BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Delimano Stone Legend Classic lonac

Photo
Video

Pripremajte zdrava i ukusna jela u loncu Stone Legend Classic. Napravljen od čelika i emajla, lonac sadrži neprianjajuću površinu ojačanu titanijumom i čelikom. Snažne ručke osiguravaju Vam jednostavno prenošenje lonca. Idealan je za sve vrste šporeta, uključujući i indukcijski. Dostupan je u dimenzijama: 20 cm i 24 cm.  

Delimano Stone Legend Classic lonac
Od 2.999,00 din. Već od
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Pripremajte zdrava i ukusna jela u loncu Stone Legend Classic. Napravljen od čelika i emajla, lonac sadrži neprianjajuću površinu ojačanu titanijumom i čelikom. Snažne ručke osiguravaju Vam jednostavno prenošenje lonca. Idealan je za sve vrste šporeta, uključujući i indukcijski. Dostupan je u dimenzijama: 20 cm i 24 cm.  

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Lonac za pripremu tradicionalnih jela 

 

Postignite fantastične rezultate kuvanja zahvaljujući Stone Legend Classic loncu i obradujte porodicu ukusnim jelima. Napravljen od 3 sloja čelika i emajla, lonac dolazi u elegantnom dizajnu koji je idealan za svaku kuhinju. Možete pripremati ukusne gulaše, ljuti chilli con carne ili ukusno varivo. Zahvaljujući Whitford Quantanium premazu priprema namirnica je potpuno bezbedna, bez lepljenja.  

Lonac je dostupan u dve dimenzije – 20 cm i 24 cm.  

 

Emajl – legendarni materijal za izradu posuđa 

 

Emajl je legendarni materijal koji se decenijama koristi u izradi posuđa zbog izvanrednih svojstava:  

  • Čvrst i gladak s neporoznom površinom 
  • Otporan na hemikalije 
  • 100% prikladan za recikliranje 
  • Izdržljiv i otporan na ogrebotine 
  • Dugotrajna boja 
  • Jednostavno održavanje
  • Sprečava zagorevanje hrane  

 

Moderan pristup tradicionalnom kuvanju  

 

Quantanium premaz jedan je od najinovativnijih i modernih premaza na tržištu, ali koreni potiču iz stare tehnike kuvanja koju su koristili naši preci. Zahvaljujući česticama kamena koje se nalaze u premazu oponaša se kuvanje na pravom kamenu. Čestice čuvaju toplotu i postepeno je otpuštaju u namirnice kako bi se očuvala prirodna vlaga, vitamini i ukusi.  

 

Visokokvalitetni materijali Stone Legend Classic posuđa 

 

Kompaktan lonac Stone Legend Classic sadrži 8 slojeva pri čemu je baza načinjena od 3 sloja dok je premaz načinjen od 5 slojeva. Takođe, dodate su i čestice titanijuma koje ojačavaju premaz i čine ga dugotrajnim. 

 

Napravljen da traje – čak i kada se koristi metalni pribor 

 

Zahvaljujući Quantanium premazu, osigurana je dugotrajnost Stone Legen Classic lonca. Na površini se nalazi izdržljiv premaz otporan na ogrebotine koji je prikladan i za upotrebu metalnog pribora.  

 

Za sve vrste šporeta 

 

Za potpunu praktičnost i svestranost, lonac Stone Legend Classic pogodan je za upotrebu na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcijski. 

 

Osigurana zdrava priprema namirnica 

 

Premaz Quantanium temelji se na vodi te je ekološki prihvatljiv za kuvanje. Materijali koji se koriste tokom izrade posude ne sadrže toksične čestice i 100% su bez PFOA. Takođe, zahvaljujući otpornosti na ogrebotine ne ispuštaju se štetne PTFE hemikalije u hranu. 

 

100% neprianjajuća površina za jednostavno održavanje 

 

Zaboravite na borbu s čišćenjem zagorjelog lonca zahvaljujući Quantanium neprianjajućem premazu. Nakon kuvanja, lonac možete staviti u mašinu za suđe ili oprati s malo vruće vode i deterdženta. Takođe, neprianjajući premaz omogućuje vam pripremu namirnica uz samo kap ulja. 

 

Tehničke informacije
Dimenzije 20cm, 24cm
Kapacitet 3,3l, 5,5l
Materijal enamel, ugljenikov čelik
Materijal osnove čelik
Materijal unutrašnjosti QuanTanium Real Stone
Pranje u mašini za sudove Da

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star