BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Air+ Comfort Ergo Dušek

Photo
Video
-15% Klub 5*

Odmorite se na raskošnom dušeku koji će pružiti pravilnu potporu kičmi. Air+ Comfort Ergo dušek ima 3 zone Ergo sloja koji je inspiriran prirodnim pokretima tela. Adaptive tretman dušeka osigurava higijensko okruženje za spavanje, a prirodna Tencel™ modalna vlakna tu su da vam obezbede neverovatnu mekoću.

Air+ Comfort Ergo Dušek
59.999,00 din.
Club5*: 50.999,15 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Odmorite se na raskošnom dušeku koji će pružiti pravilnu potporu kičmi. Air+ Comfort Ergo dušek ima 3 zone Ergo sloja koji je inspiriran prirodnim pokretima tela. Adaptive tretman dušeka osigurava higijensko okruženje za spavanje, a prirodna Tencel™ modalna vlakna tu su da vam obezbede neverovatnu mekoću.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu
Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Dizajniran da olakša bolove u leđima

Air+ Comfort Ergo dušek pažljivo je osmišljen kako bi vam dao pravilnu potporu uz najbolju udobnost, koristeći materijale koji se prilagođavaju obliku tela i tako umanjuju mogućnost bolova vaše kičme.Jezgro dušeka napravljeno je od 3 cm Ergo slojeva Ecocell® pene.

 • Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

  Svaki od pet različitih slojeva ima svoju ulogu u pružanju idalne potpore celom telu te zajedno čine dušek visine 27 cm.

 • Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

  Imamo 3 zone udobnosti zahvaljujući Ergo sloju kao i vazdušnim džepićima koji osiguravaju udoban san jer se prilagođavaju pokretu tela za vreme spavanja.

Zavirite u unutrašnjost dušeka

visina27cm

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Pređite mišem preko  za više detalja.

 1. 3 cm Ecocell® pene

  Ovaj sloj daje posebnu udobnost zahvaljujući 3D strukturi ćelija koje su punjene vazdušnim džepićima kako bi se prilagodile telu.

 2. 8 cm cm opruga u 3 zone

  Zonski oslonac na donjem delu dušeka omogućuva veću stabilnost i povećava visinu. Osim toga, ovaj sloj je dodatno prozračan.

 3. 4 cm Ecocell® pene

  Dodatni sloj elastične pene koji povećava udobnost i potporu.

 4. 6 cm jezgro od ergo sloja Ecocell® pene

  Deo koji je inspiriran Kosmodiskom je jezgro dušeka. Rebrasta površina ergo sloja prilagođavaja se dinamičkim pokretima kako bi vaše telo imalo optimalnu potporu kičme cele noći, bez obzira na položaj u kom spavate.

 5. 6 cm  dodatnog sloja Ecocell® pene

  Dodatni sloj elastične pene povećava udobnost.

 6. Navlaka je tretirana CleanEffect ® tretmanom

  Termoregulacijski tretman Adaptive radi zajedno sa Tencel™ modalnim vlaknima kako bi vam se osiguralo sigurno i higijensko okruženje za spavanje, a CleanEffect® tretman štiti od grinja, prašine i bakterija.

 7. Navlaka se skida i pere

  Navlaka se skid ai pere u veš mašini kako bi vaš dušek ostao duže čist.

Uživajte u neverovatnoj udobnosti

Jezgro je napravljeno od 6 cm ergo sloja Ecocell® pene i inspirisano je Kosmodiskom. 3 različite zone udobnosti pružaju ergonomsku podršku koja se brine da vaša leđa i kičma budu bez bolova.

Rebrasta površina Ergo sloja dinamički odgovara na svaki pokret tela kako bi se pružila optimalna potpora kičmi.

8 cm opruga na dnu dušeka daju dodatnu stabilnost, visinu i prozračnost dušeku.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Svaki trenutak prilagođen potrebama vašeg tela

3 sloja Ecocell® pene napravljena su od fleksibilnih 3D ćelija koje su punjene vazdušnim džepićima. One se prilagođavaju obliku i težini vašeg tela te pružaju neopisivu udobnost.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Spavajte udobno do jutra

Osim vazdušnih kanala, ergo sloj i vazdušni džepići osiguravaju ovom dušeku prozračnost i higijensko okruženje za spavanje. Navlaka:

 • sadrži TENCEL™ Modal vlakna: meku, prozračnu tkaninu proizvedenu od prirodno uzgojenog bukovog drveta korišćenjem ekološki prihvatljivog procesa. Doprinosi regulisanju temperature i vlage.
 • poboljšana Adaptiv tretmanom koji reaguje na temperaturu vašeg tela i znojenje kako bi vam bilo toplije tokom zime i hladniji tokom letnjeg perioda.
Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Pozdravite se sa alergijama

Prozračan dušek, koji osigurava kvalitetan protok vazduha i ima mogućnost regulisanja vlage i topline, ima manje šanse za razvoj bakterija. Kako bi se osigurali i sa te strane, navlaka dušeka zaštićena je CleanEffect® tretmanom.

Ako ste skloni alergijskim reakcijama ili imate osetljivu kožu, svideće vam se činjenica da je navlaka dušeka periva na 40 °C.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Brzo i jednostavno postavljanje

Vaš novi dušek dolazi dostavom vakuumiran, omotan u 2 sloja plastične folije i zapakiran u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što omogućava zaštitu prilikom transporta.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Pažljivo razrežite spoljnu vreću te pritom nemojte koristiti nož već isključivo makaze kako ne biste probušili unutrašnju zaštitu.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Odmotajte vakuumski zamotan dušek na vaš krevet. Pažljivo prerežite plastičnu vreću uz ivice i gledajte kako se dušek trenutno formira, te potom uklonite vreću.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Sačekajte 6 sati da se vaš dušek u potpunosti formira.

Tehničke informacije
Antibakterijski tretman Da
Dormeo linija Harmony
Dormeo program za spavanje
Jezgro koje se okreće Da
Materijal Džepičaste opruge, Ecocell® pena
Periva navlaka Da
Tvrdoća Srednje tvrd
Visina 27 cm

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star