BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Dormeo Aloe Vera Foam dušek

Photo
Video
-38%
Dormeo Aloe Vera Foam dušek za sve one koji traže pristupačne, ali kvalitetne dušeke koji će vam pružiti odgovarajuću čvrstu podršku za telo, onda je novi Dormeo dušek od pene savršen izbor za vas. Ecocell® pena u jezgru će vam osigurati prirodno držanje kičme, dobra svojstva prozračnosti i udobnost iz noći u noć. Navlaka dušeka je obogaćena tretmanom Aloe Vere za dodatnu mekoću i mirniji san.
DORMEO PROSLAVLJA 22. ROĐENDAN! DODATNIH -5%!
Dormeo Aloe Vera Foam dušek

Cena: Od 26.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 16.799,00 din. Već od

Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
Dormeo Aloe Vera Foam dušek za sve one koji traže pristupačne, ali kvalitetne dušeke koji će vam pružiti odgovarajuću čvrstu podršku za telo, onda je novi Dormeo dušek od pene savršen izbor za vas. Ecocell® pena u jezgru će vam osigurati prirodno držanje kičme, dobra svojstva prozračnosti i udobnost iz noći u noć. Navlaka dušeka je obogaćena tretmanom Aloe Vere za dodatnu mekoću i mirniji san.
Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

60 NOĆI TEST PERIOD

Isprobajte svoj dušek 60 noći i ukoliko niste zadovoljni, mi vam vraćamo vaš novac.

10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

Pružavo nam 10 godina garancije na vaš dušek. Garantujemo vam 3.650 dana u kojima ćete se probuditi naspavani.

 • 60 NOĆI TEST PERIOD

  Isprobajte svoj dušek 60 noći i ukoliko niste zadovoljni, mi vam vraćamo vaš novac.

 • 10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

  Poručite svoj dušek putem sajta ili naših prodavnica, po istim uslovima. Jednostavno izaberite i pronađite svoju prodavnicu za preuzimanje. Kupujte sigurno putem internet stranice i preuzimajte vaš dušek u jednoj od naših prodavnica. Ostalo je na nama.

ŠTA ČINI DORMEO ALOE VERA FOARM DUŠEK OD PENE SAVRŠEN IZBOR ZA SVAKOG POJEDINA!

Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

DUŠEK ZA SVAKOG ZA MAKSIMALNU UDOBNOST

Visina dušeka od 14 cm, proizveden u Evropu pruža potrebnu čvrstoću za vaše telo. Inovativa ECOCELL® pena prilagođava se vašim konturama tela, težini i obliku, pružajući potrebnu potporu i udobnost. omogućavajući vašoj kičmi da bude u idealnom položaju za kvalitetniji i zdraviji san.
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

OBOGAĆEN ALOE VERA TRETMANOM

Prirodna, prozračna navlaka od viskoze, obogaćena esencijalnim svojstvima aloe vera, ne samo da pruža osećaj prirodne mekoće , već i omogućava dodir koji vas vodi u doboki i opuštajući san.
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

PROZRAČAN

Specijalni prozračan dizajn ECOCELL® pene nove generacije omogućava cirkulaciju vazduha, čineći dušek čistim i higijenskim, što je jedan od ključnih elemenata zdravog okruženja za spavanje.
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

ZAŠTITA

Navlaka dušeka opremljena je Cleaneffect® tretmanom koji pruža zaštitu od bakterija, grinja i neprijatnih mirisa. Cleaneffect® štiti zdravlje, ublažava alergije i boboljšava kvalitet sna.

ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST DUŠEKA:

Dormeo Aloe Vera Foam Mattress
 • 1 Površinska navlaka obogaćena aloa verom i tretmanom Cleaneffect®
  Osetite umirujući dodir površine dušeka impregniranog aloa verom. Prirodna svojstva aloa vere poboljšavaju mekoću i jedinstveni osećaj, stvarajući nežno i osvežavajuće okruženje za spavanje. Navlaka dušeka je obradjena tretmanom Cleaneffect®, pružajući zaštitu od bakterija, grinja i nepoželjnih mirisa.
 • 2 Sloj Ecocell® pene debljine 14 cm
  Doživite izuzetnu udobnost uz Ecocell® penu, nove generacije debljine 14 cm, sa sitnim, vazduhom ispunjenim 3D ćelijama koje se lako prilagođavaju obliku i težini vašeg tela. Inovativni dizajn doprinosi da dušek ima odličnu cirkulaciju vazduha, čineći ga suvim i higijenskim, stvarajući zdravije okruženje za spavanje .

PREĐITE MIŠEM PREĐITE MIŠEM ? ZA VIŠE DETALJA

DUŠEK NAPRAVLJEN ZA

Uživajte u čvrstoći i prirodnoj mekoći Aloe Vere, sa prednostima kao što su svežina, antibakterijska svojstva i prevencija alergija.

Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

ZA OSOBE KOJE TRAGAJU ZA ČVRŠĆIM DUŠECIMA

Sa čvrstom podrškom, ovaj dušek osigurava da vaša kičma ostane pravilno postavljena a tačke pritisaka oslobodjene. Dušek će eliminisati nelagodnost ili bol. Probudićete se osveženi i pomlađeni.
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

ZA ONE KOJI UŽIVAJU U DODATNOJ UDOBNOSTI SA ALOE VERA TRETMANOM

Otkrijte benefite Dormeo Aloe Vera foam dušeka od pene sa Aloe vera tretmanom. Pooboljšana mekoća pružajući nežniosećaj na dodir sa dušekom. Aloa vera poseduje prirodna umirujuća svojstva koja mogu doprineti opuštanje i obnavljanju, pomažući vam da se probudite osveženi i revitalizovani.
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

ZA SVE KOJI IMAJU PROBLEM SA ALEGIJAMA

Zahvaljujući tretmanu CleanEffect®, navlaka dušeka pruža higijensku površinu za spavanje koja čuva vaše zdravlje I postaje utočište. Stvara zaštitnu barijeru prema alergenima, pružajući olakšanje osobama sa alergijama i osetljivom kožom. Eliminiše nepoželjne mirise, održavajući dušek svežim i čistim. Navlaka koje se lako skida i periva u mašini osigurava miran i zdraviji san
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

Osetite podršku sa EcoCell® penom

 • Osetite izuzetnu prilagodljivost nove generacije EcoCell® pene debljine 14 cm, sa sitnim, izuzetno fleksibilnim 3D ćelijama. Prilagođava se obliku i težini vašeg tela, pružajući personalizovanu podršku i jedinstvenu udobnost tokom cele noći.
 • Sa čvrstom podrškom, ovaj dušek osigurava da vaša kičma ostane pravilno postavljena a tačke pritisaka oslobodjene. Dušek će eliminisati nelagodnost ili bol. Probudićete se osveženi i pomlađeni.
 • Specijalni dizajn dozvoljava odličnu cirkulaciju vazduha, omogućavajući efikasnu ventilaciju koja održava vaš dušek suvim i higijenskim.
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

OTKRIJTE NEVEROVATNU UDOBOST ALOE VERE

Pažljivo punimo esenciju aloa vere u navlaku dušeka, koristeći prirodna svojstva ove biljke kako bismo poboljšali mekoću i pružili nežni dodir.

 • Aloa vera poseduje prirodna umirujuća svojstva koja mogu doprineti opuštanje i obnavljanju, pomažući vam da se probudite osveženi i revitalizovani.
 • Aloa vera je poznata po blagotvornim efektima za kožu.
 • Navlaka impregnirana aloa verom je nežna prema koži, smiruje je i hrani dok spavate.
 • Aloa vera ima antibakterijska svojstva, što može pomoći u stvaranju čistijeg i svežijeg okruženja za spavanje, smanjujući prisustvo alergena i neprijatnih mirisa.
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

OSLOBODITE SE ALERGIJA UZ CLEANEFFECT®

Zahvaljujući tretmanu CleanEffect®, navlaka dušeka pruža higijensku površinu za spavanje koja čuva vaše zdravlje I postaje utočište.

 • Dušek je tretiran sa CleanEffect®, sredstvom protiv bakterija, mikroba i grinja.
 • Stvara zaštitnu barijeru prema alergenima, pružajući olakšanje osobama sa alergijama i osetljivom kožom.
 • Eliminiše nepoželjne mirise, održavajući dušek svežim i čistim. Zbogom neprijatnim mirisima, uživajte u osvežavajućem iskustvu spavanja.

KAKAV JE OSJEĆAJ?

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstine od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Aloe Vera Foam dušek dobio je 8, što ga čini odličnim izborom za osobe koje traže umereno čvrst dušek.
1 5 10
OSLOBAĐANJE PRITISKA
Na skali oslobađanja pritiska od 1 (niska olakšica pritiska) do 10 (visoka olakšica pritiska), Aloe Vera Foam dušek dobio je 6. Dormeo Aloe Vera Foam dušeci koriste naprednu tehnologiju za olakšanje pritiska na zglobovima tokom spavanja.
1 5 10
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Aloe Vera Foam dušek dobio je 6. Inovativni prozračni dizajn EcoCell® pene nove generacije promoviše izuzetnu cirkulaciju vazduha.
1 5 10
Dormeo Aloe Vera Foam Mattress

Produžite životni vek svojih dušeka koristeći naše kvalitetne Dormeo letvice za krevete i osigurajte 10 godina garancije.

Životni vek dušeka se može produžiti korišćenjem kvalitetnih Dormeo letvica istih dimenzija. Letvice obezbeđuju potrebnu optimalnu podršku, prozračnost i pravilno držanje vaše kićme.

Ako odaberete jedne od naših kvalitetnih letvica, garantujemo vam da ćete osigurati garanciju vašeg dušeka na 10 godina.

PODEŠAVANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi dušek dolazi vakuumiran, zaštićen sa 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani, što osigurava zaštitu tokom transporta.

1
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 1

Pažljivo skinite spoljašnju plastičnu foliju gde pritom pazite da ne biste probušili unutrašnju zaštitu. Ne koristite nož.

2
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 2

Odmotajte vakuumski zamotan dušek na vaš krevet. Pažljivo isecite plastičnu kesu duž ivice i uklonite plastičnu kesu.

3
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 3

Ostavite dušek da se formira 24-48 sati dok se potpuno ne proširi.

JOŠ UVEK NISTE SIGURNI? POZOVITE NAS I PROVERITE!

Ako ne možete da se odlučite da li je ovo pravi dušek za vas, pozovite nas i rado ćemo vaš odgovoriti na sva vaša pitanja. Potpuno besplatno ćemo podeliti sve potrebne informacije sa vama, pozovite nas na 021 4892 654

Tehničke informacije
Dormeo linija Comfort
Dormeo program za spavanje

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice