Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Čarobna voćka u službi lepote

Ananas je sočan, ukusan i zdrav, a može Vam pomoći da izgledate još lepše i bolje. Naime, on je sjajno sredstvo za borbu sa celulitom. Ova sočna voćka sadrži enzime koji podstiču cirkulaciju i podstiču izbacivanje vode i toksina iz tela.

Ananasom protiv celulita i viška kilograma

Ananas je sočan, ukusan i zdrav, a može Vam pomoći da izgledate još lepše i bolje. Naime, on je sjajno sredstvo za borbu sa celulitom. Ova sočna voćka sadrži enzime koji podstiču cirkulaciju i podstiču izbacivanje vode i toksina iz tela.

Osim što je zdrav, on je i pravi čudotvorac, koji hrani kožu kako spolja, tako i iznutra, pomaže joj da zadrži neophodnu vlažnost, čisti je i regeneriše. Dokazano je da usporava proces starenja kože, podmlađuje je i zadržava elastičnost i sjaj kože. Bogat je vitaminom C, podstiče bolje varenje, sagorava masne maslage, pa je osim u borbi sa celulitom, efikasan i u borbi sa suvišnim kilogramima.

Za bolje raspoloženje

Ananas je bogat vodom i vlaknima, zahvaljujući čemu stimuliše rad bubrega i pomaže kod problema sa “lenjim crevima”. Zahvaljujući njegovom osvežavajućem ukusu, ukoliko držite dijetu koja se zasniva na ananasu, nećete biti neraspoloženi i depresivni.

Dakle, ananas je zadužen i za Vaše dobro raspoloženje. Ima pozitivne efekte i na imuni sistem i pomaže telu da se izbori sa negativnim posledicama stresa, a samim tim pomaže da se osećate lepše i bolje.

Za gubitak kilograma

Ukoliko držite dijetu koja se zasniva na ananasu možete izgubiti čak i do 2-3 kilograma za samo 5 dana. Osnovni razlog za ovoliki gubitak kilograma je u tome što telo izbacuje suvišnu vodu, zahvaljujući tome što ananas deluje kao diuretik.

Ukoliko imate problem sa viškom kilograma, ne oklevajte, pravac u market ili na pijacu i nabavite sebi ovo sjajno voće!

Šta još pomaže u borbi sa celulitom?

Zeleni čaj

Jedna šolja ovog napitka sadrži istu količinu oksidanata kao šolja jagoda. Raznovrsni antioksidanti koje sadrži štite Vaše telo od dejstva slobodnih radikala, koji su prirodan nusprodukt koji uzorkuje starenje kože i pojavu celulita. Zeleni čaj pomaže u prevenciji kod glavobolje i depresije.

Masaža

Masaža je sve više u službi estetike. Za lepšu i zategnutiju kožu, delove tela na kojima želite da se rešite celulita bi trebalo da masirate barem 20 minuta dnevno.  

Kliknite za besplatan poziv
x
Imate pitanje?
Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!