BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Black Diamond klasični jastuk

Prvi ostavite komentar o ovom proizvodu
ID: 110063874 SKU: 110063874
Photo
Video

Ako volite jastuke klasičnog oblika, Black Diamond jastuk je idealan izbor. Zahvaljujući svojstvu termoregulacije, jastuk Vas leti hladi, dok vas zimi greje. Na bočnim stranama jastuka nalazi se AirX sistem koji omogućava konstantan protok vazduha, odnosno odličnu prozračenost. Dimenzije 50x70 cm.

Besplatna dostava na SVE!
Preostalo vreme
Black Diamond klasični jastuk
5.999,00 din.
Club5*: 2.599,00 din.
Besplatna dostava
Proizvod je na stanju. Procenjeno vreme isporuke 7-10 dana.
Pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Ako volite jastuke klasičnog oblika, Black Diamond jastuk je idealan izbor. Zahvaljujući svojstvu termoregulacije, jastuk Vas leti hladi, dok vas zimi greje. Na bočnim stranama jastuka nalazi se AirX sistem koji omogućava konstantan protok vazduha, odnosno odličnu prozračenost. Dimenzije 50x70 cm.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Kvalitetan jastuk je ključ zdravog sna

Tvrd, naboran jastuk s neravnomerno raspoređenim punjenjem sigurno neće doprineti da spavate kvalitetno i da se budite odmorni. Zato je važno redovno menjati jastuk, ali odabrati samo one jastuke koje su dizajnirali stručnjaci za spavanje.

Wellsleep, HeiQ i AirX za jastuk bez kompromisa

Black Diamond jastuk samo na prvi pogled deluje kao i svi drugi jastuci klasičnog oblika. Ali nije. Ovaj inovativni jastuk ima 3 prednosti koje ga izdvajaju iz mora sličnih:

  • Jezgro je od Wellsleep® mikrovlakana. Ovaj materijal kombinuje neverovatno laganu i prozračenu mekoću sa prijatnim i nežnim osećajem na koži. Odlična termoregulacijska svojstva, minimalna apsorpcija vlage, odlična prozračenost, otpornost na mrlje čine ga idealnim izborom za kvalitetno spavanje.
  • HeiQ Smart Temp tretman je revolucionarna tehnologija u izradi materijala, inspirisana prirodom, kako bi pružila dinamičku kontrolu temperature. Jastuk sadrži hidro-funkcionalni polimer koji ima svojstvo da prepozna temperaturu vašeg tela i tako Vam omogućava da se rashladite leti a ugrejete kada je hladniji period. Ova funkcionalnost je efikasna do 50 pranja jastuka.
  • Jastuk sadrži i AirX mrežni sistem koji omogućava stalnu cirkulaciju vazduha, povećanu prozračenost i uvek prijatno okruženje za spavanje.

Sami prilagodite visinu i tvrdoću jastuka

Pored toga što je idealan za sve položaje spavanja, Black Diamond možete prilagoditi kako Vama odgovara. Lako i jednostavno tvrdoću i visinu jastuka podesite tako što ćete dodati ili odstraniti deo punjenja, kako bi se jastuk potpuno prilagodio Vašim potrebama.

Deo ekskluzivne kolekcije

Klasični jastuk Black Diamond dolazi u atraktivnom klasičnom dizajnu s belom i sivom bojom, u dimenziji 50x70cm, i u potpunosti je periv. Deo je Dormeove ekskluzivne Black Diamond kolekcije, koju možete upotpuniti jastucima, prekrivačem, prostirkom, dekorativnim jastučićima, peškirima, noćnom lampom...u svoju spavaću sobu unesite dašak luksuza i elegancije.

Tehničke informacije
Dimenzije 50x70cm
Dormeo linija Vitality
Dormeo program za spavanje
Jastuk klasični
Jezgro 100% PES ball fiber
Navlaka 40% PES fiber + 60% Cellsolution Clima fiber
Pere se Machine washable

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star