Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Dušek za bebe Baby

Dostupno u nekim prodavnicama
Photo
Video

Dormeo Baby je dušek najnovije generacije koji je vrlo praktičan i odgovara potrebama Vašeg deteta. Ovaj praktični 2 u 1 dušek za bebe ima dva stepena tvrdoće. Jezgro dušeka je izrađeno od antialergijskog Ecocell®-a, a dušek se isporučuje u kompletu sa nepromočivom navlakom. Dormeo Baby dušek obezbeđuje Vašem detetu zdravije i udobnije okruženje za spavanje.

Dušek za bebe Baby
10.999,00 din.
Nije na lageru. Molimo, pozovite nas na: 021 489 26 50
Ukratko

Dormeo Baby je dušek najnovije generacije koji je vrlo praktičan i odgovara potrebama Vašeg deteta. Ovaj praktični 2 u 1 dušek za bebe ima dva stepena tvrdoće. Jezgro dušeka je izrađeno od antialergijskog Ecocell®-a, a dušek se isporučuje u kompletu sa nepromočivom navlakom. Dormeo Baby dušek obezbeđuje Vašem detetu zdravije i udobnije okruženje za spavanje.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Dormeo Baby dušek prilagođava se potrebama Vašeg deteta!

Dormeo Baby je dušek najnovije generacije koji je uz to i vrlo praktičan i odgovara potrebama Vašeg deteta od samih početaka:

  • Tvrđa strana dušeka je namenjena bebama jer pruža bolju potporu i sprečava neželjeno prevrtanje.
  • Mekša strana dušeka se preporučuje za decu koja su prohodala, a obezbeđuje im potrebnu udobnost i pravilan položaj tokom spavanja, vodeći računa o njihovoj još nerazvijenoj kičmi.

Proverite i Vi zašto je Dormeo Baby dušek pravi izbor za Vaše dete, od dana njegovog rođenja!

Najbolje za Vaše dete od dana njegovog rođenja!

Deci je potreban dušek različitog stepena tvrdoće u različitim periodima razvoja. Dormeo Baby dušek je dizajniran tako da obezbeđuje Vašem detetu zdravije i udobnije okruženje za spavanje.

Tvrđa strana dušeka za bolju potporu

Bebama je tokom prvih nekoliko meseci života potrebna čvršća podloga za spavanje, jer u tom periodu još uvek nisu u mogućnosti da se samostalno okreću i spavaju na stomaku. Tvrđa strana dušeka je namenjena bebama jer pruža bolju potporu i sprečava neželjeno prevrtanje.

Takođe, čvrsta površina dušeka onemogućava sa bebino lice utone u dušek i istovremeno garantuje bebino neometano disanje. Ukoliko beba spava na leđima, čvrst dušek drži njenu kičmu u pravilnom položaju, obezbeđujući joj zdrav i pravilan razvoj.

Mekša strana dušeka za maksimalnu udobnost

Mekša strana dušeka se preporučuje za decu koja su prohodala, a obezbeđuje im potrebnu udobnost i pravilan položaj tokom spavanja, vodeći računa o kičmi koja je u razvoju. Mekša strana dušeka pruža osećaj udobnosti u svim položajima i miran i i zdrav san Vašem detetu.

Zdrav i udoban san Vašeg deteta sa Ecocell®-om

Jezgro Dormeo Baby dušeka je izrađeno od dva sloja Ecocell-a, materijala koji se prilagođava konturama i temperaturi tela i koji omogućava konstantan protok vazduha u svim pravcima. Na ovaj način, obezbeđena je sjajna prozračenost dušeka i evaporacija vlage, a Vašem detetu neće biti pretoplo tokom sna.

Hipoalergijska svojstva za zdravo okruženje

Alergije na grinje se najčešće razvijaju tokom ranog detinjstva, naročito ako deca spavaju na dušecima koji nemaju zaštitu od grinja. Ecocell® je veštački materijal koji predstavlja neprijateljsku sredinju za grinje. Ovo je razlog zbog kog je Dormeo Baby dušek idealan izbor za zdravo, udobno i bezbedno okruženje za san Vašeg deteta i njegov dalji razvoj.

Dormeo Baby dušek je idealan za decu koju pate od astme i alergija.

Nepromočiva zaštitna navlaka u 2 boje!

Dušek je se isporučuje u kompletu sa nepromočivom zaštitnom navlakom, dostupnom u 2 boje (roze i svetlo plavoj), koja garantuju maksimalnu udobnost Vašem detetu. Izrađena od kvalitetnih materijala, štiti dušek od prljavštine i produžava mu vek trajanja. Navlaka se može prati u mašini.

Plava za dečake, roze za devojčice

Kako bi u potpunosti izašli u susret potrebama vašeg deteta, možete da odaberete jednu od dve boje navlake – svetlo plavu ili roze sa atraktivnim dezenom.

Dodatne informacije

Različiti stepeni tvrdoće Ecocell® za tvrđu i mekšu stranu dušeka

Dormeo Baby dušek je izrađen od 2 sloja Ecocell®-a različite tvrdoće:

  • tvrđa strana ima stepen tvrdoće 28 kg/m3 i namenjena je bebama,
  • mekša strana ima stepen tvrdoće 23  kg/m3 i namenjena je nešto starijoj deci,
  • dimenzije: 60 x 120cm
  • visina dušeka: 10 cm.

Neverovatno meka, udobna i nepromočiva navlaka

Zaštitna navlaka za Dormeo Baby dušek je neverovatno meka i nežna, a istovremeno i nepromočiva. Može se prati u mašini na 40˚ C kako bi se održala higijena i svežina dušeka.

Dostupna je u dve boje: svetlo plavoj i roze, sa atraktivnim dezenom.

Tehničke informacije
Dormeo linija Grow
Dormeo program deca
Jezgro Ecocell®
Jezgro koje se okreće Da
Materijal Ecocell® pena
Navlaka vodootporno
Periva navlaka Da
Tvrdoća Tvrd
Visina 10 cm
Preuzmi u prodavnici

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star