Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj
  • 14 dana probni period
  • 100% sigurna kupovina
  • Prodaja na rate
Dormeo Go uz 50% popusta novom Mercator Premiumu

Dormeo Go uz 50% popusta novom Mercator Premiumu

Galerija ukusa i mirisa od 29. juna počeće da obuzima sva čula prestonice – u srcu Beograda, u Palati Beograd otvara se Mercator Premium! Bogatu ponudu Mercator Premiuma upotpuniće i Dormeo Go – linija proizvoda za putovanja – koferi, putne torbe, rančevi, kolica za kupovinu. Proizvodi Dormeo GO su modernog dizajna, visokog kvaliteta, izdržljivi su, jednostavni za upotrebu, i praktični za planiranje dugih putovanja.

Nova Premium destinacija u Beogradu

Galerija ukusa i mirisa od 29. juna počeće da obuzima sva čula prestonice – u srcu Beograda, u Palati Beograd otvara se Mercator Premium!

Ovaj Supermarket nov je format na tržištu Srbije, namenjen ljubiteljima dobre hrane, gurmanima, ali i onima koji preferiraju eco, organic i bezglutenske namirnice.

Dormeo Go – linija proizvoda za putovanja

Bogatu ponudu Mercator Premiuma upotpuniće i Dormeo Go – linija proizvoda za putovanja – koferi, putne torbe, rančevi, kolica za kupovinu.

Proizvodi Dormeo GO su modernog dizajna, visokog kvaliteta, izdržljivi su, jednostavni za upotrebu, i praktični za planiranje dugih putovanja.

Za svakih 500 dinara potrošenih u Mercator Premiumu dobija se po jedna markica koju je potrebno zalepiti na odgovarajuće mesto u katalogu.

Prilikom kupovine odabranog Dormeo Go proizvoda, da bi ste ostvarili popust od 50%, morate sakupiti 15 nalepnica, odnosno 10 nalepnica, ukoliko ste korisnik kartice Mercator Pika.

Akcija sakupljanja nalepnica trajaće od otvaranja Mercator Premiuma, tj. od 29. juna do 16. septembra, a kuponi sa dovoljnim brojem nalepnica moćiće da se iskoriste do 30. septembra!

Inspirisani Beograđanima

Inspirisan ljudima koji žive i rade u Beogradu, onima koji su mu poklonili deo svog života ili ga samo posećuju, svima onima koji vole Beograd, nastao je Mercator Premium – sinonim za vrhunski kvalitet u domenu ponude, usluge i ambijenta.

Pitajte za gastro savet stručnog somelijera

Pored raznovrsnog asortimana Premium proizvoda (egzotičnog voća, premium vina, delikatesa, zdrave hrane), u objektu će se, kao novina na našem tržištu, nalaziti infokiosk sa preporukama za odgovarajuće vino, način njegovog serviranja, zemlji porekla i gastro savet stručnog somelijera.

Dostava i proizvodi za poneti za one u žurbi

Prateći brz životni tempo Beograđana, Mercator Premium je svojim korisnicima omogućio i opciju dostave. Za sve one koji su u žurbi Mercator Premium nudi i coffee 2 go, ceđene sokove, pizze i ukusne sendviče, ali i zdrave salate za poneti. 

U ponudi ovog Supermarketa moćićete da pronađete i Premium specijalitete – voćne, mesne i sirne plate, kanapee, gotova i polugotova jela.

Premium Open Day 29. juna

Posetite Mercator Premium već 29. Juna, kada će Premium Open Day započeti na Premium Startu uz prepune korpe toplih peciva, ili se oko podne rashladite uz voćne inspiracije na Premium Energy voćnom segmentu. Ukoliko ste ljubitelji vina – Premium Style degustacija vina od 18 sati upotpuniće Vaš dan bogatim aromama premium vina.

Deo beogradskog života, destinacija koja nudi najbolji doručak u gradu, osveženje u svako doba dana, ili ideja za romantičnu večeru - Mercator Premium - mesto Vaše inspiracije!

 

 

 

 

 

 

Kliknite za besplatan poziv
x
Imate pitanje?
Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!