tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanje ili jednostavno želite da poručite? Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas.Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.


Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

 Pozovi me!
x
DormeoKliknite za besplatan poziv

Za pomoć pri kupovini pozovite: 021 489 26 50
Traži

Za pomoć pri kupovini pozovite:

021 489 26 50

Članci: Horoskop
Besplatan e-magazin sa savetima o spavanju, zdravlju, lepoti ...
Sve o zdravlju, lepoti, seksu, ekskluzivnim ponudama i popustima! Prijavite se za primanje e-časopisa Dormeo i svake nedelje ćete dobijati zanimljive članke o spavanju, zdravlju, lepoti, ishrani, seksulanosti i ekskluzivnim ponudama.
Prijavi se
100% garantujemo zaštitu privatnih podataka

Horoskop za avgust

Horoskop za avgust

Dragi lavovi uživajte u svom mesecu. Iskoristite sunce i lepo vreme i ne dajte da vam povremeni oblaci pokvare raspoloženje. Ukoliko imate prilike za odmor iskoristite to maksimalno, ako ne, pronađite svoj mir i uživajte u vremenu koje ćete posvetiti sebi i svojim najdražima. Pronađite pravu meru između odmora i zabave!

Pročitajte više

  •  

Horoskop za jul

Horoskop za julLeto, odmori, putovanja, plaže, bazeni... ovo je idealno vreme za većinu horoskopskih znakova! Dragi rakovi, srećan Vam rođendan! Ne zaboravite, dobro raspoloženje i druženje sa dragim osobama je ključ od mnogih vrata.

Pročitajte više

  •  

Horoskop za jun 2015.

Horoskop za jun 2015.Ima li ičeg lepšeg o proslave rođendana kada je najlepše vreme u godini? Dragi blizanci srećan vam rođendan i užvajte u sunčanim danima i dobrom raspoloženju, ovo je vaš mesec. Imajte na umu zvezvde su tu da vam pokažu mogućnosti, a na vama je da se potru

Pročitajte više

  •  

Majski horoskop

Majski horoskopDragi Bikovi i Blizanci - srećan Vam rođendan! Maj je mesec buđenja, novih poslovnih uspeha i poznanstava, iskoristite to! Verujte u sebe i u nove uspehe i budite sigurni da mnoge stvari zavise samo od Vas.

Pročitajte više

  •  

Horoskop za april

Horoskop za aprilDragi naši ovnovi i bikovi, od srca Vam čestitamo rođendan - ovo je Vaš mesec! Pratite svoje instinkte, budite mudri i šarmatni kao što jeste i koristite svoj intelekt da rešite sve probleme. I naravno, uživajte u čarima proleća i sunčanim danima.

Pročitajte više

  •  

Horoskop za mart

Horoskop za mart Drage Ribe, srećan rođendan! Pitate se da li proleće donosi velike promene na polju ljubavi, prijateljstva ili na poslovnom planu? Saznajte šta vas očekuje čitajući horoskop za mesec mart i uživajte u proleću.

Pročitajte više

  •  

Horoskop za Dan zaljubljenih

Horoskop za Dan zaljubljenihNajromantičniji dan u godini se približava, a Vaš zadatak je da ga učinite savršenim za nekog koga volite. Ako niste sigurni kako bi Vaša druga polovina želela da provede ovaj praznik, zašto ne biste to saznali iz njenog/njegovog horoskopa? Za Vas smo

Pročitajte više

  •  

Skriveno u zvezdama 2015.

Skriveno u zvezdama 2015.Nova godina nam je konačno stigla – i ona će biti čudesna i uzbudljiva. Ukoliko ste spremni za promenu, godina 2015. je savršena da je napravite. Ali pre nego što počnete praviti bilo kakve planove, pobrinite se da saznate šta su Vam zvezde pripremile.

Pročitajte više

  •  

Horoskop za decembar 2014.

Horoskop za decembar 2014.Pripreme za predstojeće praznike su zasigurno počele. Ne zaboravite na sebe, pratite svoje znakove pored puta i budite svesni svih mogućnosti. Saznajte šta Vam zvezde predviđaju za decembar... Nismo zaboravili - dragi strelci srećan vam rođendan!

Pročitajte više

  •  

Horoskop za novembar 2014.

Horoskop za novembar 2014.Drage naše škorpije srećan Vam rođendan opustite se u ovim lepim novembarskim danima, skupite toplotu i pripremite se za zimu. Družite se, saslušajte bliske osobe koje Vam zaista žele najbolje, ne žurite u preuranjene zaključke. Najvažnije je da promislit

Pročitajte više

  •