Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Support podrška za leđa Dormeo Air

Nije na stanju
Photo
Video

Dormeo Air Support potporna podloga je najbolje rešenje za sve one koji mnogo sede i zbog toga imaju problema sa bolom u leđima i nepravilnim držanjem. Lako se montira, osnovne dimenzije su 40x20cm, pere se na 40ºC.

Support podrška za leđa Dormeo Air
3.490,00 din.
Odaberi opciju
Nije na lageru. Molimo, pozovite nas na: 021 489 26 50
  • Ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
  • Preuzmi u prodavnici
Ukratko

Dormeo Air Support potporna podloga je najbolje rešenje za sve one koji mnogo sede i zbog toga imaju problema sa bolom u leđima i nepravilnim držanjem. Lako se montira, osnovne dimenzije su 40x20cm, pere se na 40ºC.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Idealna potpora kičmi, nenadmašan osećaj udobnosti

Jedinstveni, patentirani dizajn Dormeo Air Support jastuka pruža savršenu podršku lumbalnom delu, vratu, glavi, kolenima ili ramenima i dovodi ih u pravilan položaj. Jastuk odgovara svima - bez obzira na starost, telesnu masu i visinu.

Mnogo sedite?

Ukoliko imate bolove u leđima, radite na računaru ili veći deo dana obavljate kancelarijske poslove sedeći, verovatno patite od bola u kičmi i ramenima koje izaziva takozvano statičko sedenje.

Ono se javlja svaki put kada barem 20 minuta sedite bez promene položaja, a za posledicu ima grčenje leđnih mišića što dovodi do krutosti, smanjene cirkulacije, bola i umora.

Dormeo Air Support je specijalno dizajniran kako bi Vam olakšao ili potpuno eliminisao bolove i obezbedio Vam potpunu udobnost dok sedite. Namenjen je uživanju, odmaranju i opuštanju, a posebno ga preporučujemo ljudima koji mnogo sede, trudnicama i osobama koje neprekidno naprežu leđa.

Inovativna i jedinstvena Octaspring® tehnologija

Kako Octaspring® tehnologija funkcioniše?

Revolucionarna, inovativna i fleksibilna pena koja se nalazi u Dormeo Air Support jastuku se uvek vraća u svoj prvobitni oblik, bez obzira na pritisak koji vršite na nju. Takođe ovi potporni jastuci imaju i 3D prilagodljivost, tako da će uvek kreirati savršen oblik za adekvatnu potporu i udobnost Vašem telu.

Dizajn Octaspring® pene je rezultat dugogodišnjih istraživanja u Belgijskoj laboratoriji od strane izvanrednog inovatora Willy Poppe:

"Postoji jako puno prednosti ovog proizvoda u odnosu na ostale. Prozračenost, udobnost, bez tačaka pritiska na telo, jer ovaj jastuk u sebi sadrži pojedinačne komade pene, koji se prilagođavaju i pružaju savršenu podršku kičmi i vratu."

Presvlaka sa AirX 3D tkaninom

3D prilagodljivost Octaspring opruga omogućava savršen oblik za adekvatnu potporu i maksimalnu udobnost. U kombinaciji s 3D AirX tkaninom osigurava konstantan protok vazduha.

Dormeo Air Support jastuk omogućava izuzetnu udobnost i san u idealnim uslovima: savršena termoregulacija,antialergijska svojstavabez neprijatnih mirisa.

Jastuk koji može biti sa Vama gde god poželite...

Blagotvorna dejstva Dormeo Air Support potpornog jastuka osetićete kod kuće, na poslu, pa čak i na putovanju. Jezgro je od memorijske pene, a jastuk je obložen je presvlakom od poliestera. Kako biste ga što lakše pričvrstili za stolicu ili sedište, u paketu se nalazi pojas za učvršćivanje.

Tehničke informacije
Dimenzije Podesiva traka sa metalnim kopčama 40x2,5cm; Traka za podršku sa tegovima 70x21cm
Dormeo program dnevni boravak
Druge odlike cover washable at 40 °C
Materijal memorijska pena, poliester
Preuzmi u prodavnici

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

&bsp;Za video poziv kliknite ovde