Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Kako do najboljeg orgazma

Zašto deluje da žene nemaju baš toliku želju za seksom i orgazmom kao muškarci? Prosečan muškarac bi rekao da je to potpuno nepravedno - imati tako lep dar prirode, a ne koristiti ga... Ipak, možemo to da promenimo. Pročitajte kako

Kako do najboljeg orgazma?

Ženski orgazam se razlikuje od muškog. Osnovna razlika je u tome što žena ne gubi toliko energije na sam orgazam i zato može da ima i više orgazama tokom seksualnog čina. Da - to je cela istina. Kada se govori o orgazmu, žene su definitivno u prednosti. Pored manjeg trošenja energije na to - one imaju i više erogenih zona, te stoga mogu imati mnogo više orgazama od muškaraca...

Zašto onda ne iskoristiti ovu prednost? Zašto deluje da žene nemaju baš toliku želju za seksom i orgazmom kao muškarci? Prosečan muškarac bi rekao da je to potpuno nepravedno - imati tako lep dar prirode, a ne koristiti ga... Ipak, možemo to da promenimo. Pročitajte kako!

Otkrijte...

Žene često imaju probleme sa doživljavanjem orgazma, a sve počinje masturbacijom kao prvim iskustvom ovog tipa. Preciznije: Tokom masturbacije, žene obično stimulišu samo klitoris, a zanemaruju vaginalni kanal. U smislu refleksologije, klitoris i vaginalni otvor su povezani sa bešikom i bubrezima, kao što je i unutrašnjost vagine povezana sa drugim organima. Zbog toga sledeći put ne bi trebalo da zanemarujete ni jedan deo kada masturbirate.

Bol u glavi nije uvek samo izgovor

Glavni razlozi koji sprečavaju dostizanje orgazma su:

 • iscrpljenost,
 • umor,
 • stres ili zdravstveni problemi.

Važni razlozi za nemogućnost dostizanja orgazma su zdravstveni problemi i nedostatak energije. Kada telo teško pronalazi energiju i za osnovne funkcije, razumljivo je da je neće trošiti na orgazme.

Pokažite im da su uvek seksi!

Žene kojima nedostaje samopouzdanja obično doživljavaju loše orgazme. One takođe manje masturbiraju i imaju seks samo povremeno. Zapamtite da je lepota u očima posmatrača. Pomozite joj da samu sebe dožovi lepom. Dakle, najvažnije je imati dobro mišljenje o sebi i o svom telu. Kako?

 • Ponavljajte jo da je lepa i atraktivna. Svesno fokusirajte misli na pozitivne strane izgleda i tako povećajte nivo samopouzdanja.
 • Nagovorite je da masturbira, jer ćete na taj način upoznati svoje telo bolje i znati kako funkcioniše i reaguje.
 • Trenirajte zajedno s njom, jer lepše telo sigurno povećava samopouzdanje oboma i u krevetu,
 • Smejte se, jer ništa ne potkrepljuje samopouzdanje poput osmeha,
 • Čitajte knjige i priručnike o seksu i uvek budite spremni da probate nove tehnike ...

I konačno... najvažnije

Naučite je, suptilno, da preuzma inicijativu i spoznajte šta zapravo želi i očekuje da dobije od Vas - onda ćete moći da budete načisto i potpuno se prepustite uživanjima. Videćete da sje zapravo ona sama izvor dobrog orgazma.

Naime, mnogi ljudi su i dalje uvereni da njihov orgazam zavisi samo od sposobnosti partnera. Vaše je da joj pomognete da lakše dođe do orgazma, ali samo ona može da se poptuno opusti i dovede svoj um i do toga.

Pošto kvalitet orgazma zavisi pretežno od nje, važno je da znate:

 • Da prepoznate pokrete njenog tela,
 • Odgvorite na njene pokrete, kako ona želi,
 • Kako ritam disanja utiče na doživljavanje seksa,
 • Kako možete da ojačate i produžite orgazam ...

Pre svega, važno je da uživate, da budete opušteni i puni razumevanja!

Kliknite za besplatan poziv
x
Imate pitanje?
Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!