do 16 sati sa samo jednim punjenjem.

Air ovlaživač vazduha
6.499,00 din.
5.499,00 din. Klub5
Odaberi opciju
Ovaj proizvod je dostupan samo u prodavnicama.
  • Ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
  • Preuzmi u prodavnici
Ukratko

Za zdraviji i čistiji vazduh u domu predstavljamo vam Dormeo Air ovlaživač vazduha - elegantan dodatak za svaki dom. Inovativna tehnologija, jednostavno upravljanje na dodir te 2 nivoa otpuštanja vlage osiguravaju praktičnu upotrebu. Zahvaljujući kapacitetu rezervoara od 2 l, ovlaživač možete koristiti do 16 sati sa samo jednim punjenjem.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Kvalitetniji život sa savršenim vazduhom

Hladni zimski vazduh ili vruće leto sa klima uređajem uključenim tokom celog dana može isušiti vazduh u našim domovima, što dovodi do nekoliko zdravstvenih problema, kao i smanjenja životnog veka naših kuća i nameštaja. Dormeo ovlaživač vazduha je najbolje rešenje za povećanje vlažnosti u sobi ili u celom domu za savršenu udobnost.

Dormeo ovlaživač vazduha će Vas oduševiti sa:

  • Dizajniran tako da je izuzetno tih - za prijatnu upotrebu danju ili noću
  • Rezervoar za vodu velikog kapaciteta, tako da može da radi do 16 sati sa jednim punjenjem
  • Automatska zaštita koja isključuje aparat
  • Sistem se kontroliše dodirom
  • 2 nivoa vlaženja vazduha
  • Možete ga koristiti kao aromaterapija

Kontrola vlage i ultrazvučna tehnologija

Dormeo ovlaživač vazduha napravljen je za sve koji cene lep dizajn i brinu o dobrobiti cele porodice. Vlaga deluje kao prirodno hidratantno sredstvo koje može pomoći u ublažavanju zdravstvenih tegoba, a takođe i optimalno vlaži vazduh. Visokotehnološkom ultrazvučnom metodom efikasno oslobađa male vazdušne mehuriće kako bi vazduh bio vlažniji.

Dišite duboko i opustite se

Kapacitet vode u Air humidifier ovlaživaču je 2l i može da radi neprekidno16 hours. Zahvaljujući svom super tihom dizajnu može biti uključen tokom cele noći da Vas ne budi. Naprotiv, pomoći će Vam da zaspite lakše u zdravijem okružeju. Takođe, možete dodati i nekoliko kapi svog omiljenog mirisa eteričnog ulja i uživati u opuštajućoj aromaterapiji nakon napornog dana na poslu.

Funkcionalni dizajn lepog izgleda

Mali je potrošač električne energije. Ovaj pametni uređaj može automatski da isporuči najbolju vlažnost u zavisnosti od trenutnih nivoa vlage u vazduhu. Specijalno je dizajniran za suzbijanje buku, tako da je izuzetno tih dok radi. Pored toga, Dormeo ovlaživač vazduha je moderno kreiran i savršeno se uklapa u vašu spavaću sobu ili bilo koju drugu prostoriju u vašem domu.

Sistem kontrole dodirom i automatsko isključivanje

Dormeo ovlaživač vazduha je kompaktan, prenosiv i vrlo jednostavan za upotrebu i čišćenje. Možete njime upravljati jednim dodirom, a takođe ima i automatsku zaštitu kada voda istekne ili se ukloni rezervoar za vodu. Ovlaživač ima 2 podešavanja za gustinu magle: nisku i visoku, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem trenutnom vazduhu kod kuće. Za maksimalne higijenske standarde preporučuje se upotreba destilovane ili prokuvane vode.

Tehničke informacije
Dimenzije 150x304 mm
Dormeo program dnevni boravak
Preuzmi u prodavnici
Pri poručivanju proizvoda nudimo Vam i lično preuzimanje u našim prodavnicama širom Srbije. Kako biste zaključili porudžbinu, nudimo Vam mogućnost izbora prodavnice. Ukoliko prodavnice koju želite nema na spisku, proizvod trenutno tamo nije moguće preuzeti.

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice su otvorene.

Poručite proizvode online iz udobnosti svog doma #OstaniKodKuće