Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Zašto muškarci vole starije žene?

Da li muškarci uopšte vole da izlaze sa starijim ženama? Ali samo u određenim godinama kada mogu da uživaju u svim prednostima veze u kojoj je žena starija i iskusnija, a muškaraca mlad i još uvek nedovoljno iskusan, što u poslednje vreme i postaje sve popularnije.

Doba “kuguarki” ili 5 razloga zašto muškarci više vole starije žene

Da li muškarci uopšte vole da izlaze sa starijim ženama? Ali samo u određenim godinama kada mogu da uživaju u svim prednostima veze u kojoj je žena starija i iskusnija, a muškaraca mlad i još uvek nedovoljno iskusan, što u poslednje vreme i postaje sve popularnije.

Trenutno smo u dobu “kuguarki” kako danas nazivaju takav tip žena.

Ali, šta je to što je muškarcima toliko privlačno kada su one u pitanju?

Mnogi su pokušali da opravdaju najrazličitijim razlozima zašto su zrele žene bolje od mlađih, ali ti razlozi nisu ovek očigledni. Neki muškarci biraju starije žene jer ih smatraju lakom metom, ali istraživanja pokazuju da to nije jedini razlog za ovu vrstu veza. Vezu sa “kuguarkom” najbolje može da objasni samo neko ko je imao takvo iskustvo.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih muškarci više vole starije žene:

Zrelije su

One odlično znaju šta žele i čvrsto se drže toga, za razliku od mladih devojaka. Ukoliko nešto žele, jasno će Vam to i staviti do znanja ili objsniti kako da nešto uradite. Isto je i sa izlascima, nećete ih lako razočarati jer ne očekuju previše od Vas. Više cene kvalitetno provedeno vreme sa Vama i osobine kao što su iskrnost i saosećajnost, jer su i mudrije.

Dobro poznaju svoje telo

Da li znate da privlačanost zavisi više od toga kako se nosite i kakav odnos imate prema svom telu nego kako zapravo izgledate? Zrele žene su svoje zavodničke veštine tokom godina dovele do savršenstva, znajući tačno na koji način da izlude muškarce. Ne stide se svog tela i jasno će Vam pokazati šta im prija i kako da ih zadovoljite.

 Flertovanje sa zrelom ženom donosi neprestano uzbuđenje i to je još jedan od razloga zašto “kuguarke” neverovatno privlače mlađe muškarce.

Iskusnije su

Ove žene su imale već dovoljno dobrih i loših iskustava sa muškarcima tokom godina izlazaka, tako da je teško da će sastanak sa Vama biti najgori ikada. Čak i da sastanak ispadne najgori do sad, one  mogu laskanjem povratiti samopouzdanje svom udvaraču i smiriti ga jer znaju tačno šta im se dopada i šta žele. Iskustvo je velika prednost kada je reč o bilo kakvom sastanku, jer one znaju šta tačno žele i kako da do toga dođu.

Siguran seks

Znaju kako da upražnjavaju siguran seks i ne ustručavaju se da uvek sa sobom ponesu kondom i budu spremne u svakom trenutku. Najbolje od svega je što je mala verovatnoća da će zatrudneti, tako da momci ne moraju da razmišljaju o eventualnim problemima tog tipa koji bi mogli da iskrsnu u budućnosti.

Kada je reč o samom seksu, starije žene donose bogato iskustvo, nešto što u seksu sa mladim devojkama nikada nećete iskusiti, a osim toga u najboljim godinama su za to. Ukoliko je u pitanju seks na jedno veče, to bi mogao biti najbolji sastanak koji je njen izabranik ikada u životu imao.

Samopouzdanje

Zrele žene su pune samopouzdanja, što govorom tela to i vrlo zavodljivo potvrđuju. Znaju tačno šta žele i ne zavise ni od koga ni finansijski, ni na bilo koji drugi način. Kada je u pitanju brak, nema opasnosti, jer ne vrše pritisak na partnera zato što ima otkucava biološki sat, zbog pritiska okoline i slično. Žene sa puno opravdanog samopoudanja deluju veoma privlačno. Zar ne?

Kliknite za besplatan poziv
x
Imate pitanje?
Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!